kixlidatos 29 Αυγούστου 2011 #76 Share 29 Αυγούστου 2011 Να τα χαιρεσαι Θαναση,ειναι πολυ ομορφα και ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2011 #77 Share 29 Αυγούστου 2011 εχω κι'αλλα να τα βαλλω???? απο μεγεθος τα ψαρια πως σ φενονται????? Κοιτα το φυσικο τους βιοτοπο..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2011 Author #78 Share 29 Αυγούστου 2011 φιλε Βασιλη σε ευχαριστω....... κομπλε αυριο θα μπουν και αλλα μεσα βασικα εχω τοσα που στρωνω και δευτερη σειρα πανω απο αυτα.......θα βαλλω μεχρι ν καλυφθει ο πατος ε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2011 Author #79 Share 29 Αυγούστου 2011 μηπως ξεχωριζεται και μπορειτε ν καταλαβεται εαν θα αργησουν ακομα να αναπαραχθουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2011 #80 Share 29 Αυγούστου 2011 φιλε Βασιλη σε ευχαριστω....... κομπλε αυριο θα μπουν και αλλα μεσα βασικα εχω τοσα που στρωνω και δευτερη σειρα πανω απο αυτα.......θα βαλλω μεχρι ν καλυφθει ο πατος ε???? οσο ποιο πολλα τοσο ποιο καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2011 #81 Share 29 Αυγούστου 2011 μηπως ξεχωριζεται και μπορειτε ν καταλαβεται εαν θα αργησουν ακομα να αναπαραχθουν???? Για το ποτε δεν μπορω να στο πω , ειναι μικρα παντως τα ψαρια ακομα για αναπαραγωγη , λιγο υπομονη και ολα θα γινουν , προς το παρων κατσε να απολαυσεις το ενυδρειο σου και μην ανχωνεσαι , προσπαθησε να εχεις οσο το δυνατο καλυτερς συνθηκες για τα ψαρια σου και τα αλλα θα τα αναλαβει η φυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος