ilouvatar 16 Ιουλίου 2011 #26 Share 16 Ιουλίου 2011 Δεν θα βαλω.Το σπιτι μου ειναι δροσερο και εχω και αιρκοντισιον και αν δω οτι ανεβαινει η θερμοκρασια θα παρω ενα εξωτερικο ανεμιστηρακι και θα το βαλω απο πανω Μπορείς επίσης να πάρεις ένα ακόμα ίδιο τζάμι για καπάκι, μόνο που στην μία του γωνία θα είναι κομμένο ένα τετράγωνο, πχ 8x8 εκατοστα (ανάλογα με το ανεμιστηράκι) και να κολλήσεις το ανεμιστηράκι εκεί, οπότε ο αέρας θα χτυπάει απευθείας την επιφάνεια του νερού. Έτσι θα έχεις ένα καπάκι για χειμώνα κι ένα για τις ζεστές μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Ιουλίου 2011 Author #27 Share 16 Ιουλίου 2011 Μπορείς επίσης να πάρεις ένα ακόμα ίδιο τζάμι για καπάκι, μόνο που στην μία του γωνία θα είναι κομμένο ένα τετράγωνο, πχ 8x8 εκατοστα (ανάλογα με το ανεμιστηράκι) και να κολλήσεις το ανεμιστηράκι εκεί, οπότε ο αέρας θα χτυπάει απευθείας την επιφάνεια του νερού. Έτσι θα έχεις ένα καπάκι για χειμώνα κι ένα για τις ζεστές μέρες. Πολυ καλη ιδεα αυτη!Σ ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 16 Ιουλίου 2011 #28 Share 16 Ιουλίου 2011 Πολυ καλη ιδεα αυτη!Σ ευχαριστω πολυ Νασαι καλά. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2011 Author #29 Share 18 Ιουλίου 2011 Λοιπον το ενυδρειακι ειναι ετοιμο και ειναι γεματο απο χθες με νρο για να τσεκαρω αν χανει απο καπου,μεχρι στιγμης ειμαστε μια χαρα.Θα ηθελα να ρωτησω μιας και σε λιγο θ αρχισει να στεινετε,εχω ενα φωτηστικο γραφειου το οποιο εχει 2 σκαλες.Γραφει πανω οτι ειναι 50 βατ αρα η μια σκαλα ειναι 25 λογικα.Το ερωτημα μου ειναι το εξης,αν βαλω στη σκαλα που ειναι τα 50 βατ θα εχω προβλημα?καλητερα να το βαλω στη σκαλα με τα 25?θελω να παιξω με γρασιδακι,το ενυδρειο ειναι 40 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Ιουλίου 2011 #30 Share 18 Ιουλίου 2011 Λοιπον το ενυδρειακι ειναι ετοιμο και ειναι γεματο απο χθες με νρο για να τσεκαρω αν χανει απο καπου,μεχρι στιγμης ειμαστε μια χαρα.Θα ηθελα να ρωτησω μιας και σε λιγο θ αρχισει να στεινετε,εχω ενα φωτηστικο γραφειου το οποιο εχει 2 σκαλες.Γραφει πανω οτι ειναι 50 βατ αρα η μια σκαλα ειναι 25 λογικα.Το ερωτημα μου ειναι το εξης,αν βαλω στη σκαλα που ειναι τα 50 βατ θα εχω προβλημα?καλητερα να το βαλω στη σκαλα με τα 25?θελω να παιξω με γρασιδακι,το ενυδρειο ειναι 40 λιτρα 50watt ειναι υπερβολικά.... τωρα με το γρασιδάκι δεν ξέρω αν θα ειναι οκ με 25βαττ,περίμενε απαντηση από τους εμπειρότερους Τι λίπανση εχεις;;; υπόστρωμα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2011 Author #31 Share 18 Ιουλίου 2011 50watt ειναι υπερβολικά.... τωρα με το γρασιδάκι δεν ξέρω αν θα ειναι οκ με 25βαττ,περίμενε απαντηση από τους εμπειρότερους Τι λίπανση εχεις;;; υπόστρωμα;;; Δεν ξερω αν τα φωτηστικα γραφειου εχουν την ιδια αποδοση με τις λαμπες που εχουμε στο ενυδρειο μας,γι αυτο σκεφτικα μηπως βαλω τα 50 βαττ.Υποστρωμα θα βαλω,εχω οσο μπορεσα να σωσω απο το παλιο μου ενυδρειο γιατι εκει θα μπει καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Ιουλίου 2011 #32 Share 18 Ιουλίου 2011 Τι άλλες πληροφορίες γράφει πάνω η λάμπα;;(kelvin,CRI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Ιουλίου 2011 Author #33 Share 18 Ιουλίου 2011 Τι άλλες πληροφορίες γράφει πάνω η λάμπα;;(kelvin,CRI) Δεν γραφει τιποτα αλλο εκτως απο 12v-50w Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 19 Ιουλίου 2011 #34 Share 19 Ιουλίου 2011 Για να καταλάβω Το φωτιστικό έχει λάμπα επάνω ή απλά γράφει επάνω 12V 50W; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Ιουλίου 2011 Author #35 Share 19 Ιουλίου 2011 Για να καταλάβω Το φωτιστικό έχει λάμπα επάνω ή απλά γράφει επάνω 12V 50W; Εχει και γραφει αυτα πανω αλλα θα παρω αλλο και θα και θα βαλω μια οικονομιας 6500Κ περιπου 20βατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 21 Ιουλίου 2011 #36 Share 21 Ιουλίου 2011 αναμένουμε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο ο φωτισμός λύθηκε. .... προχωράει το έργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος