kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2011 #176 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζησουν βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Οκτωβρίου 2011 #177 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζήσουν βαζελάκο!! Τώρα που άρχισαν δεν θα σταματάνε.. Συμφωνώ με τον Στράτο,όπως τάιζες απλά τώρα τρίβε και μερικά flakes για τα μικρά σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 10 Οκτωβρίου 2011 Author #178 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να ειστε καλα παιδια... ελπιζω μονο να μην εχω τρελο πληθυσμο γιατι θα αναγκαστω να αρχιζω να βγαζω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 15 Νοεμβρίου 2011 Author #179 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Μετα απο 3 μηνες που τρεχει το ενυδρειο.. καιρος να σας δειξω την εξελιξη του... εχω περιπου 8-10 μικρα που γεννηθηκαν και κατι μου λεει οτι περιμενω και αλλα γεννητουρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Νοεμβρίου 2011 #180 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρά σε βρίσκω! Απο άλγες παμε καλά ετσι? Οταν αρχίσουν και μεγαλώνουν τα μικρά να προσέξεις τον πληθυσμό σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Νοεμβρίου 2011 #181 Share 15 Νοεμβρίου 2011 Φτου φτου. Μια χαρα.Να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Νοεμβρίου 2011 #182 Share 16 Νοεμβρίου 2011 τουμπανο ειναι! να τα χερεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 17 Νοεμβρίου 2011 #183 Share 17 Νοεμβρίου 2011 πολύ όμορφα και πολύ ωραίο ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 6 Δεκεμβρίου 2011 Author #184 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια...μετα απο καιρο και με καινουργια νεα-αποριες για το ενυδρειο μου...Πιστευω οτι πρεπει να ελεγξω καπως τον πληθυσμο των demasoni... διοτι αρχισα το ενυδρειο πριν 3 μηνες με 10 ενηλικα ατομα.. και εχω φτασει σε σημειο απο τις αναπαραγωγες να εχω περιπου +20 νεαρα ατομα.... τι μου προτεινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Δεκεμβρίου 2011 #185 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Να αρχίσεις να δίνεις φυσικά καποια ψαρακια! Εσυ που παρατηρείς το ενυδρειο σου θα γνωρίζεις καλύτερα μεχρι πιο σημείο σε παίρνει να διατηρείς τον πληθυσμό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Δεκεμβρίου 2011 #186 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά είναι τα ευχάριστα προβλήματα της Αφρικής!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 8 Δεκεμβρίου 2011 Author #187 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστα ναι.. αλλα και στεναχωρα... Τι προτεινετε? να δωσω απο τα γονικα μεγαλα ψαρια ή απο τα μικρουλια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Δεκεμβρίου 2011 #188 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα έδινα μικρά και κάποια στιγμή θα άλλαζα και τους γονείς για να ανανεωθούν τα αίματα. Να σου ζήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 23 Δεκεμβρίου 2011 Author #189 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Καλησπερα παιδια... το ενυδρειο μου παραγεμισε και απ'οτι νομιζω πρεπει να φυγουν καποια ψαρακια....Παρτε μια γευση να μου πειτε κεσεις αν ηρθε η ωρα...!! Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Δεκεμβρίου 2011 #190 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Demasoni έβαλες μέσα η κουνέλια? Νομίζω πως πράγματι ηρθε η ώρα που θα πρέπει να αρχίζεις να αποχωρίζεσαι κάποια ψάρια ωστε να συγκρατήσεις τον πληθυσμό τους σε νορμάλ επίπεδο. Το πρόβλημα είναι πως θα τα πιάσεις χωρίς να αναγκαστείς να ξεστήσεις τα βουνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 23 Δεκεμβρίου 2011 Author #191 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει σιγουρα ενα θεμα... απο την αποψη και μονο οτι θα το κανω πρωτη φορα για κιχλιδες... ! Παντως μαλλον θα εξηγηθω μπουκαλακι με τροφουλα,την κοινη παγιδα δηλαδη.. θα δουμε πως θα λειτουργησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Δεκεμβρίου 2011 #192 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Για να ενισχύσεις την αποφασιστικοτητά τους να μπουν στην παγίδα κάνε μια μέρα νηστεία πριν την επιχείρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Δεκεμβρίου 2011 #193 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 οχι οχι..νομιζω λιγα ακομα χωρανε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!! καλυτερα να βγαλεις μερικα τωρα που ειναι και μικρα..νομιζω φαινεται οτι δεν σε παιρνει αλλο!!! υ.γ.: η αλγη στις πετρες ολα τα λεφτα! υ.γ.2 : την βαλισνερια πρεπει να την ταλαιπωρουν αρκετα τα σκασμενα ε?δεν την βλεπω στα πολυ πανω της!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Δεκεμβρίου 2011 Author #194 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 (edited) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισως να παιρνει λιγα ακομα!! την βαλισνερια την εχει ταλαιπωρησει η αλγη που καθεται πανω της... τωρα την ελεγχω λιγο.. μη μου ξεφυγει τελειως... και παει καλα!!! Ειναι ομορφα τα αποτελεσματα της αλγης,αλλα θελει προσοχη γιατι αρχιζει να σου δημιουργει προβληματα αισθητικα... Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Δεκεμβρίου 2011 #195 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Να φροντίζεις η αναλογία νιτρικών / φωσφορικών να είναι απο 16/1 εως 20/1 για να ελεγχεται ευκολότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Δεκεμβρίου 2011 Author #196 Share 24 Δεκεμβρίου 2011 Τα καταφερα με αντιφωσφωρο στο χημικο μου φιλτρο.. τωρα ειμαι ικανοποιημενος με 12ωρη φωτοπεριοδο... και χωρις εκρηξεις που ειχα στις αρχες...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 16 Ιανουαρίου 2012 Author #197 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Να 2 φωτο απο το Malawi μου... αφου χαρισουμε καποιο σημαντικο αριθμο απο demasoni...μου ερχονται ιδεες για νεουσ συγκατοικους!! τι προτεινεται παιδια για ενα δευτερο κοπαδακι μαζι με τα ποοοοολυ ζωηρα μου demasoni?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Ιανουαρίου 2012 #198 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Να 2 φωτο απο το Malawi μου... αφου χαρισουμε καποιο σημαντικο αριθμο απο demasoni...μου ερχονται ιδεες για νεουσ συγκατοικους!! τι προτεινεται παιδια για ενα δευτερο κοπαδακι μαζι με τα ποοοοολυ ζωηρα μου demasoni?? Εγω προτεινω να μεινεις οπως εισαι με τα ψαρακια αυτά και να χαίρεσαι τις γέννες σου..... Αν θυμάσαι οπως λέγαμε στην αρχή οι διστάσεις του ενυδρειου δεν επιτρεπουν πολλά πράγματα.Ηδη το ενυδρειο ειναι "πιεσμένο" απο τις γεννες.... Φοβάμαι πως αν προσθέσεις κατι ακόμα θα χαλάσουν οι ισορροπίες και θα στεναχωρηθείς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 16 Ιανουαρίου 2012 Author #199 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Σα να εχεις δικιο... ποιο μεγεθος ενυδρειου ειναι καταλληλο για 2 κοπαδακια? Ενα Ps.demasoni και ενα Ps.socolofi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Ιανουαρίου 2012 #200 Share 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα συμφωνήσω με τον παραπάνω συνδιασμό διοτι ανήκουν και τα δυο στο ίδιο ειδος και εκτος αυτού.....ειναι "σχετικά" παρόμοια τα χρωματα τους! Εαν εισάγεις σε ενα ενυδρειο με demasoni νεαρα αλλα ωριμα σεξουαλικά socolofi δεν αποκλείεται να υβριδίσουν.....! Οσο για το μεγεθος ενυδρειου αναλογα το ειδος δες εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=31835 Nα εχεις υπόψη οτι και η δική σου συνθεση ψαριών στις δικές σου διαστασεις δεν προτείνεται! Απλά η εμπειρια συνχομπιστων εχει δειξει οτι το ενυδρειο τρεχει.....το τι μπορει να συμβει σε βάθος χρονου ειναι απροβλεπτο και αγνωστο. Αν θες την καθαρα προσωπική γνωμη μου για να το χαρεις παραπάνω το δευτερο χαρεμι δεν θα προτεινα κατι λιγοτερο απο 1,20μηκος ενυδρείου και 250λιτρα τουλάχιστον! Αν θα μπουν μαζι με demasoni διαλεξε διαφορετικό ειδος, ηρεμο και με διαφορά στο χρώμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος