Jump to content

Diy Αφρικανικο 85χ50χ60

isildur_13

Recommended Posts

Διαβαζω ηδη το ενα απο τα στησιματα... (του ΕυΣτρατιου :thumbup::thumbup::thumbup: ) και μπορω να πω οτι με εχουν συναρπασει...!!! το οτι αλλαξα απο Ταγκανικα σε Μαλαουι μεσα σε ενα ποστ κατι πρεπει να μου πει για την αποφασιστικοτητα μου αλλα οκ... ας το παραλειψουμε...!!!! ειναι φανταστικα ψαρια!!!

Με τοσο διαβασμα αμα πιγαινα να δωσω παλι ωκεανογραφια,ιχθυολογια και οικοσυστηματα πελαγικα θα τα περναγα αερα με 10.. :ninja::rasp::helpsmilie::wacko::blink::):(

• Απαντήσεις 213
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αύριο έλα στο AZM να τα πούμε από κοντά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50020 :)

Σου βρήκα εδώ δυο στησίματα με demasoni σε ενυδρεία παρόμοια με το δικό σου. Ρίξε μια ματιά για να δεις πως κινήθηκαν οι εν λόγω φίλοι.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=430714

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=462808

:thumbup:

Ξερει κανεις πως αλλαζει ο τιτλος στο θεμα μου??? παμε για αλλα..... :):(:thumbup:

Αύριο έλα στο AZM να τα πούμε από κοντά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50020 :)

Ειμαι κοντα... θα περασω!! Θα κραταω και ενα κοκκινο τριανταφυλλο!

Ξερει κανεις πως αλλαζει ο τιτλος στο θεμα μου??? παμε για αλλα..... :):(:thumbup:

Τι θέλεις να γράψουμε ;

Παράδειγμα

Ενυδρείο Αφρικής

85Χ50χ60 ,προτάσεις

Τι θέλεις να γράψουμε ;

Παράδειγμα

Ενυδρείο Αφρικής

85Χ50χ60 ,προτάσεις

Ας πουμε ως τιτλο... Diy Αφρικανικο 85#50#60

Ο τίτλος στο θέμα άλλαξε.

:)

Ευχαριστω....τετοιες μαυρες πετρουλες βρισκουμε στον Ερμη? ή να βγω εδω πανω στο βουνο για βολτιτσα??

Καλυτερα μη το ζαλιζω με τις πετρες... εξαλλου ειναι μικρης σημασιας προς το παρον!!! ελπιζω να καταφερω να ερθω αυριο!! :)

Καλως ηρθες στην Αφρικη και απο εμενα,για το επιπλο τα εχουμε πει super :)

Για την συνθεση των ψαριων εγω δεν εχω να πω τιποτα ,αφου στα ειπε η αφροκρεμα της αφρικης.

Το μονο που θα σου πω ειναι για τα δυο φιλτρα που εχεις.Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα,και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω ,να τα βαλεις σε διαταξη <Γ> και οχι η μια εξοδο να βλεπει την αλλη,γιατι δημιουργει κυκλικη ροη στο ενυδρειο.

Καλο γεμιστοοοοοοοοοοοοο :(:thumbup::thumbup:

Υ.Γ μου αρεσει που εισαι μεθοδικος και δεν βιαζεσε,γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαξεις οτι ειναι καλυτερο σε αυτες τις διαστασεις.

Καλως ηρθες στην Αφρικη και απο εμενα,για το επιπλο τα εχουμε πει super :)

Για την συνθεση των ψαριων εγω δεν εχω να πω τιποτα ,αφου στα ειπε η αφροκρεμα της αφρικης.

Το μονο που θα σου πω ειναι για τα δυο φιλτρα που εχεις.Ειναι μεγαλο πλεονεκτημα,και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω ,να τα βαλεις σε διαταξη <Γ> και οχι η μια εξοδο να βλεπει την αλλη,γιατι δημιουργει κυκλικη ροη στο ενυδρειο.

Καλο γεμιστοοοοοοοοοοοοο :(:thumbup::thumbup:

Υ.Γ μου αρεσει που εισαι μεθοδικος και δεν βιαζεσε,γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαξεις οτι ειναι καλυτερο σε αυτες τις διαστασεις.

