aggelopsaro 7 Ιουλίου 2011 #1 Share 7 Ιουλίου 2011 Παιδια τι ψαρι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Ιουλίου 2011 #2 Share 7 Ιουλίου 2011 Banjo Catfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Ιουλίου 2011 #3 Share 7 Ιουλίου 2011 Παραξενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 7 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 7 Ιουλίου 2011 Παραξενο Φοβερο video!!αυτο μου ειπε ο φιλος που το ειχε οτι ηταν παααααρα πολυ ηρεμο..το μονο που εκανε ηταν να κουνηθει για να παει να φαει..Πρωτη μερα που το πηρα..με εντυπωσιασε ομολογω και τωρα σκεφτομαι μηπως εκανα λαθος γιατι δεν ξερω τι συνθηκες χρειαζεται..djtonyel ναι αυτο ειναι..παιδια μηπως γνωριζετε παραπανω πληροφοριες γι αυτο?οτι εχω ψαξει ειναι στα αγγλικα τα οποια δυστυχως δεν το κατεχω το σπορ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Ιουλίου 2011 #5 Share 7 Ιουλίου 2011 Παραξενο Ωραίο video! Ο τύπος την έκανε σε χρόνο μηδέν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 7 Ιουλίου 2011 #6 Share 7 Ιουλίου 2011 Καλό θα ήταν να δώσεις κάποια στοιχεία για το ενυδρείο σου, παράμετροι νερού κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 7 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 7 Ιουλίου 2011 Pseudobunocephalus amazonicus Μηπως ειναι αυτο? Μπορει να εχει 2 ομομασιες η ειναι αλλο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 7 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 7 Ιουλίου 2011 Καλό θα ήταν να δώσεις κάποια στοιχεία για το ενυδρείο σου, παράμετροι νερού κτλ Eιμαι Αθηνα και θα κατεβω αποψε Κρητη να το βαλω στο ενυδρειο..Σε σακουλακι ειναι τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Ιουλίου 2011 #9 Share 7 Ιουλίου 2011 φοβερο ψαρι του αρεσει η αμος για να κρυβεται ειχα και εγω αλα επρεπε να το δωσω γιατη μου έτρωγε τα μικρα πλεκο δεν του αρεση πολυ ο φωτησμος και τρωει τα παντα θα το βλεπεις οτα ειναι για να φαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 7 Ιουλίου 2011 Author #10 Share 7 Ιουλίου 2011 τα παντα ?? Σαλιγγαρια δλδ και φυτα?οχι..μαλλον ψαρια θα εννοεις ε?Με αγγελοψαρα πιστευεις να εχει προβλημα? Ξερεις μηπως τι θερμοκρασια ph θελει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 7 Ιουλίου 2011 #11 Share 7 Ιουλίου 2011 Από αυτά που διάβασα σε μιά αναζήτηση, είδα πως οι προτεινόμενες τιμές pH είναι από 6 έως 8 και θερμοκρασία στους 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Ιουλίου 2011 #12 Share 7 Ιουλίου 2011 απο τροφες τροι τα παντα οχι φυτα και τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα μωρα σαλιγκαρια νομιζω προσεχε μιν το πιασεις με το χερι γιατη τσιμπαι εχει κατι σαν λεπιδες στα βρανχια εμενα μου την εχωσε μια δυο φορες οταν κυνηγαει βγαζει το κεφαλη εξω απο τιν αμμο και μενει με ανηχτο το στομα και περιμενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 8 Ιουλίου 2011 Author #13 Share 8 Ιουλίου 2011 απο τροφες τροι τα παντα οχι φυτα και τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα μωρα σαλιγκαρια νομιζω προσεχε μιν το πιασεις με το χερι γιατη τσιμπαι εχει κατι σαν λεπιδες στα βρανχια εμενα μου την εχωσε μια δυο φορες οταν κυνηγαει βγαζει το κεφαλη εξω απο τιν αμμο και μενει με ανηχτο το στομα και περιμενει Σιγουρα λεμε για το ιδιο?αυτο ειναι τερας αναισθησιας..το μονο που κατεδεχετε να κανει ειναι να τρωει..Αρκειται στην τροφη του προς το παρον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 9 Ιουλίου 2011 #14 Share 9 Ιουλίου 2011 αυτος ειναι διαβολος μεταμορφωμενος και εγω ετσι νομιζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Ιουλίου 2011 #15 Share 9 Ιουλίου 2011 χαχαχαχχ το ψάρι σκαφτιάς Πάντως καλό θα είναι να κανυμε πρώτα μια έρευνα για τα ψάρια που πρόκειται να αγοράσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Ιουλίου 2011 #16 Share 9 Ιουλίου 2011 Παιδια τι ψαρι ειναι αυτο? Bunocephalus coracoideus ειναι...Και σημαντικό... Τσιμπάει αμα το πειράξεις(πιάσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 9 Ιουλίου 2011 Author #17 Share 9 Ιουλίου 2011 Bunocephalus coracoideus ειναι...Και σημαντικό... Τσιμπάει αμα το πειράξεις(πιάσεις) Eχω τρομαξει η αληθεια ειναι...Δλδ χερι να φυτεψω να κλαδεψω...μπα ε? Συνηθως κανω ερευνα αγορας στο συγκεκριμενο δεν εκανα γιατι το βρηκα πολυ εντυπωσιακο..και το παιδι που το ειχε το ειχε βαλει με ζωοτοκα οποτε ελαφρα την καρδια ειπα γιατι οχι.. χαζομαρα μου.. Το ειχατε δλδ και δεν κρυβοταν και σε σας?Ποια η γνωμη σας?να το δωσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 9 Ιουλίου 2011 #18 Share 9 Ιουλίου 2011 δεν υπαρχει προβλημα με το ψαρι. τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα απλως μην το πιασεις με τα χερια σου αν δεν ξερεις πως να το πιασεις..αυτο το ψαρη δεν θα σου διμιουργηση προβλημα καθολου εκτος αν εχεις μωρα κορι η μορα πλεκο κρατησε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 9 Ιουλίου 2011 Author #19 Share 9 Ιουλίου 2011 δεν υπαρχει προβλημα με το ψαρι. τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα απλως μην το πιασεις με τα χερια σου αν δεν ξερεις πως να το πιασεις..αυτο το ψαρη δεν θα σου διμιουργηση προβλημα καθολου εκτος αν εχεις μωρα κορι η μορα πλεκο κρατησε το Σ ευχαριστω πολυ djtonyel το εχεις δλδ εσυ στο ενυδρειο σου?Σκαβει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος