kixlidatos 18 Ιουλίου 2011 #76 Share 18 Ιουλίου 2011 Οι σχολές είανια δύο 1.Αυητή που κάνει χρήση μετά από φαρμακευτική αγωγή και 2.Αυτή που κάνει χρήση συνεχώς με αλλαγή περίπου στον μήνα Διαλέγεις και παίρνεις Καλημερα και καλη εβδομαδα Κυρ.Γεωργιου. Ο ανθρακας μας εχετε πει (οχι εσεις προσωπικα) οτι αφερει και τα οφελημα ιχνοστοιχεια του νερου ,και δεν πρεπει να τον κραταμε στα φιλτρα μας. Τωρα μπερδευτηκα Κανει καλο και πρεπει να τον εχουμε? και γιατι Κανει κακο και πρεπει να τον βγαζουμε και γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιουλίου 2011 #77 Share 18 Ιουλίου 2011 Βασίλη μεγάλη κουβέντα που καλύτερα να μην την κάνουμε εδώ. Ρίξε μια ματιά στα Γενικά γλυκού και στην φίλτρανση και θα δεις διαφορετικές απόψεις. Αν θες άνοιξε κι ένα θέμα να συζητηθεί παραπάνω. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ άνθρακα, με εξαίρεση περιπτώσεις που χρειάστηκα χημική φίλτρανση πχ μετά από θεραπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #78 Share 18 Ιουλίου 2011 Εγω προσωπικα με τον ανθρακα δε το εβλεπα ζεστα ποτε... αλλα η αληθεια ειναι μια... οσο ηταν μεσα παντα το νερο ηταν διαυγεστατο... δεν ξερω αν οφειλοταν σαυτο... τελοςπαντων!! οπως ειπατε... ειναι κουβεντα για αλλου...ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #79 Share 18 Ιουλίου 2011 (edited) Παιδια συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις... αλλα επειδη ειμαι στα τελευταια σταδια για πολλα... σκεφτομουν εδω και καιρο... να μην εχει καπακι το ενυδρειο και να παιζει με ενα φωτιστικο Hagen glo απο πανω... http://is00.thegumtree.com/image/big/59408236.jpg Ποσο εφικτο ειναι αυτο για τα demasoni και γενικα για το ενυδρειο... απο το αν θα συνεχισω ετσι θα εξαρτηθει αμα φτιαξω το καπακι το γυαλινο απο πανω συρταρωτο ή απλα να καθεται ενα κομματι γυαλι... τι λετε? το φωτιστικο και και ενα controller eliwell θα εχω απο πανω μαζι με το ανεμιστηρακι... ακουω γνωμες... Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουλίου 2011 #80 Share 18 Ιουλίου 2011 Οταν ειχα τα demasoni ανοιχτο το ειχα κι εγω,με το ιδιο φωτιστικο που λες.Np Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #81 Share 18 Ιουλίου 2011 (edited) Περαν οτι αισθητικα το βρισκω καλυτερο.... γλυτωνω και πολλα με σημιδες και βαψιματα και λουστραρισματα και απαπαπαπαπαπ..... απλα χρειαζεται και ενα καλυμα το ενυδρειο εε? ειδικα το χειμωνα? να κοψω ενα τζαμακι να καθεται απο πανω σα καπακι? Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουλίου 2011 #82 Share 18 Ιουλίου 2011 Περαν οτι αισθητικα το βρισκω καλυτερο.... γλυτωνω και πολλα με σημιδες και βαψιματα και λουστραρισματα και απαπαπαπαπαπ..... απλα χρειαζεται και ενα καλυμα το ενυδρειο εε? ειδικα το χειμωνα? να κοψω ενα τζαμακι να καθεται απο πανω σα καπακι? Ενα διαφανο πολυκαρβονικο θα ελεγα 5 χιλιοστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #83 Share 18 Ιουλίου 2011 Ενα διαφανο πολυκαρβονικο θα ελεγα 5 χιλιοστα Ωραια... ελπιζω μονο να μην γεμιζει υγρασια... δεν εχω ξανα επιχειρησει κατι τετοιο... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουλίου 2011 #84 Share 18 Ιουλίου 2011 Ωραια... ελπιζω μονο να μην γεμιζει υγρασια... δεν εχω ξανα επιχειρησει κατι τετοιο... ευχαριστω Και το τζαμι θα γεμιζει υγρασια.Κι ακομα χειροτερα γαριαζει απο τα αλατα.Ειναι και πιο βαρυ. Απλα το πολυκαρβονικο θα το σκουπιζεις καθε δυο τρεις μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #85 Share 18 Ιουλίου 2011 Οκ ετσι και αλλιως δεν νομιζω να το εχω παρα μονο τις κρυες νυχτες του χειμωνα!! Τον eliwell που τον βρισκουμε?? απο τιμες ενα 50αρι πρεπει να κανει πανω κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουλίου 2011 #86 Share 18 Ιουλίου 2011 Eliwell εδω Τιμη πανω κατω αυτη που ειπες. Να ζητησεις το πλαστικο ηλεκτροδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 18 Ιουλίου 2011 Author #87 Share 18 Ιουλίου 2011 Eliwell εδω Τιμη πανω κατω αυτη που ειπες. Να ζητησεις το πλαστικο ηλεκτροδιο. Ευχαριστω πολυ... απο συνδεσμολογια... εχω ψαξει και εχω δει κατι απεξω απεξω και μου φαινεται αυτη που υπαρχει στο Manual ειναι ψιλομουφα... παλι καλα εχει εδω ο Delta66 αναλυτικοτατες οδηγιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 30 Ιουλίου 2011 Author #88 Share 30 Ιουλίου 2011 Αν και η Μυτιληνη τα σπαει σα νησι... εμενα το μυαλο μου στις παραλιες αλλου ηταν.... 1.... αυτες θελουν απλο ξεπλυματακι?? ή κατι αλλο? 2... μηπως εχω αρχισει και καιγομαι με το αθλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Ιουλίου 2011 #89 Share 30 Ιουλίου 2011 1.Εγώ θα έλεγα ξέπλυμα με ζεστό νεράκι και λίγο τρίψιμο.. 2.Άστα να πάνε..και εγώ πήγα Λειψούς και κοίταγα την άμμο της κάθε παραλίας να δω αν μου κάνει! Τελικά πήρα 2 τσάντες αλλά δεν την χρησιμοποίησα ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 30 Ιουλίου 2011 Author #90 Share 30 Ιουλίου 2011 1.Εγώ θα έλεγα ξέπλυμα με ζεστό νεράκι και λίγο τρίψιμο.. 2.Άστα να πάνε..και εγώ πήγα Λειψούς και κοίταγα την άμμο της κάθε παραλίας να δω αν μου κάνει! Τελικά πήρα 2 τσάντες αλλά δεν την χρησιμοποίησα ποτέ... Εχω 6 τσαντες με πετρες... απο Εφταλου,Ερεσσο,Πλωμαρι,Βατερα,Συκαμινεα,και.... 3-4 απο τουρκια παρακαλω... ε και ναι.. ειμαι αρρωστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 13 Αυγούστου 2011 Author #91 Share 13 Αυγούστου 2011 Και σαν σημερα γραφω στο ημερολογιο του ενυδρειου την εναρξη του με πολυ αναμονη τοσο καιρο επιτελους αρχισε να τρεχει... ηθελα να βαλω φοτο πιο μετα οταν θα ολοκληρωθει το στησιμο αλλα δε κρατιεμαι!! Η γυαλα ειναι απο δεκαρι extra clear τζαμι... κατι που ανεβασε το κοστος αλλα πιστεψτε με αξιζε τον κοπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2011 #92 Share 13 Αυγούστου 2011 Και καλα εκανες για να υπαρχει ολη η διαδρομη του ενυδρειουσου. Ωραιες πετρες και καλο στησιμο,Οταν θα πιασουν την αλγη τους θα ειναι ακομα καλυτερες. Να σε ρωτησω,τι διφορα τιμης και ποιοτητας ειδες στα γυαλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 13 Αυγούστου 2011 Author #93 Share 13 Αυγούστου 2011 Να σε ρωτησω,τι διφορα τιμης και ποιοτητας ειδες στα γυαλια? Το ενυδρειο εχει ηδη μεσα 90 κιλα πετρα και υπολογιζω αλλα 30 μεχρι να σηκωσω και τους 2 λοφους... Διαφορα στη τιμη? τα απλο τζαμι που θα εκοβα ηταν 8αρι και μου πηγαινε στα 105 ευρω, αυτο το extra clear ειναι 10αρι και μου πηγαν μαζι με κοντρες και ολα στα 210... αυτα περι ροντε και πλυμμενα ειναι απλα μπουρδες των τζαμαδων... το τζαμι οτι ειδος και να ειναι δε λογιζεται να μη παραδωδει ροντε και πλυμμενο! Ισως ηταν χαζο που εβαλα extra clear....αλλα παιδια ειναι τοσο καθαρα που πραγματικα απορεις αμα υπαρχει τζαμι... με τη δημιουργια αλγης θα δουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Αυγούστου 2011 #94 Share 13 Αυγούστου 2011 Το ενυδρειο εχει ηδη μεσα 90 κιλα πετρα και υπολογιζω αλλα 30 μεχρι να σηκωσω και τους 2 λοφους... Διαφορα στη τιμη? τα απλο τζαμι που θα εκοβα ηταν 8αρι και μου πηγαινε στα 105 ευρω, αυτο το extra clear ειναι 10αρι και μου πηγαν μαζι με κοντρες και ολα στα 210... αυτα περι ροντε και πλυμμενα ειναι απλα μπουρδες των τζαμαδων... το τζαμι οτι ειδος και να ειναι δε λογιζεται να μη παραδωδει ροντε και πλυμμενο! Ισως ηταν χαζο που εβαλα extra clear....αλλα παιδια ειναι τοσο καθαρα που πραγματικα απορεις αμα υπαρχει τζαμι... με τη δημιουργια αλγης θα δουμε ... Δεν το καταλαβα.Δηλ.λες οτι πρεπει να ειναι ρονταρισμενα? Επισης δεν καταλαβα το πλημενο. Πολυ καλα εκανες,γιατι τα απλα παραμορφονουν τα ψαρια. Πριν μια εβδομαδα μου πεταχτηκε το Borley εξω,και οταν το επιασα να το βαλω μεσα ηταν τεραστιο,ενω μεσα δειχνει απλα μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 13 Αυγούστου 2011 Author #95 Share 13 Αυγούστου 2011 Δεν το καταλαβα.Δηλ.λες οτι πρεπει να ειναι ρονταρισμενα? Επισης δεν καταλαβα το πλημενο. Πολυ καλα εκανες,γιατι τα απλα παραμορφονουν τα ψαρια. Πριν μια εβδομαδα μου πεταχτηκε το Borley εξω,και οταν το επιασα να το βαλω μεσα ηταν τεραστιο,ενω μεσα δειχνει απλα μεγαλο Ενταξει μια διαθλαστικοτητα οπως και να εχει υπαρχει... αλλα καμια σχεση,το ενυδρειο στην οψη κραταει την οψη του το βαθος του και τα απολυτα μεγεθη! ΝΑΙ παιδια οτι τζαμι κοβεται αυτοματως περναει απο τον ρονταδορο... για να λειανθει... το πλυσιμο ειναι ενα αλλο μηχανημα που απλα το καθαριζει και το στεγνωνει... τοσοοοο απλο και τοσο κοινο για τους τζαμαδες.... οταν ερχεται ενας ομως και ζηταει ενα ενυδρειο αυτες οι 2 διαδικασιες ακουγονται σαν extra... ενω δεν ισχυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Αυγούστου 2011 #96 Share 13 Αυγούστου 2011 Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε το τελικό στήσιμο για να σου πούμε και την γνώμη μας πάντως από τις πρώτες φωτογραφίες βλέπω οτι έχει ενδιαφέρον.Υπομονή λοιπόν ,θα περιμένουμε για την τελική εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 15 Αυγούστου 2011 #97 Share 15 Αυγούστου 2011 Πολλη ωραια δουλεια μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 16 Αυγούστου 2011 Author #98 Share 16 Αυγούστου 2011 (edited) Εχω ακομα να σηκωσω τις ντανες δεξια και αριστερα οσο μπορεσω και να βαλω και το φωτιστικο! μεχρι τωρα ολα καλα! οσο και να με παιδεψαν οι πετρες! Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 16 Αυγούστου 2011 - isildur_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 17 Αυγούστου 2011 Author #99 Share 17 Αυγούστου 2011 Παιδια αν και αρχη ακομα, βλεπω στην επιφανεια του νερου αυτη τη συνηθισμενη βρωμα να μαζευεται... τωρα ομως χωρις καπακι θα πρεπει να βρω εναν τροπο να ειναι καθαρο το νερο και εκει για αισθητικους λογους... τι προτεινεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2011 #100 Share 17 Αυγούστου 2011 Παιδια αν και αρχη ακομα, βλεπω στην επιφανεια του νερου αυτη τη συνηθισμενη βρωμα να μαζευεται... τωρα ομως χωρις καπακι θα πρεπει να βρω εναν τροπο να ειναι καθαρο το νερο και εκει για αισθητικους λογους... τι προτεινεται?? Αυξηση της αναταραξης στην επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος