nikos193 5 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2006 (edited) Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, αν αυτή η λάμπα κάνει για φωτοσύνθεση? Κaι εγώ ποια να επιλέξω, Sylvania gro-lux ή Osram fluora? Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2006 - nikos193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 5 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2006 Χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει και διαβάζοντας στο site της osram τα χαρακτηριστικά της λάμπας, πιστεύω ότι κάνει για φυτεμένο ενυδρείο. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "OSRAM FLUORA® lamps are the light sources for plants and aquariums. They emit most of their light at the blue and red ends of the spectrum. Their spectrum is perfectly matched to that required for photo-biological processes." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 5 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2006 Εγώ το φάσμα που βρήκα για την λάμπα είναι το εξής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 6 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Το φάσμα που έβαλα εγώ το βρήκα στο pdf της Osram για τη συγκεκριμένη λάμπα. Εσύ που το βρήκες? Ακόμα όμως και να είναι σαν το δικό σου, πάλι εντάξει είσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος