Jump to content

ασπρες φουντιτσες στο ενυδρειο μου?????

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,

εχω ενα ενυδρειο μικρο 50 λυτρων και ενω οι μετρησεις του νερου ειναι καλες τα ψαρια ειναι υγειη και γενικα κανω συχνες αλλαγες νερου καθε εβδομαδα, το ενυδρειο εβγαλε εχθες κατι μικρες λευκες φουντιτσες οι οποιες ειναι κολλημενες στην πλατη του ενυδρειου, οχι πανω στα ψαρια η στους βραχους η στο μανιταρακι που εχω .

ξερετε τι μπορει να ειναι?

καλησπερα παιδια,

εχω ενα ενυδρειο μικρο 50 λυτρων και ενω οι μετρησεις του νερου ειναι καλες τα ψαρια ειναι υγειη και γενικα κανω συχνες αλλαγες νερου καθε εβδομαδα, το ενυδρειο εβγαλε εχθες κατι μικρες λευκες φουντιτσες οι οποιες ειναι κολλημενες στην πλατη του ενυδρειου, οχι πανω στα ψαρια η στους βραχους η στο μανιταρακι που εχω .

Προσπάθησε να μας περάσεις κάποιες φωτογραφίες.Χωρίς αυτές δεν μπορούμ ενα σου πούμε τίποτε ουσιαστικό.

καλησπερα παιδια,

Μια φώτο θα βοηθούσε πολυ :P

θα προσπαθησω να αναιβασω μια φωτο που εβγαλα αλλα δεν ειναι και πολυ καθαρη

ειναι λιγο θολη δεν ξερω εαν σας βοηθαει .....

ελπιζω να ξερετε τι ειναι και να με βοηθησετε γιατι φοβαμαι μην ειναι καμια αρωστια

αν μπορειτε να καταλαβετε τι ειναι.

μικρες λευκες φουντιτσες

post-42641-1310129958_thumb.jpg

Κατι λευκες φουντιτσες με κατι πολυ ψιλα "τριχακια"¨ισως ειναι σφουγγαρακια...αλλα μια φωτογραφια θα ελυνε ολονων την απορια...

πως σου φαινονται στην φωτογραφια? μπορεις να καταλαβεις?

Επειδή η φωτογραφία δεν βοηθάει και πολύ κάνε μια αναζήτηση για spirobids και πες μας αν είναι ίδια.

Επειδή η φωτογραφία δεν βοηθάει και πολύ κάνε μια αναζήτηση για spirobids και πες μας αν είναι ίδια.

οχι δεν ειναι σφουγκαρια ειναι πολυ μικρα 3-4 χιλιοστα καιειναι ακινητα απο την παρασκευη που βγηκαν . δεν κουνιουνται και πολλαπλασιαστικαν . θα κανω αλλαγη το νερο σημερα και θα ξανακανω μετρησεις να δω που βρησκομαι . θα προσπαθησω να τα αφαιρεσω με την αλλαγη του νερου. και θα ξανα αναιβασω φωτογραφιες

ευχαριστω πολυ παιδια για την προσπαθεια σας. θα τα πουμε μετα την αλλαγη νερου

Κατι λευκες φουντιτσες με κατι πολυ ψιλα "τριχακια"¨ισως ειναι σφουγγαρακια...αλλα μια φωτογραφια θα ελυνε ολονων την απορια...

καλημερα και παλι παιδια..

εκανα αλλαγη νερου εχθες . εβγαλα τις λευκες φουντιτσες και μετα απο λιγο εμφανηστικαν 3-4 παλι.

και εχω και ασχημα νεα το μικρο μου Wrasse παιθανε εχθες το μεσημερι ...... εχουν καμια σχεση οι φουντιτσες αραγε με αυτο? αχ ειμαι πολυ στεναχωρημενη και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.

αν μπορει καποιος να βοηθησει ......

οχι δεν ειναι σφουγκαρια ειναι πολυ μικρα 3-4 χιλιοστα καιειναι ακινητα απο την παρασκευη που βγηκαν . δεν κουνιουνται και πολλαπλασιαστικαν . θα κανω αλλαγη το νερο σημερα και θα ξανακανω μετρησεις να δω που βρησκομαι . θα προσπαθησω να τα αφαιρεσω με την αλλαγη του νερου. και θα ξανα αναιβασω φωτογραφιες

ευχαριστω πολυ παιδια για την προσπαθεια σας. θα τα πουμε μετα την αλλαγη νερου

καλημερα και παλι........ δετε λιγο και αυτες τις φωτογραφιες μηπως βγαλετε καμια ακρη.

καλημερα και παλι........ δετε λιγο και αυτες τις φωτογραφιες μηπως βγαλετε καμια ακρη.

post-42641-1310552577_thumb.jpg

Δυστυχως απο αυτη τη φωτογραφια δεν μπορω να καταλαβω κατι

post-42641-1310554771_thumb.jpg

Δε βλεπω να ανεβηκαν

για δειτε και αυτην . δυστιχως πιο μεγαλη και πιο καθαρη δεν μπορω να βγαλω.

post-42641-1310556076_thumb.jpg

δεν ξερω εαν μπορειτε να καταλαβαιτε κατι απο αυτην την εικονα. δεν μπορω να την κανω πιο μεγαλη

το θεμα ειναι οτι μετα την χθεσινη αλλαγη νερου αυτα ξαναβγηκαν και σημερα μου φανικαν πιο μεγαλα. ειναι κολλημενα σστο ποσω μερος του ενυδρειου και δεν περιφερονται μεσα στο ενυδρειο . εκανα και τις μετρησεις μου και ειδα οτι ειχα αμωνια 0,5 ml/l ελατωσα την τροφη και εβαλα και αλλο νερο . Δεν ξερω τι αλλες πληροφοριες να σας δωσω και δυστιχως καλυτερη φωτογραφια δεν βγαινει.

Nομιζω πως ειναι καποιο ειδος tunicate.

Ριξε μια ματια.

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://...x=111&ty=39

θα μπορουσε....... βεβαια αυτα ειναι 4 με 5 χιλ. εαν ειναι κατι τετοιο και οχι σφουγκαρια ειναι επικυνδινα? πρεπει να τα βγαλω? τι μπορω να κανω για να φυγουν?

Να μην κανεις τιποτα :)

ok σας ευχαριστω ολους πολυ :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...