tina 10 Ιουλίου 2011 #1 Share 10 Ιουλίου 2011 καλησπερα ειμαι η τινα, εχω ενα ενυδριο που τρεχει 2 μηνες τωρα 75 λιτρα, δεν εχω πολυ εμπειρια πανω στο θεμα αλλα εχω κανει μεγαλη προοδο, σιγουρα θελω την γνωμη σας για πολλααααα θεματα. η αλειθια ειναι οτι ξεκινησα με ψαρακια που δυστυχως ηταν λαθος επιλογη αλλαααα η απειρια οπως καταλαβαινετε ,παρολα αυτα τα εχω αγαπησει παρα πολυ, ειναι 2 παπαγαλοψαρα και ενα blue acara, τωρα το εμαθα οτι αυτα τα ψαρακια ειναι πολλα για τοσα λιγα λιτρα κι αυτο το εμαθα απο σας και η αλειθια ειναι οτι τα πηρα απο καταστημα που ειναι γνωστες, τωρα ποσο??? τελος παντον τωρα εχετε να μου προτεινετε κατι για το blue acara? αρκετες μερες δεν τρωει καθολου, τι μπορει να συμβαινει? και γενικα να το απομακρυνω απο τα αλλα??η να το αφησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιουλίου 2011 #2 Share 10 Ιουλίου 2011 Καλώς όρισες!Καλό θα είναι να απομακρύνεις όλα τα ψάρια που έχεις,καθώς στο μέλλον θα έχεις προβλήματα,και να συζητήσουμε μια νέα σύνθεση στις αντίστοιχες κατηγορίες του Forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Ιουλίου 2011 #3 Share 10 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουλίου 2011 #4 Share 10 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 10 Ιουλίου 2011 #5 Share 10 Ιουλίου 2011 Καλημερα και καλως ορισες στο Aquazone,η αληθεια ειναι οπως ανεφερες και εσυ παραπανω πως τα ψαρια σου δυστυχως δε μπορουν να στεγαστουν σε 75 λιτρα,επισης τα παπαγαλοψαρα ανηκουν στα υβριδια,ειναι ψαρια εργαστηριακα...χρωματιστα,με καρδουλες αστερακια και αλλα διαφορα σχηματα που υπαρχουν πανω τους,εχουν ταλαιπωρησει ιδιαιτερα τα ψαρια αυτα και καλο θα ηταν να μην τα προτιμαμε.Το blue acara θα ηταν καλο να του βρεις ενα καταλληλοτερο σπιτκο και στη συνεχεια και τα παπαγαλοψαρα.Σε 75 λιτρα εχεις απειρες επιλογες να φιλοξενησεις ψαρακια που θα νιωθουν ομορφα στα 75 λιτρα!καλη αρχη και καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 10 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 10 Ιουλίου 2011 Καλώς όρισες!Καλό θα είναι να απομακρύνεις όλα τα ψάρια που έχεις,καθώς στο μέλλον θα έχεις προβλήματα,και να συζητήσουμε μια νέα σύνθεση στις αντίστοιχες κατηγορίες του Forum. θα μπορουσατε να μου πειτε μια συνθεση καταλληλη για το ενυδριο μου? το δυσκολο ειναι τι θα κανω τα ψαρακια που εχω ειδη, το pet shop δεν τα δεχετε δυστυχως το εχω επιχειρισει 2 φορες αλλα βλεποντας και κανοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 10 Ιουλίου 2011 #7 Share 10 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 10 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 10 Ιουλίου 2011 σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες...... εχω να μαθω πολλα ακομα. οταν εννοειτε να διαβασω που μπαινω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 10 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 10 Ιουλίου 2011 θα μπορουσατε να μου πειτε μια συνθεση για το ενυδριο μου? ειναι 75 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 10 Ιουλίου 2011 #10 Share 10 Ιουλίου 2011 καλος ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 10 Ιουλίου 2011 #11 Share 10 Ιουλίου 2011 θα μπορουσατε να μου πειτε μια συνθεση για το ενυδριο μου? ειναι 75 λιτρα. καλως ηλθες....τι ψαρακια εχεις μεσα ? τι φιλτρο? εχεις φυτα?κανε μας μια παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 10 Ιουλίου 2011 Author #12 Share 10 Ιουλίου 2011 καλως ηλθες....τι ψαρακια εχεις μεσα ? τι φιλτρο? εχεις φυτα?κανε μας μια παρουσιαση [/quot λοιπον εχω ενα ενυδριο 75 λιτρα, εχω 3 ψαρακια 2 παπαγαλοψαρα και ενα blyeu acara, γνωριζω πολυ καλα τι ειναι τα παπαγαλοψαρα αλλααααα οταν τα πηρα ημουνα εντελως ανιδαιοι, δυστυχως ,απλα γνωριζω οτι και για τα συγκεκριμενα λιτρα ειναι πολλαααα τα ψαρια και παλι δεν φταιω, απλα τωρα θα ηθελα να κανω το καλυτερο για το ενυδριο μου, τι θα μπορουσα να βαλω για να πω οτι ειναι κατι σωστο??? βεβαια εχω προσπαθησει πολλεσ φορες να τους τα παω πισω αλλααα ματαιο δεν τα δεχονται. δεν εχω αληθινα φυτα, εχω εξωτερικο φιλτρο fluval 205 kai katv xaliki. περιμενωωωωω παιδιαααα απαντησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 10 Ιουλίου 2011 #13 Share 10 Ιουλίου 2011 Ριξε μια ματια σε ψαρια οπως τα ζωοτοκα , tetras κανε μια αναζητηση στο διαδίκτυο και θα βρεις κατι που θα σου αρεσει.Το φιλτρο σου ειναι καλη επιλογη και θα σε βοηθησει πολυ στην ομαλη πορεια του ενυδρειου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 11 Ιουλίου 2011 Author #14 Share 11 Ιουλίου 2011 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω με 75 λιτρα ενυδριο 60 μηκος και 35 υψος με φιλτρο εξωτερικο fluval 205 πειτε μου σας παρακαλω μεχρι ποσα ψαρακια μπορω να βαλω και τι ψαρακια, το ενυδριο μου τρεχει 2 μηνες. δεν εχω αληθινα φυτα μονο χαλικακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Ιουλίου 2011 #15 Share 11 Ιουλίου 2011 Aσε αυτό το θέμα αποκλειστικά για το καλωσόρισμα και άνοιξε ένα άλλο εδώ για να ρωτήσεις ότι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina 11 Ιουλίου 2011 Author #16 Share 11 Ιουλίου 2011 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω με 75 λιτρα ενυδριο 60 μηκος και 35 υψος με φιλτρο εξωτερικο fluval 205 πειτε μου σας παρακαλω μεχρι ποσα ψαρακια μπορω να βαλω και τι ψαρακια, το ενυδριο μου τρεχει 2 μηνες. δεν εχω αληθινα φυτα μονο χαλικακι. τα ειδα τα tetra και σε ευχαριστω πολυ, αλλαααα εαν μπορειτε να μου πειτε κατι πιο συγκεκριμενο γιατι κι εμενα απο το μαγαζι που τα πηρα που ειναι αρκετα γνωστες αλα νταλον μου δωσανε, 2 παπαγαλοψαρα και ενα blue acara, ασχετα ολα μεταξυ τους και στα συγκεκριμενα λιτρα και ποτε μπορω να τα βαλω, δεν βιαζομαι οτι ειναι καλυτερο για το ενυδριο και τα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Ιουλίου 2011 #17 Share 11 Ιουλίου 2011 Aσε αυτό το θέμα αποκλειστικά για το καλωσόρισμα και άνοιξε ένα άλλο εδώ για να ρωτήσεις ότι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts