vaggelhsGUPPY 12 Ιουλίου 2011 #1 Share 12 Ιουλίου 2011 Γινετε να καθαριστει γκρι χαλικι ανακατεμενο με υποστρωμα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Ιουλίου 2011 #2 Share 12 Ιουλίου 2011 Αν κοσκινίσεις με κάτι που θα διαπερνά το υπόστρωμα μα θα συγκρατεί το χαλίκι θα ήταν εύκολο. Μπορείς και με σουρωτήρι για μακαρόνια ρίχνοντας νερό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Ιουλίου 2011 #3 Share 12 Ιουλίου 2011 Το χαλικι ειναι πολυ ψιλο γιατι το ειδα και ειναι πολυ δυσκολο να βγει ΒΑΓΓΕΛΗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Ιουλίου 2011 #4 Share 12 Ιουλίου 2011 Τσιμπιδάκι και υπομονή…. Daniel son! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Ιουλίου 2011 #5 Share 12 Ιουλίου 2011 Τσιμπιδάκι και υπομονή…. Daniel son! Ρε Βαγγέλη.... την μπύρα από τη μύτη... έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Ιουλίου 2011 #6 Share 12 Ιουλίου 2011 …..And remember, always focused…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Ιουλίου 2011 #7 Share 12 Ιουλίου 2011 Για έλα αύριο από την συνάντηση να μας πεις καμιά από εκείνες τις ιστορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #8 Share 12 Ιουλίου 2011 Δοκιμασε να βαλεις το μειγμα μεσα σε μια λεκανη και γεμισε την με νερο, ανακατεμα με τα χερια και αδειασμα στην αποχετευση το νερο και παλι ξανα την ιδια διαδικασια μεχρι το νερο στην λεκανη να μην θολωνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Ιουλίου 2011 #9 Share 12 Ιουλίου 2011 Το υποστωμα ειναι με αμμο ή με χαλικι παρομοιας κοκκομετριας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος