kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 #1 Share 9 Ιουλίου 2011 Πριν ενα μηνα η μια κοτα μου εκανε συνεχεια κλοκ κλοκ ,και ο γειτονας μου ειπε,οτι θελει να κλωσισει και να της βαλω 9 αυγα για να τα κλωσισει.Της τα εβαλα αλλα τιποτα,δεν εκατσε ποτε οποτε πανε και τα 9 αυγα. Εδω και αρκετες μερες εκατσε απο μονη της και κλωσουσε,δεν της ειχα βαλει αυγα.Μου λεει ο γειτονας αν θελεις να δεις πουλακια σφαξε τον κοκορα.Ηταν να ερθει η κορη μου,δεν κανανε αυγα ,οποτε πειρα την χαντσαρα και.........την εδωσα στον γειτονα και μου τον εσφαξε μαζι με 7 κοτες,και μου εμειναν τωρα 4 κοτες.Λογο ελειψης χρονου,πηγενα τα βραδια μονο και τα εβαζα τροφη και νερο. Σημερα το πρωι πηγα να δω για κανενα αυγο αλλα τιποτα.ριχνω και μια ματια στην τεμπελα και βλεπω ενα χνουδοτο κιτρινο πραγμα απο κατω τα φτερα της Εχω πουλακι Και τωρα σας βομβαρδιζω με ερωτηματα. 1) Μπορει να υπαρχουν και αλλα. 2)Αν εχει και αλλα ,τα αυγα πρεπει να ειναι μονο δικα της που σημενει οτι θα γεννηθουν ολα μαζι η ενα ενα. 3) Τα πουλακια αν τα δω τι να τα ταισω 4)Ποσες πιθανοτητες εχουν να μεγαλωσουν 5)Οτι αλλη βοηθεια ευπροσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #2 Share 9 Ιουλίου 2011 Πριν ενα μηνα η μια κοτα μου εκανε συνεχεια κλοκ κλοκ ,και ο γειτονας μου ειπε,οτι θελει να κλωσισει και να της βαλω 9 αυγα για να τα κλωσισει.Της τα εβαλα αλλα τιποτα,δεν εκατσε ποτε οποτε πανε και τα 9 αυγα. Εδω και αρκετες μερες εκατσε απο μονη της και κλωσουσε,δεν της ειχα βαλει αυγα.Μου λεει ο γειτονας αν θελεις να δεις πουλακια σφαξε τον κοκορα.Ηταν να ερθει η κορη μου,δεν κανανε αυγα ,οποτε πειρα την χαντσαρα και.........την εδωσα στον γειτονα και μου τον εσφαξε μαζι με 7 κοτες,και μου εμειναν τωρα 4 κοτες.Λογο ελειψης χρονου,πηγενα τα βραδια μονο και τα εβαζα τροφη και νερο. Σημερα το πρωι πηγα να δω για κανενα αυγο αλλα τιποτα.ριχνω και μια ματια στην τεμπελα και βλεπω ενα χνουδοτο κιτρινο πραγμα απο κατω τα φτερα της Εχω πουλακι Και τωρα σας βομβαρδιζω με ερωτηματα. 1) Μπορει να υπαρχουν και αλλα. 2)Αν εχει και αλλα ,τα αυγα πρεπει να ειναι μονο δικα της που σημενει οτι θα γεννηθουν ολα μαζι η ενα ενα. 3) Τα πουλακια αν τα δω τι να τα ταισω 4)Ποσες πιθανοτητες εχουν να μεγαλωσουν 5)Οτι αλλη βοηθεια ευπροσδεκτη Φιλε ...Τα λίτρα σου είναι λίγα...2. δώσε μέτρησης γιατι το πετιναριο δεν ειναι στρωμένο..3.Αν εχεις Δεύτερο πετιναριο μετακινα τα νεογνά επιδει θα τα φαει η μητέρα..4. αλλαγές χώματος μονό με βελτιωτικό χώματος τουλάχιστο 1 φορά την εβδομάδα..5.Αν θες πρόσθεσε 1 πορτοκαλιά..αποροφα τρελλα τις οσμες της αμμωνίας αν ειναι σε ψηλά επίπεδα..6.Αν τα αυγα δεν εκκολαφθουν προτινω να αγοράσεις γουνα απο το local petstore και να τα μεταφερις σε πλαστικη πετιναρο γεννηστρα.. Tωρα αν θες πληροφοριες για ψαρια δεν εχω ιδεα. Φιλικα ο φιλος σου Χριστος απο Κυπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 9 Ιουλίου 2011 #3 Share 9 Ιουλίου 2011 Χαχαχα!! 1Τα πουλακια τα αφηνεις με την κλωσα για την μετεπειτα εκπαιδευση. 2Ναι θα υπαρχουν κ αλλα μεσα στα αυγα περιμενε λιγο και θα δεις.....αν δεν βγουν τα σπας 3Τα ταιζεις ειδικη τροφη για μικρα 4Πιθανοτητες 10%........πλακα κανω οσα βγουν 99% θα επιζησουν 5 Τον κοκορα τζαμπα τον εσφαξες........θα ειχες και αλλα μικρα με αλλες κοτες.....ειναι η περιοδος ζεστη βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 9 Ιουλίου 2011 Φιλε ...Τα λίτρα σου είναι λίγα...2. δώσε μέτρησης γιατι το πετιναριο δεν ειναι στρωμένο..3.Αν εχεις Δεύτερο πετιναριο μετακινα τα νεογνά επιδει θα τα φαει η μητέρα..4. αλλαγές χώματος μονό με βελτιωτικό χώματος τουλάχιστο 1 φορά την εβδομάδα..5.Αν θες πρόσθεσε 1 πορτοκαλιά..αποροφα τρελλα τις οσμες της αμμωνίας αν ειναι σε ψηλά επίπεδα..6.Αν τα αυγα δεν εκκολαφθουν προτινω να αγοράσεις γουνα απο το local petstore και να τα μεταφερις σε πλαστικη πετιναρο γεννηστρα.. Tωρα αν θες πληροφοριες για ψαρια δεν εχω ιδεα. Φιλικα ο φιλος σου Χριστος απο Κυπρο. Χαχαχα!! 1Τα πουλακια τα αφηνεις με την κλωσα για την μετεπειτα εκπαιδευση. 2Ναι θα υπαρχουν κ αλλα μεσα στα αυγα περιμενε λιγο και θα δεις.....αν δεν βγουν τα σπας3Τα ταιζεις ειδικη τροφη για μικρα 4Πιθανοτητες 10%........πλακα κανω οσα βγουν 99% θα επιζησουν 5 Τον κοκορα τζαμπα τον εσφαξες........θα ειχες και αλλα μικρα με αλλες κοτες.....ειναι η περιοδος ζεστη βλεπεις Οταν λες τα σπαω ,τι εννοεις,τα πεταω ,η για να βοηθησω να βγουν πουλακια και ποτε το κανω αυτο,γιατι μολις την πλισιασα αγριεψε πολυ,θα με αφησει? Κριμα και ητα θηριο,καθαρος 3,5 κιλα.Ηταν νοστημοτατος μεν ,αλλα δεν τον ευχαριστηθηκα γιατι ηταν ο δικος μου κοκορας Πως την λενε την ειδικη τροφη ,και που την βαζω,γιατι θα την φανε η αλλες κοτες. Κοτοκαμμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουλίου 2011 #5 Share 9 Ιουλίου 2011 Κλοκ κλοκ να σου ζησουν τα κοτοπουλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 9 Ιουλίου 2011 Κλοκ κλοκ να σου ζησουν τα κοτοπουλακια Ευχαριστωωωωωωωωω Αν βγουν τα μωρα θα εχω εκτενες ρεπορταζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουλίου 2011 #7 Share 9 Ιουλίου 2011 Ευχαριστωωωωωωωωω Αν βγουν τα μωρα θα εχω εκτενες ρεπορταζ Αντε περιμενουμε και φωτος απο τα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 9 Ιουλίου 2011 #8 Share 9 Ιουλίου 2011 Με ενα ξυλακι τα χτυπας να ραγισουν........οσα προλαβεις γτ μετα θα ψοφησουν μεσα......αλλα μην ξεχνας περιμενε ακομα 2 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 9 Ιουλίου 2011 Με ενα ξυλακι τα χτυπας να ραγισουν........οσα προλαβεις γτ μετα θα ψοφησουν μεσα......αλλα μην ξεχνας περιμενε ακομα 2 μερες Αυτη τωρα μολις με βλεπει αγριευει πολυ,πως θα την πλησιασω.Ειναι μεσα σε ενα σκυλοσπιτο,να το σηκωσω να τρομαξει για να φυγει και μετα να τα σπασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 9 Ιουλίου 2011 #10 Share 9 Ιουλίου 2011 Αυτη τωρα μολις με βλεπει αγριευει πολυ,πως θα την πλησιασω.Ειναι μεσα σε ενα σκυλοσπιτο,να το σηκωσω να τρομαξει για να φυγει και μετα να τα σπασω? να τα χαιρεσαι!!! Περιμενουμε φωτο,πρεπει να ειναι πολυ χαριτομενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasvls 9 Ιουλίου 2011 #11 Share 9 Ιουλίου 2011 Αυτη τωρα μολις με βλεπει αγριευει πολυ,πως θα την πλησιασω.Ειναι μεσα σε ενα σκυλοσπιτο,να το σηκωσω να τρομαξει για να φυγει και μετα να τα σπασω? Ντύσου κόκορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 Author #12 Share 9 Ιουλίου 2011 Ντύσου κόκορας... Ελα το βραδυ να δουμε τα πουλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #13 Share 9 Ιουλίου 2011 Ντύσου κόκορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 9 Ιουλίου 2011 #14 Share 9 Ιουλίου 2011 Ντύσου κόκορας... Αχαχαχαχαχαχαχαχα Εχω λιωσει Στο θεμα μας τωρα......οσο αγριευει αστην........μετ ααπο κανα 2-3 μερες κανε τον κοκορα και διωξτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #15 Share 9 Ιουλίου 2011 Στο θεμα μας τωρα......οσο αγριευει αστην........μετ ααπο κανα 2-3 μερες κανε τον κοκορα και διωξτην Ωρε τι κάνουν οι ζεστες!! πολυ κλο κλο και αυγο τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 9 Ιουλίου 2011 #16 Share 9 Ιουλίου 2011 Ο κοκκορας τζαμπα πηγε!Χωρις κοκκορα τα αυγα απο εδω και περα δεν θα ειναι γονιμοποιημενα. Η κοτα οσο εχει τα μικρα ειναι πολυ αγρια,επιτιθεται σε οτι πλησιασει τα μικρα της. Εμεις λιγο ψωμακι ξερο τους τριβαμε.Καμια ειδικη τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Ιουλίου 2011 #17 Share 10 Ιουλίου 2011 Να πάς στο φίλο μου το Ζώρζο και να σου εξηγήσει ότι θέλεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουλίου 2011 Author #18 Share 11 Ιουλίου 2011 Παιδια μονο ενα πουλακι καταφερα να δω. Και κατι αλλο ,χθες το μεσημερη ειχε τα αυγα εξω απο τα φτερα της,το απογευμα τα ξανα μαζεψε απο κατο της.Σημαινει κατι Να πάς στο φίλο μου το Ζώρζο και να σου εξηγήσει ότι θέλεις !!! Ευχαριστω Κ Σταματη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος