Jump to content

Τελικα εγινα αφρικανος...

Recommended Posts

Οι πρωτες φωτο απο τις κιχλιδες μου... africa rules

post-24966-1310225182_thumb.jpg

post-24966-1310225203_thumb.jpg

Εχεις μπερδεψει Ηπειρους και λιμνες.

Μπες στο θεματικο της Αφρικης και ριξε διαβασμα. :P

:thumbup:

Εχεις μπερδεψει Ηπειρους και λιμνες.

Μπες στο θεματικο της Αφρικης και ριξε διαβασμα. :P

:thumbup:

θα μπορουσες να γινεις πιο σαφης?

Βεβαιως. :P

Εχεις tetra,οχι αφρικανικα,αλλα εχεις και labido,αφρικανικα mbuna απο τη λιμνη Malawi,και frontosa,αφρικανικο κι αυτο,αλλα απο τη λιμνη Tanganyika.

Εχεις λοιπον ψαρια απο διαφορετικες Ηπειρους,αλλα και αυτα που ειναι απο την ιδια Ηπειρο ειναι απο διαφορετικες λιμνες-τοποθεσιες,πραγμα που σημαινει πως εχουν διαφορετικες απαιτησεις και σε παραμμετρους νερου,αλλα και διατροφικες.

Ελπιζω να σε καλυψα :thumbup:

Βεβαιως. :P

Εχεις tetra,οχι αφρικανικα,αλλα εχεις και labido,αφρικανικα mbuna απο τη λιμνη Malawi,και frontosa,αφρικανικο κι αυτο,αλλα απο τη λιμνη Tanganyika.

Εχεις λοιπον ψαρια απο διαφορετικες Ηπειρους,αλλα και αυτα που ειναι απο την ιδια Ηπειρο ειναι απο διαφορετικες λιμνες-τοποθεσιες,πραγμα που σημαινει πως εχουν διαφορετικες απαιτησεις και σε παραμμετρους νερου,αλλα και διατροφικες.

Ελπιζω να σε καλυψα :thumbup:

καιμε το παραπανω... τα τιγρακια και τα τετρα θα μεινουν μαζι με τισ mbuna μεχρι να μεγαλωσουν, αν δημιουργηθει προβλημα θα απομακρυνω τετρα και τιγρακια... οσο για την frontosa kai ta samurai ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα καθοτι ειναι 2 ψαρακια που τα λατρευω και δεν θελω να τα χωρισω.... γιαυτο αποφασισα να τα βαλω απο μικρα..

Εγω καλε μου φιλε,οφειλα να σε ενημερωσω.

Απο κει και επειτα το ποσο καλα θα περνουν τα ψαρακια σου,και το κατα ποσο θα τα χαιρεσαι εσυ χωρις προβληματα,περνα μονο απο το δικο σου χερι.

Εγω σου ευχομαι μια καλη συνεχεια :P

Δικιο εχει ο Στρατος.για να μην εχεις κανενα προβλημα θα πρεπει να τα χωρισεις πριν ειναι αργα.τι μετρησεις εχεις?οι αφρικανες θελουν σκληρό νερο ενω τα τιγρακια θελουν αρκετα πιο μαλακο.αμα θες τα ψαρακια σου να ζησουν χρονια να ναι υγιεστατα να δεις γεννες.προσπαθησε να αποφασίσεις τι θες και εδω ειμαστε για το καλυτερο των ψαριων σου.

Φιλικα παντα γιωργος

καιμε το παραπανω... τα τιγρακια και τα τετρα θα μεινουν μαζι με τισ mbuna μεχρι να μεγαλωσουν, αν δημιουργηθει προβλημα θα απομακρυνω τετρα και τιγρακια... οσο για την frontosa kai ta samurai ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα καθοτι ειναι 2 ψαρακια που τα λατρευω και δεν θελω να τα χωρισω.... γιαυτο αποφασισα να τα βαλω απο μικρα..

Αν πεταξω δηλαδη εγω μεσα στους δισκους μια αφρικανικη κιχλιδα θα ειμαι και εγω αφρικανος? :P

Φιλε μου δεν τα λες καλα και ακομα χειροτερα δεν σε βλεπω να εχεις διαθεση να το καταλαβεις αυτο.

Το μονο που θα γινει σιγουρα ειναι να σκοτωσεις σιγουρα τα τετρα. 15-20 μερες ειναι αρκετες ή πολλες λεω?

Και μετα θα χασεις και τις κιχλιδες σου αφου πριν καν παρουν το τελικο τους μεγεθος θα τις περιποιηθει ο αστακος που εχεις εκει καπου και αυτον χωμενο και ξεχασες να αναφερεις.

Λυπαμαι αλλα το ενυδρειο ειναι αχταρμας με σιγουρο κακο μελλον.

Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις?

Παναγιώτη οι φίλοι παραπάνω, ο καθένας με τον τρόπο του, προσπάθησαν να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι δεν γίνεσαι αφρικάνος ρίχνοντας και αφρικάνικα ψάρια μέσα στο προηγούμενο setup. Για να καταλάβεις, είναι σαν να πάω εγώ Αρειανός (αλλά και άσχετος με τα ποδοσφαιρικά και πανευτυχής γι αυτό) με κιτρινόμαυρη εμφάνιση στην Τούμπα και να φωνάζω ότι έγινα Παοκτσής στη μέση της Θύρας 4. Νομίζω ότι τώρα το κατάλαβες (ή βάλε τις ανάλογες ομάδες για να το καταλάβεις). Λοιπόν οι αρειανοί είναι τα tetra και τα τιγράκια, η φροντόζα είναι ΠΑΟΚ και έχεις και κάτι ολυμπιακούς labido μέσα.

Αυτά από μένα, κανόνισε να στείλεις στο κατάλληλο γήπεδο την κάθε ομάδα γιατί ξέρεις τι γίενται αν βρεθούν ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ και στη μέση Ολυμπιακός :P

Παναγιώτη οι φίλοι παραπάνω, ο καθένας με τον τρόπο του, προσπάθησαν να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι δεν γίνεσαι αφρικάνος ρίχνοντας και αφρικάνικα ψάρια μέσα στο προηγούμενο setup. Για να καταλάβεις, είναι σαν να πάω εγώ Αρειανός (αλλά και άσχετος με τα ποδοσφαιρικά και πανευτυχής γι αυτό) με κιτρινόμαυρη εμφάνιση στην Τούμπα και να φωνάζω ότι έγινα Παοκτσής στη μέση της Θύρας 4. Νομίζω ότι τώρα το κατάλαβες (ή βάλε τις ανάλογες ομάδες για να το καταλάβεις). Λοιπόν οι αρειανοί είναι τα tetra και τα τιγράκια, η φροντόζα είναι ΠΑΟΚ και έχεις και κάτι ολυμπιακούς labido μέσα.

Αυτά από μένα, κανόνισε να στείλεις στο κατάλληλο γήπεδο την κάθε ομάδα γιατί ξέρεις τι γίενται αν βρεθούν ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ και στη μέση Ολυμπιακός :P

Στην περιγραφη του αγωνα ο Μανωλης Μαυροματης :thumbup::hysterical::hysterical:

Αυτά από μένα, κανόνισε να στείλεις στο κατάλληλο γήπεδο την κάθε ομάδα γιατί ξέρεις τι γίενται αν βρεθούν ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ και στη μέση Ολυμπιακός :thumbup:

Θεος!!!!! :P

Παναγιωτη καλημερα.

Χθες ελειπα απο το φορουμ και σημερα το πρωι περιμενα μετα απο τοσες κουβεντες που καναμε στα αλλα θεματα σου και στις απαντησης στα ΠΜ σου να δω ενα σωστο στημενο με 65 κιλα πετρα ενα βαρβατο νταμαρι.

Ανταυτου βλεπω ενα ενυδρειο μπαχαλο.

1)Λαθος στησιμο

2)Λαθος συνθεση

3)Ποτε προλαβες να στρωσεις και να βαλεις ψαρια

4)Ολα εναι ενα λαθος.

Απο την αρχη ησουν ανυπομονος και αυτο θα εχει ολεθριες συνεπιες για τα ψαρακια σου ,αλλα και για την τσεπη σου.

Το ενυδρειο ειναι δικο σου,εσυ θα το βλεπεις και εσυ θα το χαιρεσαι,και μπορεις να κανεις οτι θελεις εσυ.Ειναι αναφερετο δικαιωμα σου.Οσοι σε συμβουλευουν ειναι ανθρωποι που εχουν λιγοτερη εμπειρια οπως εγω και αλοι εναι Δασκαλοι της Αφρικης οπως ο Διας.

Εγω προσωπικα νιωθω και λιγο αβολα μαζι σου ,γιατι εγω ημουν που σε ξεσηκωσα για να γινεις Αφρικανος.

Οποτε εδω κανουμε το χομπι μας και θελουμε οσοι ξερουμε καποια πραγματα να τα μεταδωσουμε σε νεα παιδια που μπαινουν στο χομπι,για να στησουν πρωτα απο ολα ,σωστα ενυδρεια.

Γιαυτο για μενα εχεις 3 επιλογες.

1)Γυρνας στο προηγουμενο προτζεκτ σου(θα σε συμβουλεψουν αλλα παιδια)

2)κανεις οτι θελεις στο ενυδρειο σου(δεν θα σε συμβουλεψει κανεις)

3)Γινεσαι σωστος Αφρικανος και σου λεμε οτι ξερουμε για την υπερωχη Αφρικη.

Καλη συνεχεια απο εμενα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...