isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #101 Share 17 Αυγούστου 2011 Αυξηση της αναταραξης στην επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Αυγούστου 2011 #102 Share 17 Αυγούστου 2011 Παιδια αν και αρχη ακομα, βλεπω στην επιφανεια του νερου αυτη τη συνηθισμενη βρωμα να μαζευεται... τωρα ομως χωρις καπακι θα πρεπει να βρω εναν τροπο να ειναι καθαρο το νερο και εκει για αισθητικους λογους... τι προτεινεται?? Επίσης μια πολύ καλή λύση σε συνδιασμό με την καλή αναταραξη επιφανείας που σου είπε ο Στράτος, είναι να πατεντάρεις τον σωλήνα που βάζει νερό στο φίλτρο ωστε να τραβά νερό και απο επιφάνεια και απο κάτω. Είναι κατι πολύ καλό που εχει ο κινέζος.Δες στην παρακάτω φωτογραφία το δεξί μαυρο μπαστούνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #103 Share 17 Αυγούστου 2011 Εβαλα την εξοδο να διαταρασσει την επιφανεια και ηδη βλεπω να καθαριζει! Ωραιος ο κινεζος... αλλα μηπως τραβαει περισσοτερο απο πανω και χανει τη δυναμη προσροφησης απο κατω? ενδιαφερον οπως και να εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Αυγούστου 2011 #104 Share 17 Αυγούστου 2011 Εβαλα την εξοδο να διαταρασσει την επιφανεια και ηδη βλεπω να καθαριζει! Ωραιος ο κινεζος... αλλα μηπως τραβαει περισσοτερο απο πανω και χανει τη δυναμη προσροφησης απο κατω? ενδιαφερον οπως και να εχει Εχει κάνει την πατέντα αυτή ο φίλος fotisgt στο ενυδρείο του (ποιός άλλος? αφού "πατέντα" και "fotisgt" είναι συνώνυμα ) με ικανοποιητικά αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #105 Share 17 Αυγούστου 2011 Αμα με την ιχθυοφορτιση και οταν τρεξει το ενυδρειο εχω προβλημα ακομα θα το κανω στηυ μια απο τις 2 εισαγωγες του φιλτρου... μπορω εξαλλου να βρω τον σωληνα οπως ειναι και στη φωτο! Αλλη απορια μου ειναι αν τα demasoni χρησιμοποιουν ολο το υψος του ενυδρειου.. αμα οχι να μη σηκωσω τη πετρα μεχρι πανω... πιστευω αμα υπαρχοθν φωλιες και μερη μεσα στο νταμαρι κινουνται και ψηλα! αλλα αυτο μπορει να μου το διαβεβαιωσει ο Στρατος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2011 #106 Share 17 Αυγούστου 2011 Εγω ειχα σηκωσει τις πετρες πολυ.Οπου ειχε τρυπα τα εβλεπα και μπαινοβγαιναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #107 Share 17 Αυγούστου 2011 (edited) Εγω ειχα σηκωσει τις πετρες πολυ.Οπου ειχε τρυπα τα εβλεπα και μπαινοβγαιναν Τελεια... αυτο ηθελα να ακουσω γιατι ειδα πολλα βιντεο που τα εβλεπα να κολυμπανε στο μεσαιο και κοντα στο βυθο χωρο!!! Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2011 #108 Share 17 Αυγούστου 2011 Τελεια... αυτο ηθελα να ακουσω γιατι ειδα πολλα βιντεο που τα εβλεπα να κολυμπανε στο μεσαιο και κοντα στο βυθο χωρο!!! Ακομα και να μην σου κινηθουν ψηλα,το ενυδρειο θα δειχνει πολυ πιο ομορφο πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #109 Share 17 Αυγούστου 2011 Ακομα και να μην σου κινηθουν ψηλα,το ενυδρειο θα δειχνει πολυ πιο ομορφο πιστευω Θα δειχνει απιστευτα επιβλητικο... μαλιστα σκεφτομαι να εχω μια δυο πετρες με ενα μερος τους εξω απο το νερο... θα δειξει αυριο θα ολοκληρωθει το set up....! Ειναι πιθανο να βρω μικρης ηλικιας ατομα??? σε καταστηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2011 #110 Share 17 Αυγούστου 2011 Οσα εχω δει τελευταια,ηταν σε μικρο μεγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #111 Share 17 Αυγούστου 2011 Οσα εχω δει τελευταια,ηταν σε μικρο μεγεθος Ειναι καλο ή κακο να ειναι μικρα? εγω μικρα σκεφτομαι να επιλεξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2011 #112 Share 17 Αυγούστου 2011 Τι πιο ωραιο απο το να τα βλεπεις να μεγαλωνουν μερα με την ημερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #113 Share 17 Αυγούστου 2011 Τι πιο ωραιο απο το να τα βλεπεις να μεγαλωνουν μερα με την ημερα; Δε το συζητω... ειναι μαγεια...