vaggelhsGUPPY 14 Ιουλίου 2011 #1 Share 14 Ιουλίου 2011 Λοιπον σημερα παρατηρησα οτι ενα απο τα γκαππυ μου ηταν λιγο φουσκομενο αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι αρσενικο , μηπως ειναι θηλυκο και ειναι εγγυος η απλα παραεφαγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 14 Ιουλίου 2011 #2 Share 14 Ιουλίου 2011 εμενα για θυληκο μου κανει...αν και η φωτο ειναι θολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 14 Ιουλίου 2011 #3 Share 14 Ιουλίου 2011 για να εισαι σιγουρος δες και μονος σου αν εχει γονοποδι στην θεση του κοιλιακου πτεριγιου .....παντως ειναι αρσενικο που μαλλον παραεφαγε (αν και η φοτο ειναι πολυ θολη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 14 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 14 Ιουλίου 2011 να και μια πιο καθαρη φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Ιουλίου 2011 #5 Share 14 Ιουλίου 2011 Αρσενικό που τρώει καλά είναι, τα θηλυκά γκριζάρουν και δεν είναι πολύχρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Ιουλίου 2011 #6 Share 14 Ιουλίου 2011 100% αρσενικό που παραέφαγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Ιουλίου 2011 #7 Share 14 Ιουλίου 2011 να και μια πιο καθαρη φοτο Αρσενικο... Μπορείς να μου πεις ομως λιγα λογια για το πως παει αυτό το ψάρι??? ειναι κινητικό?? κολυμπάει καθόλου με δυσκολία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 14 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 14 Ιουλίου 2011 λοιπον κυριε χρηστο το γαππυ αυτο ειναι υπερκινητικο τρωει μαζι με τα αλλα 2 αρσενικα και ειναι λιγο ζςηρο σε συγκριση με αλλα τοθ ειδους του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Ιουλίου 2011 #9 Share 15 Ιουλίου 2011 λοιπον κυριε χρηστο το γαππυ αυτο ειναι υπερκινητικο τρωει μαζι με τα αλλα 2 αρσενικα και ειναι λιγο ζςηρο σε συγκριση με αλλα τοθ ειδους του... Τοτε εισαι βασιλιας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος