tina 13 Ιουλίου 2011 #1 Share 13 Ιουλίου 2011 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω εχω ενα blye acara και 2 parrot(παπαγαλοψαρα), τα παπαγαλοψαρα ειναι και τα 2 μαζι και εχουν την δικη τους κρυψωνα το blye acara δυστυχως ειναι μονο του και απομονωμενο απο τα αλλααα 2, απλα θελω να μου διευκρινισετε εαν χρειαζεται να εχει κι αυτο κρυψωνα γιατι τωρα δεν εχει τιποτα και αν ναι τι ακριβως??? θα ηθελα να σας πω βεβαια οτι το ενυδριο μου δεν ειναι μεγαλο και αναλογο για αυτα τα ψαρακια αλλααα σε αυτο δεν φταιω εγω διοτι μου τα προτειναν απο γνωστο και συγκεκριμενο καταστημα. το ενυδριο μου ειναι 75 λιτρα με εξωτερικο φιλτρο fluval 205 στρωμενο με χαλικι οπου τα παπαγαλοψαρα σκαβουν ολη την ωρα και ενα διακοσμητικο τυπου κοραλι οπου κρυβονται εκει τα παπαγαλοψαρα, χρειαζεται να κανω κατι αλλο για το blye acara? επισης μεσα απο το φορουμ εμαθα τι ειναι τα παπαγαλοψαρα και δυστυχως απογοητευτηκα αλλαααα τα εχω αγαπησει πολυυυυ, δεν ειναι αυτα που βλεπω με σχεδια και καρδουλες(παλι καλα) χρωματα το ενα σομον και το αλλο κοκκινο. αυτα περιμενω με αγωνια απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιουλίου 2011 #2 Share 13 Ιουλίου 2011 κατα την αποψη μου αγαπητη μου φιλη,και κρινοντας πως και η ιδια γνωριζεις το μεγιστο λαθος του να εχεις τοσο λιγο χωρο για ψαρια που γινονται θηρια,θα σου προτεινα να τα διωξεις ολα και να αγαπησεις μια νεα πιο φυσιολογικη συνθεση ψαριων στο ενυδρειο σου.τα προβληματα ειναι κοντα,αν παραμειενεις οπως εισαι και αυτα που θα αντιμετωπισεις ισως στα κοντα ειναι,στρες,επιθετικοτητα και πιθανως αρρωστειες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 13 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 13 Ιουλίου 2011 κατα την αποψη μου αγαπητη μου φιλη,και κρινοντας πως και η ιδια γνωριζεις το μεγιστο λαθος του να εχεις τοσο λιγο χωρο για ψαρια που γινονται θηρια,θα σου προτεινα να τα διωξεις ολα και να αγαπησεις μια νεα πιο φυσιολογικη συνθεση ψαριων στο ενυδρειο σου.τα προβληματα ειναι κοντα,αν παραμειενεις οπως εισαι και αυτα που θα αντιμετωπισεις ισως στα κοντα ειναι,στρες,επιθετικοτητα και πιθανως αρρωστειες...... εχεις απολυτο δικιο απλα δεν εχω που να τα παω, και εαν τελικα με καποιο τροπο γινει, τι θα μπορουσα να βαλω? εντομεταξυ εδωσα και τοσα χρηματα οχι απο δικο μου λαθος αλλαααα υποτιθετε απο εμπειρους, ασε τα εχω παρει παρα πολυ και εχω μεγαλη αγαπη για το χομπι αυτο, τελος παντον τι θα μπορουσα να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 13 Ιουλίου 2011 #4 Share 13 Ιουλίου 2011 Απίστευτα όμορφο το Acara για να το εχεις μαζι με τα κτητικά και επιθετικα παπαγαλοψαρα!!! Δες λιγο αν μπορεις να αλλάξεις την ψαροσυνθεση σου!! Θα εκτιμήσεις καλύτερα και τα ζωντανά που θα εχεις μεσα!! Φιλικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 13 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 13 Ιουλίου 2011 το εγραψα και παραπανω οτι εαν ηξερα δεν θα εκανα αυτα τα λαθοι, τι μου προτεινετε? οταν μπηκα και διαβασα και εμαθα επαθα εκατο εγκεφαλικα, ασεεεεεεεε...... τωρα τι κανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 13 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 13 Ιουλίου 2011 παιδια βοηθιααααααα...... δωστε μου λιγο τα φωτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιουλίου 2011 #7 Share 13 Ιουλίου 2011 αρχικα δεν μπορεις να σκεφτεσαι να βαλεις ψαρια που μεγαλωνουν πολυ.το τι θα βαλεις ειναι καθαρα θεμα δικου σου γουστου.αρχισε να ψαχνεις και να διαβαζεις παλαιοτερα ποστ αλλων χομπιστων εδω μεσα και θα βρεις δεκαδες λυσεις. θα μπορουσες εαν σου αρεσουν οι κιχλιδες να βαλεις νανοκιχλιδες,η να κανεις ενα κοινωνικο ενυδρειο με διαφορα μικρα κοπαδακια ψαριων που δεν μεγαλωνουν.εχεις πααααρα πολλες λυσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 13 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 13 Ιουλίου 2011 αφρικανικες κιχλιδες θα μπορουσα να βαλω? απλα για να μην αλλαξω ολο το υπαρχον που εχω μεσα, με χαλικακι και ενα ντεκορ τυπου κοραλι εχετε να μου πρτεινετε κατι? ρωταω γιατιδεν ξερω τι ταιριαζει με τι και ποια δεν εμπιστεθομαι τα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Ιουλίου 2011 #9 Share 13 Ιουλίου 2011 Αγαπητη τινα τα εχουμε ξανακουβεντασει σε αλλο θεμα σου τα ιδια ,αν θυμαμαι καλα και ειχε πει οτι κατεληξες καπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιουλίου 2011 #10 Share 13 Ιουλίου 2011 αν και σου λεω να περιμενεις τους αφρικανοφιλους να σου δωσουν απαντησεις,αφρικανικη νανοκιχλιδα ειναι και η παρακατω ...... KRIBENSIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts