alexander 11 Ιουλίου 2011 #1 Share 11 Ιουλίου 2011 Μπορώ να κλαδέψω το κομμάτι που δείχνω στην φωτογραφία? Αιωρείται δεν ακουμπά το χαλίκι. Δεν θα μου μαραθεί όλο το φυτό έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 11 Ιουλίου 2011 #2 Share 11 Ιουλίου 2011 Κόψε εκεί που θες και άφησέ το να μεγαλώσει, δεν θα πάθει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander 11 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 11 Ιουλίου 2011 Κόψε εκεί που θες και άφησέ το να μεγαλώσει, δεν θα πάθει τίποτα Super σε ευχαριστώ… Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Ιουλίου 2011 #4 Share 12 Ιουλίου 2011 To Hydrocotyle Leucocephala χρησιμοποιείται στα ενυδρεία μας κυρίως ως φυτό επιφανείας. Μπορείς δηλαδή να το αφήσεις να επιπλέει ελεύθερα στην επιφάνεια του νερού. Βέβαια δεν είναι και ασυνήθιστο φυτεύεται, αλλά όπως θα παρατήρησες "τρέχει" πολύ γρήγορα προς την επιφάνεια... Δες ωστόσο εδώ κάποια εντυπωσιακά χαλιά από το φυτό αυτό (φώτο 14, 15, 16, 17, 18 και 19) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Ιουλίου 2011 #5 Share 12 Ιουλίου 2011 To Hydrocotyle Leucocephala χρησιμοποιείται στα ενυδρεία μας κυρίως ως φυτό επιφανείας. Μπορείς δηλαδή να το αφήσεις να επιπλέει ελεύθερα στην επιφάνεια του νερού. Βέβαια δεν είναι και ασυνήθιστο φυτεύεται, αλλά όπως θα παρατήρησες "τρέχει" πολύ γρήγορα προς την επιφάνεια... Δες ωστόσο εδώ κάποια εντυπωσιακά χαλιά από το φυτό αυτό (φώτο 14, 15, 16, 17, 18 και 19) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ σήμερα είδα ότι έχει βγάλει ρίζες η hydrocotyle leucocephala μου! Θα την κλαδέψω το Σάββατο με την αλλαγή νερού. Θα είναι τέλειο αν σιγά σιγά φτιάξω "χαλί"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 22 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ σήμερα είδα ότι έχει βγάλει ρίζες η hydrocotyle leucocephala μου! Θα την κλαδέψω το Σάββατο με την αλλαγή νερού. Θα είναι τέλειο αν σιγά σιγά φτιάξω "χαλί"! Έκανα αλλαγή νερού και βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα φυτά. Κλάδεψα μερικά κομματάκια που είχαν βγάλει ρίζες και τα φύτεψα δίπλα. Μετά από λίγο βλέπω ένα κομμάτι να αιωρείται και τα χρυσόψαρα να σκάβουν το βυθό. Την ξαναέβαλα σε ένα πιο "ασφαλές" σημείο και ελπίζω να μην την ξαναξηλώσουν τα "γουρουνάκια" μου. Μ'αρέσει που θέλω και χαλί με τα χρυσόψαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Δυσκολο το βλεπω να το πετυχεις,για να γινει σαν χαλι θελει πολυ φωτισμο,εσυ εχεις και τα χρυσοψαρα οπωτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 23 Οκτωβρίου 2013 ...οπότε να χαίρομαι που δεν μου τα τρώνε κιόλας τα φυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να μη δοκιμάσουν την πρασινάδα, γιατί αν δοκιμάσουν......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 23 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 23 Οκτωβρίου 2013 Χτες το μεγάλο χρυσόψαρο δοκίμασε την λευκοκεφάλα που επέπλεε αλλά δεν του άρεσε προφανώς, την τσίμπησε και την άφησε, το ίδιο τα έχω δει να κάνουν και στο κερατόφυλλο, δεν τρώνε καμία πρασινάδα! Έχω και μία απορία. Αν η λευκοκεφάλα βγάλει ρίζες και δεν την κλαδέψουμε για μεταφύτευση, θα πάθει κάτι αφήνοντας την έτσι ή απλά θα απλώνεται και θα ψηλώνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #12 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Έχω και μία απορία. Αν η λευκοκεφάλα βγάλει ρίζες και δεν την κλαδέψουμε για