και σε οσα προφιλ εχω διαβασει δεν εχω ακομα δει την διαρκεια ζωης τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Αυγούστου 2011 Author #114 Share 24 Αυγούστου 2011 (edited) Σας χαιρετω ξανα.. καλο χειμωνα σας ευχομαι... Το τελικο set up με τις πετρες πιστευω οτι ολοκληρωθηκε, με μεγαλη προσπαθεια γιατι σηκωθηκαν αρκετα ψηλα οι πετρες αλλα με ικανοποιητικο αποτελεσμα αφου το ενυδρειο εχει γεμισει φωλιες ετοιμες για κατοικηση..... Οι τιμες τις αμμωνιας ειναι μηδενικες και τα φιλτρα ειναι πλεον στρωμενα... εχω ενα θεματακι με τις σκληροτητες (gH=11 kH=7) αλλα το συζηταμε... το pH ειναι στα 7,8 και θερμοκρασια στους 27... το μονο που μενει ειναι τα demasoni... (το φωτιστικο ερχεται αυριο...) περιμενω γνωμες... Έγινε επεξεργασία 24 Αυγούστου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Αυγούστου 2011 #115 Share 24 Αυγούστου 2011 Πολυ ομορφο στησιμο. Η κατω πατανε στο γυαλι ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Αυγούστου 2011 Author #116 Share 24 Αυγούστου 2011 Πολυ ομορφο στησιμο. Η κατω πατανε στο γυαλι ετσι? Αυτες που πατανε γυαλι δεν φαινονται διοτι ειναι σκεπασμενες απο την αμμο.. υστερα πανω τους αρχιζει το ντανιασμα!! Σευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Αυγούστου 2011 #117 Share 24 Αυγούστου 2011 Ο Ολυμπος κι ο Κισσαβος Μ'αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Αυγούστου 2011 Author #118 Share 24 Αυγούστου 2011 Ο Ολυμπος κι ο Κισσαβος Μ'αρεσει Δεν περιμενα να με εντυπωσιασει και εμενα ετσι... ειδικα χωρις το φοντο, χωρις το φωτισμο και χωρις τη Valisneria που θα δεσποζει στο κεντρο!! για να δουμε!! Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 24 Αυγούστου 2011 #119 Share 24 Αυγούστου 2011 Δεν περιμενα να με εντυπωσιασει και εμενα ετσι... ειδικα χωρις το φοντο, χωρις το φωτισμο και χωρις τη Valisneria που θα δεσποζει στο κεντρο!! για να δουμε!! Ευχαριστω πολυ ωραιο στισημω και πολλη ωραιο χρωμα πετρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Αυγούστου 2011 #120 Share 24 Αυγούστου 2011 super! ενα φοντο και ψαρακια και εισαι cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 24 Αυγούστου 2011 #121 Share 24 Αυγούστου 2011 Πολύ ωραίο στήσιμο τα ψαράκια θα το ευχαριστηθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Αυγούστου 2011 Author #122 Share 24 Αυγούστου 2011 Παιδια ευχαριστω πολυ... φοντακι σκουρο γκρι... μια ωραια μεγαλη Valisneria στο κεντρο... το φωτισμο μου και ολα ετοιμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Αυγούστου 2011 #123 Share 24 Αυγούστου 2011 Είμαστε σχεδόν έτοιμοι ,το φόντο να ετοιμάσεις, και με τα ψαράκια θα δεις τις εικόνες που ψάχνεις και περιμένεις να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 24 Αυγούστου 2011 Author #124 Share 24 Αυγούστου 2011 Κυριε Σωκρατη τα ειπαμε και απο κοντα!! αυτο το project το δουλευω εξ'ολοκληρου απο τον ιουνιο... οπου και αγορασα τους κοιλοδοκους.... μεχρι και τωρα που ειμαι ετοιμος να αγορασω και να μοιραστω μαζι σας τα ψαρακια μου...!!!! Παντως σας ευχαριστω ολους... και για οσα παιδια νεα στη παρεα μας διαβασουν αυτο το ποστ να ξερουν οτι καθε συμβουλη εδω.... μετραει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Αυγούστου 2011 #125 Share 24 Αυγούστου 2011 Μια χαρά το ενυδρείο.Καλή συνέχεια και περιμένουμε φωτογραφίες με ψαράκια πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος