dennys 8 Ιουλίου 2011 #1 Share 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Νάσια και είμαι καινούρια στην παρέα. Εδώ και μια δεκαετία έχω ψάρια γυάλας και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποκτήσω πλέον το πρώτο μου ενυδρείο οπότε απευθύνθηκα εδώ. Είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα με τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Ιουλίου 2011 #2 Share 8 Ιουλίου 2011 καλώς ήλθες και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουλίου 2011 #3 Share 9 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Ιουλίου 2011 #4 Share 9 Ιουλίου 2011 Kαλως ηλθες στην παρεα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #5 Share 9 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Νάσια και είμαι καινούρια στην παρέα. Εδώ και μια δεκαετία έχω ψάρια γυάλας και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποκτήσω πλέον το πρώτο μου ενυδρείο οπότε απευθύνθηκα εδώ. Είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα με τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουλίου 2011 #6 Share 9 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts