Jump to content

Λαμπα για ενυδρειο και συνδεση της.

vaggelhsGUPPY

Recommended Posts

παιδια εχω ενα φςτιστικο συστημα το οποιο καταληγη σε καλςδια πως θα ηταν δυνατον να το κανς να καταλειγη σε μπριζα η συσκευη λεει οτι λειτουργει με 220 βολτ αρα παιδια λιγο βοηθεια δεν το εχω το ηλεκτρολογικο μεσα μοθ :thumbup::hysterical::P:hysterical::hysterical:

Τι ακριβώς σύστημα είναι; Ballast;

Καλό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ενήλικου που να γνωρίζει από ηλεκτρολογικά.

Με το ρεύμα δεν παίζουμε σε καμία περίπτωση!

βαλλαστ με λαμπεσ τ8 ενυμα μονομενα απο φωτιστικο πανω απο νεροχυτη

Απο την στιγμη που θελει 220 δεν χρειαζετε μετασχηματιστης.. οποτε.. κοβεις μια πριζα(οχι αυτο που ειναι στον τυχο... αλλα απο το τελικο μιας σησκευης..) και την ενωνεις με την αλλη...

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα λογικα θα δουλευει.. Αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος για να μην εχουμε κανενα ατυχιμα..

Αν ειναι για να το δοκιμασεις αυτο που λεω με προσοχη γιατι ειναι απλα μια σκεψη λογικης..

Καμία βοήθεια ρε παιδιά ??? :P:thumbup::hysterical:

Επειδή βλέπω ότι οι γνώσεις σου στα ηλεκτρολογικά είναι μηδενικές σου προτείνω να απευθυνθείς σε κάποιον ηλεκτρολόγο ή τουλάχιστον σε κάποιον γνώστη του θέματος.

Με το ηλεκτρικό ρεύμα δεν παίζουμε. ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.

αυτο που θελω ειναι να μου βρει καποιοσ η να μοθ συστησει καποιον γνωστη τοθ θεματος ωστε να ερθει σπιτι μου να τον κερασω κατι και να με βοηθησει και μετα να τον πληρωσω για τον κόπο του μενω στο σχιστο κορρυδαλλου

και τον κινητο μοθ εινια 6956800693

Επειδή βλέπω ότι οι γνώσεις σου στα ηλεκτρολογικά είναι μηδενικές σου προτείνω να απευθυνθείς σε κάποιον ηλεκτρολόγο ή τουλάχιστον σε κάποιον γνώστη του θέματος.

Με το ηλεκτρικό ρεύμα δεν παίζουμε. ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.

Αυτο που προτινα ποιο πανω θα λητουργουσε?

Το πως θα "κόψει μια πρίζα και θα την ενώσει με την άλλη" δεν έχω καταλάβει ακόμα... Με κόμπο;

Το πως θα "κόψει μια πρίζα και θα την ενώσει με την άλλη" δεν έχω καταλάβει ακόμα... Με κόμπο;

Απ οτι καταλαβα μαλλον θελει να πει οτι πρεπει να συνδεσει τα καλωδια του φωτιστικου σε ενα αρσενικο φις.

Δεν εξηγησα καλα προφανος..

Να κοψει το τελικο μιας σησκευης (αχρηστης), να γυμνοσει τα καλοδεια απο το φωτιστικο και το τελικο φις και να τα κολησει... Δεν ειναι καλη σκεψη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...