Το σπουδαιοτερο για μενα :thumbup:

Σε περιμενουμε σημερα :ninja:

Το σπουδαιοτερο για μενα :)

Σε περιμενουμε σημερα :(

Μακαρι να μπορουσα :thumbup:

Μακαρι να μπορουσα :(

Δε λεω για σενα :)

Εσυ εισαι μακρια :thumbup:

Δε λεω για σενα :(

Εσυ εισαι μακρια :thumbup:

:thumbup::thumbup:

Α ετσι ε ,καλα θα στα πω οταν σε συναντισω :)

Δε λεω για σενα :)

Εσυ εισαι μακρια :wacko:

Μπορω να πω οτι γελασα πολυ.... :ninja::rasp::helpsmilie:

θα περασω το απογευμα... να δω και τη φωλια σας..... :(:thumbup::thumbup::thumbup:

Για πεσμου Κιχλιδατε τι εστι διαταξη Γ...

εγω στο μυαλο μου ειχα να μπουν οι φουρκετες των fluval...ξερεις πως ειναι... 2 εξοδοι στα αριστερα και 2 εισοδοι στα δεξια... Γ εννοεις η μια εξοδος να παιρνει απο ψηλα και η αλλη απο χαμηλα??

Έγινε επεξεργασία - isildur_13

Μπορω να πω οτι γελασα πολυ.... :ninja::rasp::helpsmilie:

θα περασω το απογευμα... να δω και τη φωλια σας..... :(:thumbup::thumbup::thumbup:

εγω στο μυαλο μου ειχα να μπουν οι φουρκετες των fluval...ξερεις πως ειναι... 2 εξοδοι στα αριστερα και 2 εισοδοι στα δεξια... Γ εννοεις η μια εξοδος να παιρνει απο ψηλα και η αλλη απο χαμηλα??

Τις εξοδους τις βαζεις ,την μια αριστερα και την αλλη δεξια.Η μια εξοδος να ειναι παραληλη με την πλατη και η αλλη να ειναι καθετη :)

Μπορω να πω οτι γελασα πολυ.... :thumbup::ninja::rasp:

θα περασω το απογευμα... να δω και τη φωλια σας..... :):(:thumbup::thumbup:

Να περασεις.

Σημαια πρασινη μονο μην κρατας :helpsmilie::wacko::blink:

Να περασεις.

Σημαια πρασινη μονο μην κρατας :):(:thumbup:

:thumbup::thumbup::ninja:

Ειναι και Αιγαλεω θα σε φανε

Αααααα εδω εχουμε θεματακι δηλαδη.... προς το παρον θα κρατησω το επιστημονικο σοβαρο μου προφιλ και δε θα σχολιασω.....!!! Δε πιστευω τοσες μερες που μιλαω για το "στησιμο" του ενυδρειου εσεις της αλλης σημαιας να εχετε καταλαβει τιποτα αλλο.... :):(:thumbup::thumbup::thumbup:

Τεσπα θα σεβαστω το γεγονος οτι ειμαι νεος και δε θα φερω τη σημαιουλα μου.....

Να περασεις.

Σημαια πρασινη μονο μην κρατας :):(:thumbup:

:thumbup::thumbup:

Τις εξοδους τις βαζεις ,την μια αριστερα και την αλλη δεξια.Η μια εξοδος να ειναι παραληλη με την πλατη και η αλλη να ειναι καθετη :)

???????? Παραλληλη οκ ειναι το κλασσικο... αλλα πως γινεται να ειναι καθετα η αλλη??? παραλληλα με την επιφανεια δηλαδη..!! πως θα το στερεωσω καθετα?

Αποτι βλεπω.. ειναι και οι 2 εξοδοι παραλληλοι με την πλατη και διπλα σα ζευγαρακι ειναι στραβες οι εισοδοι.... λοιπον... μηπως εχουμε μπλεξει τους ορους? εγω εξοδο εννοω ο σωληνας που ρουφαει το νερο και το στελνει στο φιλτρο...

:(:thumbup::thumbup:

Μαλλον,η αληθεια ειναι οτι και εσυ εχεις δικιο,αλλα εχει επικρατισει εξοδος να λεμε αυτο που βγαζει μεσα στο ενυδρειο, :)

Κοιτα τα μαυρα σωληνακια πως τα εχω

Τωρα ερχομαστε σε καποια συννενοηση!!! :):(:thumbup:

Λοιπον εχουμε τις 2 εισοδους (γκρι) μια αριστερα και μια δεξια...

και οι 2 εξοδοι (μαυρα) ζευγαρακι με τα γκρι.. η μια παραλληλη και η αλλη καθετη... τωρα το καταλαβα!!!

αλλα ετσι το νερο "χτυπαει" πανω στο γυαλι.... σε τι αποσκοπει αυτη η διαταξη? τι κερδιζεις???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...