μεταφύτευση, θα πάθει κάτι αφήνοντας την έτσι ή απλά θα απλώνεται και θα ψηλώνει; Σχεδόν κάθε είδος leucocephala βγάζει πολλές ριζούλες κάτω από κάθε φίλο του, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να το κόψεις σε οποιοδήποτε σημείο του δρομέα του θέλεις και το μεταφυτεύεις. Χαρακτηρίζονται γενικότερα εύκολα είδη και ακόμα και μικρό να είναι το κλάδεμα θα πιάσει! Επειδή έχει την τάση να αναπτύσσεται προς την επιφάνεια, απλά αν δεν την κλαδέψεις και έχεις πάρα πολύ καλές συνθήκες και θρεπτικά στο ενυδρείο σου, θα σου γίνει "τεραστίων διαστάσεων" και ενδεχομένως να φαίνεται δυσανάλογη σε θέμα αισθητικής σε σχέση και με τα υπόλοιπα φυτά. Έχω παρατηρήσει ότι αν του κόβεις τη φόρα προς τα πάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα (συχνό κλάδεμα), αρχίζει να αναπτύσσεται προς τα πλάγια ή προς άλλες διαφορετικές κατευθύνσεις.. βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο εδώ και το τι φωτισμό έχεις, κυρίως η ένταση αυτού. Πάντως πολύ δύσκολα να την καταφέρεις να γίνει γρασίδι , φυσικά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! Εγώ δοκιμάζω αυτή την περίοδο να την κάνω να καλύψει τα τοιχώματα του φίλτρου, ένα είδος ταπετσαρίας δηλαδή, και πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό λόγω του ταχύτατού της ρυθμού ανάπτυξης Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - nospanos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2013 #13 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Σχεδόν κάθε είδος leucocephala βγάζει πολλές ριζούλες κάτω από κάθε φίλο του, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να το κόψεις σε οποιοδήποτε σημείο του δρομέα του θέλεις και το μεταφυτεύεις. Χαρακτηρίζονται γενικότερα εύκολα είδη και ακόμα και μικρό να είναι το κλάδεμα θα πιάσει! Επειδή έχει την τάση να αναπτύσσεται προς την επιφάνεια, απλά αν δεν την κλαδέψεις και έχεις πάρα πολύ καλές συνθήκες και θρεπτικά στο ενυδρείο σου, θα σου γίνει "τεραστίων διαστάσεων" και ενδεχομένως να φαίνεται δυσανάλογη σε θέμα αισθητικής σε σχέση και με τα υπόλοιπα φυτά. Έχω παρατηρήσει ότι αν του κόβεις τη φόρα προς τα πάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα (συχνό κλάδεμα), αρχίζει να αναπτύσσεται προς τα πλάγια ή προς άλλες διαφορετικές κατευθύνσεις.. βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο εδώ και το τι φωτισμό έχεις, κυρίως η ένταση αυτού. Πάντως πολύ δύσκολα να την καταφέρεις να γίνει γρασίδι , φυσικά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! Εγώ δοκιμάζω αυτή την περίοδο να την κάνω να καλύψει τα τοιχώματα του φίλτρου, ένα είδος ταπετσαρίας δηλαδή, και πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό λόγω του ταχύτατού της ρυθμού ανάπτυξης Εισαι σιγουρος?Εμεις τοτε στα προφιλ γιατι γραφουμε μετρια και δυσκολα ειδη? Εμενα γιατι μου πηγαινε καλα μονο με co2 και καλο φωτισμο ενω οταν σταματουσα το co2 εμεναν στασιμα αφου ειναι ευκολα ειδη?Και γιατι δεν επιαε ποτε στο γαριδαδικο που ειχα λιγο φως και δεν εριχνα τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #14 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Εισαι σιγουρος?Εμεις τοτε στα προφιλ γιατι γραφουμε μετρια και δυσκολα ειδη? Εμενα γιατι μου πηγαινε καλα μονο με co2 και καλο φωτισμο ενω οταν σταματουσα το co2 εμεναν στασιμα αφου ειναι ευκολα ειδη?Και γιατι δεν επιαε ποτε στο γαριδαδικο που ειχα λιγο φως και δεν εριχνα τιποτα? Εγώ προσωπικά το έχω συμπεράνει μέσα από ενυδρεία γνωστών συνχομπιστών και αυτό που με έκανε να καλοσχηματίσω την τελική άποψή μου είναι όταν ασχολήθηκα κι εγώ με αυτό. Το Hydrocotyle Tripartita το έχω δει σε μορφή χαλιού και μικρών θάμνων και μάλιστα σε ενυδρείο όχι με πολύ φωτισμό, κι εγώ που έχω μια παραλλαγή του Hydrocotyle Verticillata παρουσιάζει ακριβώς ότι αναγράφω στο προηγούμενο ποστ.. Ένα κοινό όλων των περιπτώσεων πάντως είναι ότι το θέλουν και το διοξείδιό τους Υ.Γ. δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ακρίβεια του είδους leucocephala που έχουμε, διότι υπάρχουν αρκετές παραλλαγές της συγκεκριμένης οικογένειας φυτών, χωρίς να αποκλείω και την περίπτωση υβριδισμού με την πάροδο του χρόνου μεγαλώνοντας και εξελίσσοντας μέσα σε ενυδρειακές συνθήκες κι όχι στη φύση Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2013 #15 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Αφου δεν εισαι σιγουρος λοιπον μην αποκαλεις τα ειδη ευκολα γιατι δεν ειναι ετσι,το καθε ενα εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες.Καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο ενα φυτο που σε μενα παει σφαιρα σε αλλον μπορει να μη παει με τιποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #16 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Οπότε λοιπόν - σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου - τότε και με τα δικά σου προφίλ δε μπορείς να είσαι σίγουρος, διότι έχω ανακαλύψει σε πάμπολα είδη στοιχεία τα οποία δεν υφισταται σε μεγάλο βαθμό ή και καθόλου.. Φυσικά και είναι αλήθεια ότι το κάθε ενυδρείο και το κάθε φυτό έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά με το να το παίζεις εξυπνάκιας και ότι τα γνωρίζεις όλα δε νομίζω ότι καταφέρνεις και τίποτα, παρά μόνο να δώσεις κακή εικόνα για το άτομό σου... παραδέξου και μια φορά ότι κάνεις λάθος ή ότι ενδεχομένως και να μη γνωρίζεις κάτι, δε θα πέσει η γη κάτω από τα πόδια σου, όλοι άνθρωποι είμαστε και κανένας δεν είναι παντογνώστης! Ειλικρινά αναρωτιέμαι ρε φίλε πως είναι δυνατόν να έχεις άποψη για όλα - ακόμα και για θαλασσινό ενυδρείο που είχα δει τυχαία δημοσίευσή σου..... Η πολύ σιγουριά θα σε φάει... ειλικρινά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου και θα σε παρακαλέσω να με αγνοείς όπως θα κάνω κι εγώ από εδώ και στο εξής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2013 #17 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Οπότε λοιπόν - σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου - τότε και με τα δικά σου προφίλ δε μπορείς να είσαι σίγουρος, διότι έχω ανακαλύψει σε πάμπολα είδη στοιχεία τα οποία δεν υφισταται σε μεγάλο βαθμό ή και καθόλου.. Φυσικά και είναι αλήθεια ότι το κάθε ενυδρείο και το κάθε φυτό έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά με το να το παίζεις εξυπνάκιας και ότι τα γνωρίζεις όλα δε νομίζω ότι καταφέρνεις και τίποτα, παρά μόνο να δώσεις κακή εικόνα για το άτομό σου... παραδέξου και μια φορά ότι κάνεις λάθος ή ότι ενδεχομένως και να μη γνωρίζεις κάτι, δε θα πέσει η γη κάτω από τα πόδια σου, όλοι άνθρωποι είμαστε και κανένας δεν είναι παντογνώστης! Ειλικρινά αναρωτιέμαι ρε φίλε πως είναι δυνατόν να έχεις άποψη για όλα - ακόμα και για θαλασσινό ενυδρείο που είχα δει τυχαία δημοσίευσή σου..... Η πολύ σιγουριά θα σε φάει... ειλικρινά δεν ξανασχολούμαι μαζί σου και θα σε παρακαλέσω να με αγνοείς όπως θα κάνω κι εγώ από εδώ και στο εξής... Καταρχην να προσεχεις τα λογια σου!Εγω δεν ειμαι εξυπνακιας φιλε μου,σου ειπα αφου δεν εισαι σιγουρος να μην λες οτι ειναι ευκολα γιατι απλα δεν ειναι! Τα προφιλ δεν ειναι δικα μου,ειναι απο την τροπικα!Ουτε παντογνωστης ειμαι ουτε τιποτα και δεν απαντησα σε κανενα θαλασσινο θεμα,μαλλον παρεσθησεις εχεις! Οσο για το να σε αγνοω,ειμαι συντονιστης της κατηγοριας και οταν βλεπω ακυρα πραγματα στις κατηγοριες μου θα επεμβαινω οποιος και αν ειναι αυτος που τα λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #18 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Δεν επιτρέπω σε κανέναν μα κανέναν να μου μιλάει ούτε ειρωνικά ούτε προσβλητικά, και για να μιλήσω και στην ενυδρειακή γλώσσα είναι λάθος σου να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τις δοκιμασμένες απόψεις και εμπειρίες χομπιστών και να συνεχίζεις να υποστηρίζεις το "αλάθητό" σου... Πάνω σε αυτό που λες ότι τα προφίλ είναι της Tropica και όχι δικά σου, μπορείς να βάλεις έναν τυχαίο περαστικό από το δρόμο να διαβάσει προφίλ της Tropica και δικό σου και θα διαπιστώσει ότι μεταφράζεις προτάσεις της Tropica και επιπλεόν προσθέτεις κι άλλες πληροφορίες... Τελειώνοντας είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να αποκαλείς "άκυρα πράγματα" τις εμπειρίες και τις διαπιστώσεις χομπίστα που είναι μέρος της καθημερινότητάς του το ενυδρείο... ΑΚΥΡΑ είναι: 1) η άκρως προκλητική και ειρωνική συμπεριφορά σου απέναντί όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα σε μέλη, 2) το γεγονός ότι το παίζεις παντογνώστης και δεν έχεις παραδεχθεί ποτέ μα ποτέ ότι υπάρχει και μια περίπτωση να είσαι λάθος και 3) το γεγονός ότι έχουν σταματήσει να γράφουν χομπίστες εδώ σε αυτό το φόρουμ μόνο και μόνο επειδή δεν ανέχονται συγκεκριμένα τη δική σου συμπεριφορά!! Άκου, ψάξε, μάθε και ρώτα πρώτα τι γνώμη έχουν για σένα και θα καταλάβεις επακριβώς τι εννοώ.... Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2013 #19 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Δεν επιτρέπω σε κανέναν μα κανέναν να μου μιλάει ούτε ειρωνικά ούτε προσβλητικά, και για να μιλήσω και στην ενυδρειακή γλώσσα είναι λάθος σου να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τις δοκιμασμένες απόψεις και εμπειρίες χομπιστών και να συνεχίζεις να υποστηρίζεις το "αλάθητό" σου... Πάνω σε αυτό που λες ότι τα προφίλ είναι της Tropica και όχι δικά σου, μπορείς να βάλεις έναν τυχαίο περαστικό από το δρόμο να διαβάσει προφίλ της Tropica και δικό σου και θα διαπιστώσει ότι μεταφράζεις προτάσεις της Tropica και επιπλεόν προσθέτεις κι άλλες πληροφορίες... Τελειώνοντας είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να αποκαλείς "άκυρα πράγματα" τις εμπειρίες και τις διαπιστώσεις χομπίστα που είναι μέρος της καθημερινότητάς του το ενυδρείο... ΑΚΥΡΑ είναι: 1) η άκρως προκλητική και ειρωνική συμπεριφορά σου απέναντί όχι μόνο σε μένα αλλά και γενικότερα σε μέλη, 2) το γεγονός ότι το παίζεις παντογνώστης και δεν έχεις παραδεχθεί ποτέ μα ποτέ ότι υπάρχει και μια περίπτωση να είσαι λάθος και 3) το γεγονός ότι έχουν σταματήσει να γράφουν χομπίστες εδώ σε αυτό το φόρουμ μόνο και μόνο επειδή δεν ανέχονται συγκεκριμένα τη δική σου συμπεριφορά!! Άκου, ψάξε, μάθε και ρώτα πρώτα τι γνώμη έχουν για σένα και θα καταλάβεις επακριβώς τι εννοώ.... Επειδη δεν ξερεις και μιλας πολλες απο τις παραπανω πληροφοριες που γραοφνται στα προφιλ ειναι εμπειριες του Χρηστου,οπωτε εμμεσα λες οτι και ο Χρηστος ειναι λαθος σ αυτα που λεει.Χωρις να ξερεις δεν κανει να μιλας ,το οτι μπηκες εδω,σε βοηθησαμε,σε βαλαμε σε ομαδες κ.α δεν σου δινει ξερεις το δικαιομα να μας κραζεις ουτε να λες οτι θελεις!Ουτε προκλητικη ουτε ειρωνικη συμπεριφορα εχω,εσυ εχεις παραισθησεις οπως αυτο που εγραψες για το θαλασσινο ενυδρειο πιο πανω!Δεν νομιζω οτι εχουν σταματησει να γραφουν καποιοι για μενα και απαιτω να μου πεις ποιους εννοεις!Αλλα τι λεω,εδω δεν μας ειπες την αλλη φορα τι εννοουσες που ηταν πιο σοβαρο,θα μας πεις τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #20 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Είναι κρίμα να ρίχνουμε το επίπεδο της κουβέντας και του φόρουμ. Αυτό είναι το παράδειγμα που δίνετε σε εμάς τους νέους χρήστες; Μην αρπάζεστε! Cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #21 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Το ότι ο Χρήστος είναι λάθος αυτό το λες εσύ, είναι η δική σου εξήγηση!! ...και επίσης να ξέρεις οτι δεν πρόκειται να μοιάσεις ΠΟΤΕ στον Χρήστο ούτε στο μικρό του το νυχάκι.... κι αυτό επειδή ποτέ ο Χρήστος ούτε μίλησε ειρωνικά ούτε προκάλεσε με τα λεγόμενά του αλλά κυρίως με τον τρόπο έκφρασής του... ...και το σημαντικότερο ο Χρήστος συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες/εμπειρίες/απόψεις/σκέψεις από τον πιο έμπειρο μέχρι και τον πιο άπειρο χομπίστα και μπαίνει σε σκέψεις, ψάχνεται, και αν κάποιος είναι λάθος τεκμηριωμένα του μιλάει με αποδείξεις! ...δε φοράει παρωπίδες όπως κάνεις πετυχημένα εσύ Και τέλος σου το ξαναεπισυνάπτω γιατί μάλλον δεν το διάβασες: Άκου, ψάξε, μάθε και ρώτα πρώτα τι γνώμη έχουν για σένα και θα καταλάβεις επακριβώς τι εννοώ.... Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Νοεμβρίου 2013 #22 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μπραβο εισαι μαγκας!Σου βγαζω το καπελο! Ποιος σου ειπε οτι θελω να μοιασω στον Χρηστο η στον οποιονδηποτε Χρηστο?Δεν θελω να μοιασω σε κανεναν,ειμαι αυτος που ειμαι! Αυτο που σου εγραψα για τον Χρηστο πιο πανω,στο εγραψα γιατι νομιζεις οτι εγω γραφω τα προφιλ μονος μου και αν πιστευεις οτι ειναι λαθος αυτα που γραφονται τοτε λες οτι και ο Χρηστος ειναι λαθος που μας δινει πληροφοριες!Παροπιδες ποτε δεν φορεσα,δεν φταιω εγω αν εσυ δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα! Το να ριχνεις μια βομβα και να φευγεις δεν ειναι σωστο,στο ξαναειπα και την αλλη φορα,αφου ξερεις πες,γιατι εγω δεν βλεπω να εχει φυγει κανεις για μενα,αλλα στο ξαναλεω,τι να μας πεις,την αλλη φορα μας ειπες οτι στελνουμε τους χομπιστες να παρουν αχρηστα πραγματα και οτι δινουμε λαθος πληροφοριες.Δεν περιμενω τιποτα καλυτερο και τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 4 Νοεμβρίου 2013 #23 Share 4 Νοεμβρίου 2013 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2013 #24 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλώ το θέμα των προσωπικών αντιπαραθέσεων να σταματήσει εδώ και ΑΜΕΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2013 #25 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Το έχουμε τονίσει άπειρες φορές ότι οι προσωπικές επιθέσεις και τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται μέσα στο φόρουμ. Παρόλα αυτά ορισμένοι το συνεχίζουν, γράφοντας τους όρους χρήσης στα παλιά τους παπούτσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται χρήση των ανάλογων ποινών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος