Κωστας Τ 12 Ιουλίου 2011 #1 Share 12 Ιουλίου 2011 καλησπερα σε ολους.αρχισε να ανεβαινει επικινδυνα η θεμοκρασια στο ενυδρειο και κατι πρπει να κανω. εχω διαβασει αντιστοιχα θεματα αλλα εχω τις εξης αποριες οποτε οποιος μπορει βοηθαει. 1.στα 240 λιτρα κανουν δουλεια τα ανεμιστηρακια? 2.αν ναι ποσα χρειαζονται και τι διαμμετρο? 3.πρεπει να υπαρχει το καπακι κλειστο για να δουλευουν σωστα αυτα η για να μην χαλασω το εργοστασιακο μπορω να προσαρμοσω τα ανεμιστηρακια πανω σε ενα ξυλο ας πουμε χωρις να κλεινει ολη η επιφανεια πανω απο το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιουλίου 2011 #2 Share 12 Ιουλίου 2011 Τι θερμοκρασία έχεις τώρα στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 12 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 12 Ιουλίου 2011 28-29. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #4 Share 12 Ιουλίου 2011 (edited) Με ενα ανεμηστιρακι σαν στο παρακατω λινκ θα καταφερεις να κατεβασεις την θερμοκρασια στους 26 βαθμους. http://www.ipshop.gr/product-id-35035.html Επισης υπαρχουν ετοιμες λυσεις σαν αυτο: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2066 Αλλιως πατεντα με ανεμηστιρακια απο pc. Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 13 Ιουλίου 2011 επειδη δεν τα καταφερνω πολυ με τις πατεντες λεω να παω για κατι ετοιμο.αυτο που μου λες το εχω δει και εγω.μηπως ειναι καλυτερα να επερνα το μεγαλυτερο μοντελο?που εχει νομιζω 3 η 4 ανεμιστηρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 13 Ιουλίου 2011 #6 Share 13 Ιουλίου 2011 Με ενα ανεμηστιρακι σαν στο παρακατω λινκ θα καταφερεις να κατεβασεις την θερμοκρασια στους 26 βαθμους. http://www.ipshop.gr/product-id-35035.html Ωραίος...Απλα θες ανοιχτό ! αλλά γενικά καλή λύση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 13 Ιουλίου 2011 οταν λες ανοιχτο εννοεις το καπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 13 Ιουλίου 2011 #8 Share 13 Ιουλίου 2011 οταν λες ανοιχτο εννοεις το καπακι? Ναι ναι..για το πρωτο λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 13 Ιουλίου 2011 οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 13 Ιουλίου 2011 #10 Share 13 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα εγώ έχω προσαρμόσει στο πίσω καπάκι του ενυδρείου 4 ανεμιστηράκια υπολογιστή 80mm διάμετρο τα τρία διοχετεύουν αέρα στο ενυδρείο και το τέταρτο βγάζει τον αέρα από το ενυδρείο και κρατάω σταθερά θερμοκρασία 26 βαθμούς, μέσω elliwel, σε ενυδρείο 240 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιουλίου 2011 Author #11 Share 13 Ιουλίου 2011 καλησπερα.εννοεις στο εργοστασιακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιουλίου 2011 Author #12 Share 13 Ιουλίου 2011 και μια ακομα ερωτηση.ο elliwel ποσο κανει περιπου γιατι κοιταω στο google και δεν βρηκα καποια τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 21 Αυγούστου 2011 #13 Share 21 Αυγούστου 2011 Ψαρούκλα,τον elliwel τον αγόρασα απο την πειρεώς πέρσι 51ε.Στο 240αρι rio που τον έχω,με 4 ανεμηστήρες 80mm μαζί κάνουν φοβερή δουλειά.Είμαι πολυ ευχαριστημένος προσωπικά.Γνώμη μου είναι οτι χρειάζετε ο elliwel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος