isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #201 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου Prince σευχαριστω για τις πληροφοριες.. δε βλεπω να βαζω κατι αλλο προς το παρον! ειδικα αμα δεν ελεγξω τον πληθυσμο μου πρωτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Ιανουαρίου 2012 #202 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου Prince σευχαριστω για τις πληροφοριες.. δε βλεπω να βαζω κατι αλλο προς το παρον! ειδικα αμα δεν ελεγξω τον πληθυσμο μου πρωτα!! Ειλικρινά πιστευω πως πήρες την σωστη απόφαση!!! Προτείνω οταν και αν καποτε με το καλό αποκτήσεις μεγαλύτερο ενυδρειο ετοιμασέ το ωστε να μπορεί να δεχθεί αμεσα ψαρια και πριν βάλεις οποιδήποτε ζωντανό μέσα κάνε ενα πέιραμα: Βάλε δευτερο χαρέμι στο ενυδρειο που εχεις τωρα οπως το εχεις τωρα! Μπορείς να γραψεις εδώ μετα τις παρατηρήσεις σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Ιανουαρίου 2012 Author #203 Share 17 Ιανουαρίου 2012 Θα το κανω... θα εχει ενδιαφερον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #204 Share 26 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια και παλι... Αφου αναγκαστηκα να βγαλω για το φιλαρακι μου ενα κοπαδακι demasoni...ξεστησα ολο το ενυδρειο και απο την αρχη στηθηκε ξανα...Παρατηρησα λοιπον πολυ detritus (οργανικη υλη απο κοπρανα σκουπιδια και γενικα αποβλητα) που ειχαν κατακαθησει πισω πισω στο ενυδρειο,που δεν φαινονταν.... Λογικα οφειλεται αυτη η συσσωρευση σε κακη κυκλοφορια του νερου και συνεπως εχω νεκρα σημεια... εχω ενα κυκλοφορητακο... τι προτεινετε? να τον βαλω να χτυπαει πισω? στισ βασεις του νταμαριου μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Απριλίου 2012 #205 Share 26 Απριλίου 2012 Φυσικά και μπορείς..... Στη θεση σου θα τον τοποθετουσα σε τετοιο σημείο που να καλύπτεται απο τον διάκοσμο και οταν λειτουργεί δεν θα ανασηκώνει την αμμο. Επίσης θα τον εβαζα να δουλεύει με χρονοδιακόπτη ενα 2ωρακι την ημέρα...ισα ισα για να ωθεί οτι μαζεύεται εκει πισω προς την εισαγωγή του φιλτρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #206 Share 26 Απριλίου 2012 Προτεινεις 2 ωριτσες δλδ εε? δεν το ειχα σκεφτει... αν και τα σημεια αυτα ειναι γεματα πετρα.. και δεν ξερω κατα ποσο θα τα σηκωσει... σας παραθετω φωτο.... που θα τον εβαζες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Απριλίου 2012 #207 Share 26 Απριλίου 2012 Απο την απέναντι πλευρα του μπαστουνιού εισαγωγής του φιλτρου......σιγουρα θα πρέπει να επέμβεις στο aquascape για να μην διασπάτε η ροη στις πέτρες....διαφορετικά μια φορά το 2μηνο βαζεις μια σκουπα βυθού και ρουφας τα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #208 Share 26 Απριλίου 2012 Σκουπα εκει δεν φτανω με τπτ να κανω... και δεν ειμαι και υπερ κιολας.. και να εφτανα!!! Εχει 2 μπαστουνια... εχω 2 φιλτρα.. Ποιο εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2012 #209 Share 26 Απριλίου 2012 Καλησπερα,καιρο εχουμε να τα πουμε Να σου πω και εγω ενα τρικ που κανω. Εχω και δευτερο κυκλοφοριτη και οταν κανω αλλαγη,τον μηνα μια φορα,πριν ξεκινισω να αδιαζω,τον χρησιμοποιω χαν ανεμιστηρα στο χερι,τον παω σε ολες τις κρυψονες μου τα βγαζει ολα εξω και ταυτοχρονα αδειαζω ,στο στομιο του σωληνα βαζω και ενα πλαστικο χονι για να τα ρουφα καλυτερα. Εσυ μπορεις να τον βγαζεις απο την βαση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #210 Share 26 Απριλίου 2012 Καιρο οντως γιατι ασχοληθηκα με κατι νανοριφακια... με το αφρικανικο του κολλητου..! ειναι μανικι εκει τα σημεια... ειναι οι περισσοτερες φωλιες,κοιμουνται εκει κιολας δεν εχω καθολου κυκλοφορια... Ωραιο κολπακι οντως αλλα και παλι θα μαζεψω μικρο ποσοστο με το σιφωνι.. τοχω προσπαθησει...Εγω θελω να προσπαθησω να τα στελνω στο φιλτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2012 #211 Share 26 Απριλίου 2012 Με το χονι δεν τα ρουφα ολα,απλα ξεσπιτονει τις ακαθαρσιες και μετα αναλαμβανουν τα φιλτρα,Οτι και να κανεις,παντα θα υπαρχουν νεκρα σημεια που θα μαζευει ,οποτε κανοντας αυτο αναγκαστικα αλλαζουν θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #212 Share 26 Απριλίου 2012 αυτο καταλαβαινω... δε τα γλυτωνω τα νεκρα σημεια... παντως κυκλοφορητη θα βαλω μαλλον ποιο σημειο πιστευεις ειναι το καταλληλο... εχω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2012 #213 Share 26 Απριλίου 2012 Εγω θα τον εβαζα στο δεξι πλαινο τζαμι ,οσο το δυνατον χαμηλα και να χτυπα το κεντρο της οθονης ,για να κανει οσο ειναι δυνατον ,κυκλικη κινηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 26 Απριλίου 2012 Author #214 Share 26 Απριλίου 2012 το πιο πιθανο ειναι να μπει απο την αλλη γτ απο τα δεξια φερνει νερο απο το μεγαλο φιλτρο... ιδια θεση που λες αλλα απο τα αριστερα οπως βλεπουμε τη φωτο..! Θα δω... να το ρυθμισω κιολας μην εχω και πολυ ανακατεμα της αμμου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος