Jump to content

Diy Αφρικανικο 85χ50χ60

isildur_13

Recommended Posts

Ειναι η Sylvania coralstar http://www.aquaristikshop.de/e_Produktinfo...oralstar-T5.htm και η λευκη η sylvania aquastar

στα 24 watt η καθε μια... :D:hysterical::hysterical::hysterical:

• Απαντήσεις 213
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν έχουμε κοράλια στην Αφρική.. :D

Εγώ στο ξαναλέω..βγάλτην!Μόνο με την άσπρη θα είσαι μια χαρά..

Το ξερω φιλε μου Βαγγελη αλλα δυστυχως εμπιστευομαι καποια ατομα... σε ολο το στησιμο... που οπως αποδεικνυεται κανουν λαθη... αρκετα... τελοσπαντων... η λογικη λεει οτι εχεις δικιο... :D

Ειναι η Sylvania coralstar http://www.aquaristikshop.de/e_Produktinfo...oralstar-T5.htm και η λευκη η sylvania aquastar

στα 24 watt η καθε μια... :hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

Ο vag έχει δίκιο ,μην σου ξεφύγουν οι άλγες απο κεί και πέρα αν το φωτιστικό δεν ανάβει με την μια λάμπα βάλε καμμιά ρόζ τύπου sera plant

:D

Το φωτιστικο αναβει με τη μια λαμπα... αυτη η μπλε θα boostαρει πολυ την αλγη λετε εε?? θα βγει... αμα με καλυπτει η μια η λευκη οκ!!

Πειραματίσου... :D

Συμφωνώ απόλυτα με τον κ.Σωκράτη..αν θες να βάλεις 2η βάλε μία plant...

Έγινε επεξεργασία - \/ag

Καλως ή κακως ειναι το πρωτο μου αφρικανικο... εσας θα συμβουλευτω!!! :D:hysterical::hysterical:

Αμα ειναι ακαταλληλη η μπλε... θα παιξω με μια ροζ τυπου plant... απλα φοβαμαι μηπως τα 24 watt μονο της λευκης ειναι λιγα για 60 ποντους 260 λιτρα ενυδρειο... η γνωμη σας μετραει!!! :hysterical::hysterical::hysterical:

Γιατί να είναι λίγα τα 24W;;τι έχεις να συντηρήσεις;;το Full φυτεμένο..;ή την 1 vallisneria; :D

Τα ψάρια αυτά δεν έχουν καμία απαίτηση απτον φωτισμό..εγώ στο 400αρι έχω μία 30W..και όταν βλέπω οτι πάει να φουντώσει η άλγη βάζω για μερικές μέρες μία 18W... :hysterical:

Α επίσης,το frontozo-ενυδρείο στο AZMP πόσα λίτρα είναι;;πόσα.;;; :hysterical: Ε με μία 30W τύπου plant τρέχει...

Έγινε επεξεργασία - \/ag

Ε τοτε παω πασο..... παιζουμε μονο με τη λευκη!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκτος και αμα αυριο βρω στη καβατζα μου καμια plant...!!!

Γεια σας και παλι.... με 2 αποριες που ειχα απο καιρο... λοιπον.. τα καθαρα μου λιτρα ειναι περιπου 200! (μπακαλουπολογισμενα) :D:hysterical::hysterical:

Οποτε στις εβδομαδιες μου αλλαγες χρειαζομαι περιπου 60 λιτρα καινουργιου νερου...!! Εγω συνηθισμενος απο το παλιο μου 80λιτρο...!!! μια τετοια αλλαγη μου φανηκε μεγαλη χθες που την εκανα!! Πως ακριβως κανετε εσεις τις αλλαγες στα θηρια σας??? κουβαδες? λεκανες? παγουρια? λαστιχα???? θελω την εμπειρια σας!!

Εγώ σκέψου κάνω και μία μινι προετοιμασία του νερού σε ένα ενυδρείο που το έχω μόνο για αυτή την δουλειά..και μετά το βάζω το νερό στο ενυδρείο μου με αντλία!!

Όλοι,και οι πολύ εμπειρότεροι μου λένε οτι κάνω τζάμπα κόπο..αλλά εγώ το κάνω για ψυχολογικούς λόγους!! :hysterical::hysterical:

Για να μην παιδεύεσαι...παίρνεις το λάστιχο,αφαιρείς το νερό που θέλεις(ποτίζοντας τον κήπο,όπως κάνω και εγώ,ή απλά ρίχνοντας το νερό στο σιφόνι),βάζεις τα αντίστοιχα ml αντιχλωρίου που χρειάζονται για το νερό της αλλαγής που θα κάνεις μέσα στο ενυδρείο και τέλος παίρνεις το λάστιχο απτο μπαλκόνι,ανοίγεις την βρύση και γεμίζεις σιγά σιγά...

Όπως λέει και ο PRINCE,2 τσιγάρα δουλειά...ένα όταν αδειάζεις,και άλλο ένα όταν γεμίζεις... :D

Εγώ προσωπικά δεν λειτουργώ με αυτό τον τρόπο,αλλά όπως σου είπα αυτό κάνουν πολλοί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα..

:D:hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::hysterical: με λαστιχα θα γινει η δουλεια... οπως και χθες! απλα θα ψαξω να βρω ενα παγουρι μεγαλο.. κοντα 40 λιτρα... να μη κανω διαδρομες!!! :hysterical:;):hysterical:

ακουω τη γνωμη σας για την αλγη που εχει δημιουργηθει... :buttrock::buttrock::buttrock::):):D

post-14768-1317058308_thumb.jpg

Κεμενα...... :buttrock::buttrock::buttrock::):):D:D:D απλα δεν εχω εμπειρια σε τετοια εκρηξη... και δεν ξερω τη αποχρωση παιρνει μετα...!!! εξαλλου στο μυαλο μου εχω να αφησω τη βιολογια να δρασει μονη της... και να μην πειραζω τιποτα... υπομονη και η φυση κανει τη δουλεια της...

Κεμενα...... :buttrock::):):D:D:D:D:D απλα δεν εχω εμπειρια σε τετοια εκρηξη... και δεν ξερω τη αποχρωση παιρνει μετα...!!! εξαλλου στο μυαλο μου εχω να αφησω τη βιολογια να δρασει μονη της... και να μην πειραζω τιποτα... υπομονη και η φυση κανει τη δουλεια της...

Η άλγη είναι πολύ όμορφη και ότι πρέπει για ένα αφρικάνικο ενυδρείο. Δίνει μια πιο βιοτοπική αίσθηση.

:buttrock:

Θα συμφωνησω και με τους δυο.Η αλγη ειναι must στο αφρικανικο :buttrock:

• 2 weeks later...

Και που να δειτε ποσο αλγη μαζευει σιγα σιγα... γινεται υπεροχο! Εκει λοιπον που καθαριζα την αλγη απο το γυαλι... ειδα ενα μικρουλι!! τρομερο συναισθημα που σιγουρα καποιοι θα εχετε ζησει... εχω ενα βιντεακι... για πειτε μου τροπους να σας το ανεβασω...

εμένα και οι φωτο μου αρκούνε -_-

να σου ζησει!!!!!!! :D

Νατα λοιπον... για μενα ειναι εμφανες.. ελπιζω να φαινονται... ειναι σε διαφορα σημεια κρυμμενα στις πετρες...

Να σου ζήσουν!!! :D

Σας ευχαριστω πολυ

με τα μικρα τωρα χρειαζεται κατι ιδιαιτερο? στην διατροφη? ή συνεχιζω κανονικα τις ρουτινες?

Σας ευχαριστω πολυ

με τα μικρα τωρα χρειαζεται κατι ιδιαιτερο? στην διατροφη? ή συνεχιζω κανονικα τις ρουτινες?

Απο τα φλεικς που ταιζεις τριβε μερικα.

Θα τη βρουν αυτα την ακρη :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...