Jump to content

50lt Γκαπυ

Italoss

Recommended Posts

Καλησπερα για ακομη φορα.Θα ηθελα καταρχην να ευχαριστησω ολα τα members του Aquazone γιατι οι γνωσεις οι οποίες εχω παρει απο δω ειναι πραγματικα φοβερες και για την συνεχη προσπαθεια επιλυσεις απορρίων και προβληματων :P

Σχετικα με την απορρία μου.Εχω ενα 54λίτρο ενυδρειο φυτεμενο (2 φυτακια) Θα μπουν και 2 καρυδες (αφου υποστουν την καταλληλη επεξεργασια συμφωνα με αρθρα απο το σάιτ) Και μεσα σημερα μολις εμαθα πως αντι για 3 γκαπυ του ιδίου ειδους εχω 2 απλα γκαπι και 1 endler guppy.Η τιμες μου μετα απο συζητισεις εδω μεσα και καταλληλη επεξεργασία πεσα στο επιθυμητο.Η πρωτη ερωτηση μου ειναι ποσα ψαρακια (παρομοιο μεγεθοσς με γκαπυ) μπορω να χωρεσω;Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει και τα 3 να ειναι αρσενικα μαλλον διοτι εχουν γονοποδιο (καλα που ειπα τον πετσοπα 1 αρσενικο κ τα αλλα θυληκα).Η 2η ερωτηση ειναι ποσα θυληκα γκαπυ να παρω (παιζει ρολο τον αν ειναι εντλερς ή μπορουν να διασταυρωθουν τα μεταξυ τους τα απλα γκαπυ με τα εντλερς)

Και η τελευταια ερωτηση ειναι θελω να ριξω μεσα 2 κορυδορες ή γατοψαρα (Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο) και καποιο αλλο ειδος (προεραιτικα) αλλα σε περιπτωση καποιας γεννας των γκαπυ ο πλυθησμος του ενυδρειου θα ανεβει τρομακτικα και επειδη ειναι 54λιτρο θα αντεξει η θα πρεπει να απομακρυνω τα μικρά; (αν και θα προτιμουσα να τα εχω στο ιδιο ενυδρειο διοτι δεν εχω αλλο και οικονομικα ειμαι αρκετα σφιγμενος αυτη την περιοδο :thumbup: ).

Καλησπερα για ακομη φορα.Θα ηθελα καταρχην να ευχαριστησω ολα τα members του Aquazone γιατι οι γνωσεις οι οποίες εχω παρει απο δω ειναι πραγματικα φοβερες και για την συνεχη προσπαθεια επιλυσεις απορρίων και προβληματων :P

Σχετικα με την απορρία μου.Εχω ενα 54λίτρο ενυδρειο φυτεμενο (2 φυτακια) Θα μπουν και 2 καρυδες (αφου υποστουν την καταλληλη επεξεργασια συμφωνα με αρθρα απο το σάιτ) Και μεσα σημερα μολις εμαθα πως αντι για 3 γκαπυ του ιδίου ειδους εχω 2 απλα γκαπι και 1 endler guppy.Η τιμες μου μετα απο συζητισεις εδω μεσα και καταλληλη επεξεργασία πεσα στο επιθυμητο.Η πρωτη ερωτηση μου ειναι ποσα ψαρακια (παρομοιο μεγεθοσς με γκαπυ) μπορω να χωρεσω;Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει και τα 3 να ειναι αρσενικα μαλλον διοτι εχουν γονοποδιο (καλα που ειπα τον πετσοπα 1 αρσενικο κ τα αλλα θυληκα).Η 2η ερωτηση ειναι ποσα θυληκα γκαπυ να παρω (παιζει ρολο τον αν ειναι εντλερς ή μπορουν να διασταυρωθουν τα μεταξυ τους τα απλα γκαπυ με τα εντλερς)[/color]Καλό θα ήταν να μην τα μπερδέψεις. Προσωπικά θα προτιμούσα τα Endlers. Βάλε αν θέλεις 2 αρσενικά νε4-6 θηλυκά και πρόσθεσε φυτάκια για τα μικρά.

Και η τελευταια ερωτηση ειναι θελω να ριξω μεσα 2 κορυδορες ή γατοψαρα (Δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο) και καποιο αλλο ειδος (προεραιτικα) αλλα σε περιπτωση καποιας γεννας των γκαπυ ο πλυθησμος του ενυδρειου θα ανεβει τρομακτικα και επειδη ειναι 54λιτρο θα αντεξει η θα πρεπει να απομακρυνω τα μικρά; (αν και θα προτιμουσα να τα εχω στο ιδιο ενυδρειο διοτι δεν εχω αλλο και οικονομικα ειμαι αρκετα σφιγμενος αυτη την περιοδο :thumbup: ). Τα μικρά όταν αρχίσουν οι γέννες από μια ηλικία και πάνω πρέπει να τα αποχωρίζεσαι αναγκαστικά.

εχω απαντήσει σε αυτό το θέμα... Το σβήσατε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...