Jump to content

ερωτησεις για το φιλτρο

mariafd

Recommended Posts

καλημερα παιδια ,

μια μικρη ερωτηση . εχω ενα ενυδρειο 50 λιτρων και κανω αλλαγες νερου καθε εβδομαδα.

το νερο μου ειναι καλο σε τιμες ( ειχα ενα μικρο προβλημα με αμωνεια αλλα εχθες εκανα μετρηση και ειναι ολα καλα)

το φιλτρο μου αποτελειται απο σφουγγαρι υαλοβαβαγκα ενεργο ανθρακα και αντιφοσφωρο.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το σφουγγαρι γιατι το εχω 7 μηνες και παρολο που το πλενω καθα εβδομαδα τελευταια δεν καθαριζετε καλα . εχουν μπει κοκους αμμου στους πορους του και οσο και να το πλενω δεν φευγουν......... μηπως ηρθε ωρα να το αντικαταστησω?

ευχαριστω πολυ

Μαρια τα σφουγγαρια αφαιρεσε τα γιατι ειναι πηγη νιτρικων και το βαμβακι αλλαζε το πολυ συχνα ή αφαιρεσε το και αυτο, το φιλτρο με νερο απο το ενυδρειο το πλενεις ετσι;

Μαρια τα σφουγγαρια αφαιρεσε τα γιατι ειναι πηγη νιτρικων και το βαμβακι αλλαζε το πολυ συχνα ή αφαιρεσε το και αυτο, το φιλτρο με νερο απο το ενυδρειο το πλενεις ετσι;

ναι κανω αλλαγες καθε εβδομαδα και τον υαλλοβαβαγκα τον αλλαζω καθε 2 εβδομαδες.

και εαν αφαιρεσω το σφουγγαρι πως θα καθαριζει το ενυδρεο ? εχεις κατι να προτεινεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...