Jump to content

Νέος αφρικάνος ζητα τις γνώσεις σας.

souits

Recommended Posts

Οι τιμες σου θα πρεπει να μηδενισουν και να μεινουν σταθερες.(Νιτρωδη και αμμωνια)

:bowdown:

• Απαντήσεις 116
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υποθέτω οτι εχεις διαβασει αυτο.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1318

Γιαυτο ενα στρωμενο ενυδρειο εχει εστω λιγα νιτρικα.Ειναι το αποτελεσμα του κυκλου.Σεσενα τωρα αρχιζει να στρωνει,πρεπει να εισαι κοντα στο τελος.Κανονικα ενα ενυδρειο το λεμε στρωμενο στους 6 μηνες,απλα επιδη ολοι βιαζομαστε να βαλουμε ψαρια ,πρεπει να εχει ολοκληρωθει ο κυκλος τουλλαχιστον.

Να ταιζεις πολυ λιγο και συχνες αλλαγες,μεχρι να σου μηδενιστουν τα νιτρωδη :bowdown:

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ναι έχω διαβάσει πολλά άρθρα για το στρώσιμο άπλα πολλές φορές δεν καταλαβαίνω και γι' αυτό ρωτάω. Τώρα, τα νιτρώδη (όσο δεν είχα τα ψάρια μέσα) από την πρώτη μέρα έκανα κάθε μέρα τεστ, και δεν είχα νιτρώδη -καθόλου- τώρα από εχθές ανεβήκαν αυτό το ελάχιστο.

Υ.Γ. Δηλαδή όταν στρώνετε ένα ενυδρείο ξεκινάς με 0 νιτρώδη, μετά ανεβαίνουν λίγο και μετά μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου μηδενίζονται και πάλι; :bowdown::)

Έγινε επεξεργασία - souits

Ναι έχω διαβάσει πολλά άρθρα για το στρώσιμο άπλα πολλές φορές δεν καταλαβαίνω και γι' αυτό ρωτάω. Τώρα, τα νιτρώδη (όσο δεν είχα τα ψάρια μέσα) από την πρώτη μέρα έκανα κάθε μέρα τεστ, και δεν είχα νιτρώδη -καθόλου- τώρα από εχθές ανεβήκαν αυτό το ελάχιστο.

Απλα δεν εχει ολοκληρωθει ο κυκλος ακομα.Οταν πρωτοβαζουμε νερο στο ενυδρειο,ολλα ειναι μηδεν.

μετα πρωτα ανεβαινει η αμμωνια,ολα τα αλλα παλι μηδεν,μετα πεφτει η αμμωνια και ανεβαινουν τα νιτρωδη,και μετα πεφτουν τα νιτρωδη και ανεβαινουν τα νιτρικα,αυτος ειναι ο κυκλος.Τωρα εσυ εισαι στην δευτερη φαση,κανε συντομες αλλαγες και λιγο φαγητο,και ας ελπισουμε να μην την εχουν ακουσει πολυ τα ψαρακια σου,και η αμμωνια και τα νιτρωδη ειναι δηλητηριο για τα ψαρακια μας :bowdown:

Καλήμερα σε όλους. Ερώτηση: Να βάλω moonlight στο αφρικάνικο ή όχι; Εάν ναι είναι μόνο για ομορφιά ή βοηθάει και τους κατοίκους του ενυδρείου;

Καλημερα

Εγω θα ελεγα μονο για ομορφια,η αφρικανες δεν εχουν και μεγαλες απαιτησεις απο φωτισμο :bowdown:

Οκ, ωραία, δεν έχουν απαιτήσεις από φωτισμό άλλα εάν το βάλω για ομορφιά, μήπως θα επηρεάσει αρνητικά τους κατοίκους; (αν και δεν νομίζω) εσείς τι λέτε;

Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Πιστεύω να μην το διαβάσει κανένας αυτό τώρα, γιατί άμα το διαβάζει πάει να πει ότι δεν είναι στην θάλασσα(όπως κι εγώ) και αυτό δεν είναι καλό!!! Θέλω να βάλω moonlight και βρήκα αυτό, πως το βλέπετε;

Μια χαρά είναι..μπορείς να κοιτάξεις και για πιο φθηνά όμως από ebay!Μία απλή μπλε ledoταινία και ένας μετασχηματιστής αρκούν.. :bowdown:

Μπορείς να κοιτάξεις και εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=242 μήπως βρείς κάτι που σε ενδιαφέρει :)

Xωρις τον αμφορεα θα ηταν πολυ καλυτερο :)

πολυ ομορφο..μπραβο πολυ καλη δουλεια..αν και εγω πιστευω οτι χωρις τον αμφορεα θα ηταν ακομα καλυτερο... :lmao::)

Κουκλια ειναι τα ατιμα.Σε λιγο καιρο που θα μαθουν και τα κατατοπια θα σουλατσαρουν κανονικα.Τωρα ειναι φοβισμενα ακομα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...