dimitris76 11 Ιουλίου 2011 #1 Share 11 Ιουλίου 2011 Συνεβει και αυτο...!!! Πριν καποιους μηνες προσθεσα στο ενυδρειο μου μια Red Banded Boxer! Πριν λιγες ημερες λοιπον εγινε το εξης ¨κουφο"! Γυρνωντας στο σπιτι κατα τις 9 πηγα κατ ευθειαν να δω το ενυδρειο μου και παρατηρησα την γαριδα να εχει μισολιωμενο το σωμα της και ακεραιες τις δαγκανες και τις κεραιες της. Αφου την περιεργαστηκα για πολυ ωρα και διαπιστωσα οτι δεν κουνιωταν κατεληξα στο συμπερασμα οτι εχει πεθανει και οτι πρεπει να την αφαιρεσω απο το ενυδρειο...Ετσι και εκανα λοιπον... Αφου τελειωσα την διαδικασια πηγα να πλυνω τα χερια μου και γυρισα να ριξω μια τελευταια ματια στο ενυδρειο.. Τοτε εγινε το εξης κουφο...Ηδα την γαριδα μου ολοζωντανη να χαιρει ακρας υγειας και τρελαθηκα....Και αναρωτιεμαι:Aυτη που εβγαλα τι ηταν???? Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει η θα τρελαθουμε τελειως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 11 Ιουλίου 2011 #2 Share 11 Ιουλίου 2011 To κουκούλι της ήταν το οποίο το άλλαξε γιατί άλλαξε και μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 11 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 11 Ιουλίου 2011 Ρε τι κανει η φυση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 11 Ιουλίου 2011 #4 Share 11 Ιουλίου 2011 Αυτό που λέει ο Salamander ισχύει, και οι baboo shrimp και οι cleaner shrimp στο θαλασσινό έχουν αλλάξει κοστούμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Ιουλίου 2011 #5 Share 11 Ιουλίου 2011 To κουκούλι της ήταν το οποίο το άλλαξε γιατί άλλαξε και μέγεθος. Να προσθεσω επισης πως αυτη η ενεργεια δειχνει πως τα επιπεδα Ca ειναι σε σωστα επίπεδα,οι δικες μου cleaner αλλαζουν κελυφος 2-3 ημέρες μετα την αλλαγη νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος