antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #151 Share 11 Ιουλίου 2011 ΤΟ ΠΗΡΑ 360 ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ.. 200 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ Κ ΟΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΔΩΡΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ *ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιουλίου 2011 #152 Share 11 Ιουλίου 2011 Αν βαλεις μερικες ακομα στις γωνιες πισω δεξια και αριστερα ωστε να σηκωθει λιγο σε υψος,θα ειναι μια χαρα. Μην απελπιζεσαι και μη βιαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #153 Share 11 Ιουλίου 2011 Αν βαλεις μερικες ακομα στις γωνιες πισω δεξια και αριστερα ωστε να σηκωθει λιγο σε υψος,θα ειναι μια χαρα. Μην απελπιζεσαι και μη βιαζεσαι Εχω αλλες 3 ΚΟΤΡΩΝΕΣ τεραστιες πεταξα 4 γιατι ειχα βαλει σιλικονη κ πασαλειφτθικε και κολαγε χωρις να εχει στενγνωσει ΦΡΙΚΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιουλίου 2011 #154 Share 11 Ιουλίου 2011 Εχω αλλες 3 ΚΟΤΡΩΝΕΣ τεραστιες πεταξα 4 γιατι ειχα βαλει σιλικονη κ πασαλειφτθικε και κολαγε χωρις να εχει στενγνωσει ΦΡΙΚΗ Ειδες τι κανει η βιασυνη λοιπον; Βαλε κι αυτες που εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #155 Share 11 Ιουλίου 2011 Ειδες τι κανει η βιασυνη λοιπον; Βαλε κι αυτες που εχεις που να τις βαλω? ειναι τερατα δε στεκονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnm62 11 Ιουλίου 2011 #156 Share 11 Ιουλίου 2011 Παρε ενα μεγαλο σφυρι μια γερη στην μεση και μικρηναν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #157 Share 11 Ιουλίου 2011 Παρε ενα μεγαλο σφυρι μια γερη στην μεση και μικρηναν . Χαλια θα γινουν.. καλυτερα να παω πρωι κορωπι να παρω και μικρες.. μεχρι στιγμης εχω χαλασει 120 ευρω σε ΠΕΤΡΕΣ 50 σε αμμο 50 σε βακτηρια αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Ιουλίου 2011 #158 Share 11 Ιουλίου 2011 που να τις βαλω? ειναι τερατα δε στεκονται Βρε Αντώνη αστην κρίση πανικού ,σε παρακαλώ αν είναι μεγάλες βγάλε τις μικρότερες βάλε πρώτα τις μεγάλες και τοποθετείς πάνω τους τις μικρότερες. Θα μας αναγκάσεις να ξεκινήσουμε νυκτιάτικα να έλθουμε γλυφάδα μην βιάζεσαι χαλαρα να το ευχαριστηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnm62 11 Ιουλίου 2011 #159 Share 11 Ιουλίου 2011 Αντωνη αν πας αυριο στον ερμις παρε πετρες οχι μεγαλητερες απο την παλαμησου και οχι πανω απο 2 δακτηλα χοντρες . Βαλτες κατω στο χωρο του ερμις και δοκιμασετες . Οχι ολες μεγαλες αλλα και μικρες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #160 Share 11 Ιουλίου 2011 Βρε Αντώνη αστην κρίση πανικού ,σε παρακαλώ αν είναι μεγάλες βγάλε τις μικρότερες βάλε πρώτα τις μεγάλες και τοποθετείς πάνω τους τις μικρότερες. Θα μας αναγκάσεις να ξεκινήσουμε νυκτιάτικα να έλθουμε γλυφάδα μην βιάζεσαι χαλαρα να το ευχαριστηθείς Τι να ευχαριστηθω Σωκρατη μου 4 μερες παλευω με τις πετρες... εχω αγορασει τοσες λες κ φτιαχνω οικοδομη.... λευκα μαρμαρα (Ταφοπλακες), λευκες κοτρωνες, γκρι τουβλα για πακοστρωτο κλπ δεν αντεχω αλλο ζαλιστηκα πραγματικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #161 Share 11 Ιουλίου 2011 Αντωνη αν πας αυριο στον ερμις παρε πετρες οχι μεγαλητερες απο την παλαμησου και οχι πανω απο 2 δακτηλα χοντρες . Βαλτες κατω στο χωρο του ερμις και δοκιμασετες . Οχι ολες μεγαλες αλλα και μικρες . Θα προσπαθησω να παω κορωπι να παρω τις ιδιες, το πρωι... ειμαι πολυ χαλια τωρα κοντευω να παθω καταθλιψη κ ζαλιζομαι.. εχουν σπασει τα νευρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιουλίου 2011 #162 Share 11 Ιουλίου 2011 Ρε συ χαλαρωσε λιγο.Ηρεμησε.Υποτιθεται πως το ενυδρειο ειναι χομπυ που σε χαλαρωνει.Και οχι μονο να το κοιτας.ΟΛΗ Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ. Γιατι περι αυτου προκειται. Η προταση που σου εκανε ο Σωκρατης ειναι πολυ σωστη. Αν παρ'ολα αυτα δεν εισαι σε θεση να το κανεις,στειλε μου με πμ το τηλεφωνο σου,να κανονισουμε αυριο να ερθω καποια στιγμη να το στησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #163 Share 11 Ιουλίου 2011 Ρε συ χαλαρωσε λιγο.Ηρεμησε.Υποτιθεται πως το ενυδρειο ειναι χομπυ που σε χαλαρωνει.Και οχι μονο να το κοιτας.ΟΛΗ Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ. Γιατι περι αυτου προκειται. Η προταση που σου εκανε ο Σωκρατης ειναι πολυ σωστη. Αν παρ'ολα αυτα δεν εισαι σε θεση να το κανεις,στειλε μου με πμ το τηλεφωνο σου,να κανονισουμε αυριο να ερθω καποια στιγμη να το στησουμε. Πως ναρθεται ωρε παιδια... εσυ εισαι Αρτα?? και ο Σωκρατης εκτος? η ετσι μουφα το γραφετε?? Λοιπον... Κοιταξτε τη φωτογραφια και θα σας πω το φοβο μου... γιατι φοβαμαι παρα πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουλίου 2011 #164 Share 11 Ιουλίου 2011 χωρις πλακα τωρα γιατι σε βλεπω και εχεις ζοριστει πολυ.στην φαση που εισαι τα βλεπεις ολα δυσκολα και τζαμπα αλπελπιζεσαι.και εγω ειχα ξεκινησει να παρω αλλες πετρες και αλλη αμμο και πηρα αλλα εντελως και ξαναπηγα.τζαμπα λεφτα.σου προτεινω να το αφησεις για λιγο το θεμα,να καθαρισει το μυαλο και εδω ειναι ολοι να βοηθησουν οπως βοηθησαν και εμενα.θα δεις πως στο τελος το χομπι μας θα σε αποζημιωσει. αν βοηθησει καθολου χωρις να ειναι απαραιτητο να το κανεις ετσι ανεβαζω φωτο απο αποπειρες στησιματος στο δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Ιουλίου 2011 #165 Share 11 Ιουλίου 2011 (edited) Λοιπόν χαλαρά κάνε αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=573132 που σου έγραψα πιο πάνω ,περιμένουμε φωτογραφία ,αντε και περνά η ώρα Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #166 Share 11 Ιουλίου 2011 τι να πω ρε παιδια με συγκινειτε.... πραγματικα δηλαδη ειλικρηνα... λοιπον εκανα οτι ειπατε για δειτε ευχαριστω που συμεριζεστε τον αγωνα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #167 Share 11 Ιουλίου 2011 τι να πω ρε παιδια με συγκινειτε.... πραγματικα δηλαδη ειλικρηνα... λοιπον εκανα οτι ειπατε για δειτε ευχαριστω που συμεριζεστε τον αγωνα μου παιδια ειναι τοσο αισχος που ουτε στη φωτο δε βλεπετε... λοιπον τις βγαζω ολες.... και παμε ολοι για υπνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Ιουλίου 2011 #168 Share 11 Ιουλίου 2011 Και με αυτές που έχεις μπορείς να κάνεις δουλειά ,κάνε ενα κόπο και κάτσε να δεις στησίματα εδώ μέσα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 και στα θέματ των φίλων καθώς επίσης και στα ενυδρεία μελών http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιουλίου 2011 #169 Share 11 Ιουλίου 2011 Βαζεις τις πετρες που σου δειχνω εκει που σου δειχνω. Η αριστερη μερια ειναι αρκετα καλη. Δοκιμασε και δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #170 Share 11 Ιουλίου 2011 Και με αυτές που έχεις μπορείς να κάνεις δουλειά ,κάνε ενα κόπο και κάτσε να δεις στησίματα εδώ μέσα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 και στα θέματ των φίλων καθώς επίσης και στα ενυδρεία μελών http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 A ρε Σωκρατη ΑΣΤΕΡΙ! αυτα εψαχνα εδω κ τοση ωρα... δε μπορουσα να τα βρω τα ειχε ξαναστειλει καποιος... Λοιπον Ανεβαζω το στυλ που θελω! Μπορει καποιος να μου πει απο που θα παω να παρω ΑΥΤΕΣ τις πετρες??? Το ενυδρειο με τις μαυρες πετρες ειναι οπως το θελω... Αυτες οι κοτρωνες πανε για φουντο εδω.... Πλζ απο που θα τις παρω να παω πρωι πρωι... Ακομα θα σκεφτομουν και λαβα ?¨Εχει καποιο να δουμε ?? Η ισως το αλλο που το λεει ice stone? Aπορω αυτες τις αιδιες που αγορασα ΠΩΣ τις αγορασα??? και σιγα μην αλλαζουν τις πετρες.. το αποκλειω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #171 Share 11 Ιουλίου 2011 A ρε Σωκρατη ΑΣΤΕΡΙ! αυτα εψαχνα εδω κ τοση ωρα... δε μπορουσα να τα βρω τα ειχε ξαναστειλει καποιος... Λοιπον Ανεβαζω το στυλ που θελω! Μπορει καποιος να μου πει απο που θα παω να παρω ΑΥΤΕΣ τις πετρες??? Το ενυδρειο με τις μαυρες πετρες ειναι οπως το θελω... Αυτες οι κοτρωνες πανε για φουντο εδω.... Πλζ απο που θα τις παρω να παω πρωι πρωι... Ακομα θα σκεφτομουν και λαβα ?¨Εχει καποιο να δουμε ?? Η ισως το αλλο που το λεει ice stone? Aπορω αυτες τις αιδιες που αγορασα ΠΩΣ τις αγορασα??? και σιγα μην αλλαζουν τις πετρες.. το αποκλειω.. Να και ενα αλλο που μου αρεσει παρα πολυ! Αυτα... μαλλον κοιμηθηκατε ειδη... ονειρα γλυκαααα και εγω παω... να κυνηγησω πεταλουδοψαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 11 Ιουλίου 2011 #172 Share 11 Ιουλίου 2011 Αδερφε πινω κεγω κατι και το συζηταμε... να σου δωσω τη κατασταση μου... φτιαχνω εδω και 2 μηνες το επιπλο μου με κοιλοδοκο απο μεσα... κολλαω τζαμια... και ειναι ολα ετοιμα για αυριο που θα παρω τις πετρες μου... εχω κανει τα παντα Diy και ειλικρινα εχω απογοητευτει απειρες φορες ολο αυτο τον καιρο... ΑΛΛΑ η ολη φαση με τρελαινει και το γουσταρω απιστευτα.... θες ΧΡΟΝΟ....... υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniosthegr8 11 Ιουλίου 2011 Author #173 Share 11 Ιουλίου 2011 Αδερφε πινω κεγω κατι και το συζηταμε... να σου δωσω τη κατασταση μου... φτιαχνω εδω και 2 μηνες το επιπλο μου με κοιλοδοκο απο μεσα... κολλαω τζαμια... και ειναι ολα ετοιμα για αυριο που θα παρω τις πετρες μου... εχω κανει τα παντα Diy και ειλικρινα εχω απογοητευτει απειρες φορες ολο αυτο τον καιρο... ΑΛΛΑ η ολη φαση με τρελαινει και το γουσταρω απιστευτα.... θες ΧΡΟΝΟ....... υπομονη... η ψυχολογια μου εχει γινει κουρελι... Γιαννη αυριο λεω να παω στον Ερμη στα Βριλλησια που μου λες... μπορεις να πεταχτεις να βοηθησεις?? Μπορει καποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isildur_13 11 Ιουλίου 2011 #174 Share 11 Ιουλίου 2011 Φιλε μου μη τρελαινεσαι... κοιτα να παρεις πετρες που με βαση το μεγεθος τους να στηνουν και το Landscape σου... εν αναγκη στηστες εκει επιτοπου στο χωμα που θα τις παρεις..... αλλα μην βιαζεσαι!!! σαυτο το Χομπυ καθε μερα σου κατεβαινει και καινουργια ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Ιουλίου 2011 #175 Share 12 Ιουλίου 2011 Αδερφέ έχεις δυο επιλογές. Ή έρχεσαι από το Αιγάλεω αύριο να τα συζητήσουμε όλα από κοντά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50020 ή μου στέλνεις πμ να περάσω κάποια στιγμή μέσα στη μέρα μιας και είμαστε γείτονες. Σε κάθε περίπτωση χαλάρωσε και απόλαυσε το!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος