Jump to content

Ενυδρειο=χαλαρωση και ηρεμια

Recommended Posts

Αγαπητοι φιλοι ολοι ξερουμε οτι το χομπι που εχουμε διαλεξει μας προσφερει πολλες χαρες και προπαντων χαλαρωση,ηρεμια και ξενιασχια απο τις καθημερινες δυσκολιες μας.Θα ηθελα να σας πω τη δικη μου εμπειρια με ολο αυτο.Ειμαι ανεργος εδω και 1,5 χρονο και τον τελευταιο χρονο αντιμετοπισω μια ασθενια.Εχω δωσει παρα πολλα λεφτα σε γιατρους και θεραπειες και ο γιατρος μου συνεσθησε να ειμαι χαλαρος,να μην αγχωνομαι και να μη στεναχωριεμαι γιατι αλλιως η θεραπεια δεν θα περυχει.Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με το ενυδρειο,η ολη αυτη ενασχοληση με το πως θα το φτιαξω,την παρατηρηση του,την παρατηρηση της συμπεριφορας απο τα ψαρακια μου και την ενασχοληση μου με το forum με χαλαρωναν απιστευτα και με εκαναν να μη σκεφτομαι το προβλημα μου με αποτελεσμα να δω μεγαλη βελτιωση.Πριν κατι μηνες αναγκαστικα να ξεστησω το ενυδρειο μου για να δοκιμασω την τυχη μου στη Θεσσαλονικη οπου απετυχα και γυρισα πισω.Οσο καιρο δεν εχω ενυδρειο και δεν ασχολουμε μ αυτο η κατασταση μου ειναι σταθερη.Ετσι σιγα σιγα αρχιζω να μαζευω πραγματα παλι για να το ξαναστεισω μιας και με βοηθαει παρα πολυ.Αυτη ηταν μια προσωπικη μου εμπειρια απο το ομορφο αυτο χομπι

ΥΓ Συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ :P

Έτσι ακριβώς είναι και ειδικά αυτήν την εποχή που τα προβλήματα είναι πολλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, με την υγεία πρώτα απ'ολα, με την δουλειά και να στήσεις και μια φυτεμένη ενυδρειάρα όπως την φαντάζεσαι.

:P

Έτσι ακριβώς είναι και ειδικά αυτήν την εποχή που τα προβλήματα είναι πολλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, με την υγεία πρώτα απ'ολα, με την δουλειά και να στήσεις και μια φυτεμένη ενυδρειάρα όπως την φαντάζεσαι.

:P

:thumbup::hysterical::hysterical:

σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την υγεια σου,γρηγορη αποκατασταση και να σαι καλα να ασχολεισαι με το αγαπημενο μας χομπι. :P

Καλή ανάρρωση Κώστα και τα υπόλοιπα φτιάχνουν. :P

Ευχαριστω παιδια,να στε καλα και εσεις και πανω απ ολα υγεια :P

Ευχαριστω παιδια,να στε καλα και εσεις και πανω απ ολα υγεια :thumbup:

αν υπαρξει προβλημα με το προτζεκτακι εγω εδω ειμαι :P

μην αχγωνεσε για τιποτα.ετσι ειμαστε σχεδον ολοι σημερα.δουλειες γιοκ υγεια γιοκ λεφτα γιοκ μονο τα προβλαματα κυριαρχουν...παλεψε το :hysterical: καλη συνεχεια με την αναζητηση δουλειας σου

Έγινε επεξεργασία - giorginakos

σου ευχομαι πολυ γρηγορα να γινεις καλα,μην αγχονεσαι και ολα θα πανε κατ'ευχιν!!

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!

Φιλε giorginakos το project για το μικρο ενυδρειακι που συζηταγαμε πριν θα ειναι ευκολο γιατι υπαρχουν ολα τα υλικα και ο εξοπλησμος,εκτως απο φυτακια,το αλλο για το 110 θα ειναι πιο δυσκολο αλλα δεν βιαζομαι,εχω υπομονη και σιγα σιγα θα το ξαναφτιαξω και θα το χαιρωμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...