tsagos 12 Ιουλίου 2011 #1 Share 12 Ιουλίου 2011 Ας μπω στο ψητό μηπως μπορεί κανεις να με βοηθήσει.... Είχα κανει ενα συμβόλαιο 25 χρόνων για ασφάλεια ώστε να πάρω τα χρήματα που έδωσα + καποια απο τις επενδύσεις που θα έκανε η εταιρία ! Το συμβόλαιο έληξε τον Απρίλιο και ως τώρα τα λεφτά που έχω πάρει είναι ελάχιστα... Ενω μου λέγανε ότι θα είναι κοντά στις 20000€ στα τέλη του Απριλίου μου είπαν ότι θα μου δώσουν 9000€... Ως και σήμερα με τραβολογάνε απο εβδομάδα σε εβδομάδα για να μου βάλουν χρήματα και εννοείτε πως δεν έχουν βάλει τίποτα παραπάνω απο τα αρχικά 600€ που εβαλαν. Σημερα έχω αρχίσει να ψαχνω νόμους και τέτοια για να δω τι μπορω να κάνω αλλα μονο το ηθηκό μου εχω ρίξει. Γιαυτό ανοιξα το θέμα για να δω μηπως κανενας χριστιανός βοηθήσει την κατασταση με τις γνώσεις/συμβουλές του. Τι μπορώ να κάνω για να τους πιέσω να μου δώσουν τα λεφτά μου; Σας παραθέτω κάτι που βρήκα στο Κεντρο Προστασίας Καταναλωτή: 1. Συμβόλαιο, που ασφάλιζε σπίτι κατά πλημμύρας, στην πρώτη του σελίδα, σε επόμενη σελίδα εξαιρούσε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις πλημμύρας. Ο Καταναλωτής θα αποζημιωνόταν, μόνο σε περίπτωση παλιρροϊκού κύματος, αν και το σπίτι βρισκόταν σε βουνό. Αυτό είναι ένα μόνον ακραίο παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 12 Ιουλίου 2011 #2 Share 12 Ιουλίου 2011 Θα στειλεις ενα γραμμα στην ασφαλιστικη σου με το οποιο θα τους ζητας εγγραφως σε εντονο αλλα ΚΩΣΜΙΟ υφος να σου εξοφλησουν τα χρηματα που σου χρωστανε. Το γραμμα αυτο θα το κανεις ταυτοχρονα κοινοποιηση στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη στο ειδικο τμημα για της ασφαλιστικες που υπαρχει. Αυριο που θα παω στο γραφειο μαλλον θα σου βρω ακριβη διευθυνση μιας και το εχω κανει ο ιδιος. 99% θα αρχισουν να σε ψαχνουν για να σου δωσουν τα χρηματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 12 Ιουλίου 2011 #3 Share 12 Ιουλίου 2011 Παντως με τη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη εχω τακτοποιησει δικη μου υποθεση,οχι με ασφαλισιτκη εταιρεια.Ευτυχως υπαρχουν πλεον φορεις με τους οποιους μπορεις να βρεις το δικιο σου.Ενημερωσε με για την εξελιξη της υποθεσης εαν θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 12 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 12 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ και τους 2 και παρακαλώ και αλλους να γράψουν τις αποψεις / εμπειρίες για να κινηθώ παραλληλα με διαφόρους τρόπους για να μην αφησω να περάσει το δικό τους και να χάσω τα χρήματα μου! Και πάλι ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Ιουλίου 2011 #5 Share 12 Ιουλίου 2011 Γιατι δεν παιρνει και την γνωμη ενος δικηγορου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 13 Ιουλίου 2011 #6 Share 13 Ιουλίου 2011 Η συμβουλή μου είναι να επικοινωνήσεις με κάποια από τις Ενώσεις Καταναλωτών που υπάρχουν, όπως ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ ή όποια άλλη θέλεις. Σίγουρα θα σε κατευθύνουν καλύτερα, αφού θα έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις και θα ξέρουν πως να κινηθούν. Πιστεύω μάλιστα πως η νομική τους υπηρεσία μπορεί να πιέσει εταιρείες υπέρ των καταναλωτών. Περιμένοντας νέα από τις εξελίξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 13 Ιουλίου 2011 #7 Share 13 Ιουλίου 2011 Η διευθυνση που σου ελεγα: (Τελικα ηταν στο Υπουργειο Αναπτυξης) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ Ελεγξε μονο το ονομα του Υπουργειου γιατι μαλλον λεγεται διαφορετικα πλεον. Η εδρα του δεν πρεπει να εχει αλλαξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 13 Ιουλίου 2011 #8 Share 13 Ιουλίου 2011 Όλα όσα σου είπαν τα παιδιά είναι σωστά, αλλά φέρε αν θέλεις και το ασφαλιστήριο, να του ρίξουμε μια ματιά στην επόμενη συνάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 13 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 13 Ιουλίου 2011 Κωστα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Το ασφαλιστήριο αυτη τη στιγμή είναι στην Αθήνα. Θα ζητησω να μου στείλουν ενα ψηφιακό αντίγραφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 14 Ιουλίου 2011 #10 Share 14 Ιουλίου 2011 Μπορεις να μου στειλει σε πμ το ονομα της εταιριας κ με λεμε τις λεπτομεριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος