Jump to content

τι ειναι αυτο??

aggelopsaro

Recommended Posts

Παραξενο :P

Φοβερο video!!αυτο μου ειπε ο φιλος που το ειχε οτι ηταν παααααρα πολυ ηρεμο..το μονο που εκανε ηταν να κουνηθει για να παει να φαει..Πρωτη μερα που το πηρα..με εντυπωσιασε ομολογω και τωρα σκεφτομαι μηπως εκανα λαθος γιατι δεν ξερω τι συνθηκες χρειαζεται..djtonyel ναι αυτο ειναι..παιδια μηπως γνωριζετε παραπανω πληροφοριες γι αυτο?οτι εχω ψαξει ειναι στα αγγλικα τα οποια δυστυχως δεν το κατεχω το σπορ....

Παραξενο :P

Ωραίο video! :thumbup: Ο τύπος την έκανε σε χρόνο μηδέν ...

Καλό θα ήταν να δώσεις κάποια στοιχεία για το ενυδρείο σου, παράμετροι νερού κτλ

Pseudobunocephalus amazonicus Μηπως ειναι αυτο?

Μπορει να εχει 2 ομομασιες η ειναι αλλο ψαρι?

Καλό θα ήταν να δώσεις κάποια στοιχεία για το ενυδρείο σου, παράμετροι νερού κτλ

Eιμαι Αθηνα και θα κατεβω αποψε Κρητη να το βαλω στο ενυδρειο..Σε σακουλακι ειναι τωρα..

φοβερο ψαρι του αρεσει η αμος για να κρυβεται ειχα και εγω αλα επρεπε να το δωσω γιατη μου έτρωγε τα μικρα πλεκο δεν του αρεση πολυ ο φωτησμος και τρωει τα παντα θα το βλεπεις οτα ειναι για να φαι

τα παντα :P ??

Σαλιγγαρια δλδ και φυτα?οχι..μαλλον ψαρια θα εννοεις ε?Με αγγελοψαρα πιστευεις να εχει προβλημα?

Ξερεις μηπως τι θερμοκρασια ph θελει?

Από αυτά που διάβασα σε μιά αναζήτηση, είδα πως οι προτεινόμενες τιμές pH είναι από 6 έως 8 και θερμοκρασία στους 26. :P

απο τροφες τροι τα παντα οχι φυτα και τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα μωρα σαλιγκαρια νομιζω

προσεχε μιν το πιασεις με το χερι γιατη τσιμπαι εχει κατι σαν λεπιδες

στα βρανχια εμενα μου την εχωσε μια δυο φορες

οταν κυνηγαει βγαζει το κεφαλη εξω απο τιν αμμο και μενει με ανηχτο το στομα και περιμενει

απο τροφες τροι τα παντα οχι φυτα και τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα μωρα σαλιγκαρια νομιζω

προσεχε μιν το πιασεις με το χερι γιατη τσιμπαι εχει κατι σαν λεπιδες

στα βρανχια εμενα μου την εχωσε μια δυο φορες

οταν κυνηγαει βγαζει το κεφαλη εξω απο τιν αμμο και μενει με ανηχτο το στομα και περιμενει

Σιγουρα λεμε για το ιδιο?αυτο ειναι τερας αναισθησιας..το μονο που κατεδεχετε να κανει ειναι να τρωει..Αρκειται στην τροφη του προς το παρον..

αυτος ειναι διαβολος μεταμορφωμενος :P

και εγω ετσι νομιζα

χαχαχαχχ το ψάρι σκαφτιάς :P

Πάντως καλό θα είναι να κανυμε πρώτα μια έρευνα για τα ψάρια που πρόκειται να αγοράσουμε :thumbup::hysterical:

Παιδια τι ψαρι ειναι αυτο? post-2091-1310035998_thumb.jpg

Bunocephalus coracoideus ειναι...Και σημαντικό... Τσιμπάει αμα το πειράξεις(πιάσεις)

Bunocephalus coracoideus ειναι...Και σημαντικό... Τσιμπάει αμα το πειράξεις(πιάσεις)

Eχω τρομαξει η αληθεια ειναι...Δλδ χερι να φυτεψω να κλαδεψω...μπα ε?

Συνηθως κανω ερευνα αγορας στο συγκεκριμενο δεν εκανα γιατι το βρηκα πολυ εντυπωσιακο..και το παιδι που το ειχε το ειχε βαλει με ζωοτοκα οποτε ελαφρα την καρδια ειπα γιατι οχι.. :P χαζομαρα μου.. :thumbup:

Το ειχατε δλδ και δεν κρυβοταν και σε σας?Ποια η γνωμη σας?να το δωσω?

δεν υπαρχει προβλημα με το ψαρι. τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα

απλως μην το πιασεις με τα χερια σου αν δεν ξερεις πως να το πιασεις..αυτο το ψαρη δεν θα σου διμιουργηση προβλημα καθολου εκτος αν εχεις μωρα κορι

η μορα πλεκο

κρατησε το :P

δεν υπαρχει προβλημα με το ψαρι. τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα

απλως μην το πιασεις με τα χερια σου αν δεν ξερεις πως να το πιασεις..αυτο το ψαρη δεν θα σου διμιουργηση προβλημα καθολου εκτος αν εχεις μωρα κορι

η μορα πλεκο

κρατησε το :P

Σ ευχαριστω πολυ djtonyel :thumbup::hysterical: το εχεις δλδ εσυ στο ενυδρειο σου?Σκαβει καθολου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...