Jump to content

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ

Recommended Posts

TO ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΣΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΧΛΙΔΑΤΟ ΕΙΝΑΙ 250 ΛΤ.

1.1 Μ ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 2 ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑ ΧΡΕΩΘΩ ΦΥΣΙΚΑ :P

Υ.Γ ΘΕΩΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΑΚΙΑ

Καλως ηλθες στην Αφρικη φιλε μου!

Γραφε μονο με μικρα σε παρακαλω.Δωσε μας και διαστασεις του ενυδρειου σου. :P

1,1 μηκος - 0,50 βαθος - 0,7 υψος

Ελπιζω να φαινεται και στο βιντεο.

1,1 μηκος - 0,50 βαθος - 0,7 υψος

Ελπιζω να φαινεται και στο βιντεο.

Το βαθος καλο ειναι,το υψος δεν μας πολυενδιαφερει,το μηκος μας περιοριζει καπως.Εχεις σκεφτει σε ποια λιμνη θα κινηθεις; :P

Βρε μην λες τεοια πραγματα :hysterical: ,εγω ερειξα μια ιδεα,εσυ αποφασιζεις :P

Ξεκινα απο διαστασης και τι φιλτρο εχεις δηλ.ποσο λιτρα την ωρα .Τι υποστρωμα εχεις,Να ξερεις παντος ειναι απο τα ποιο φθηνα ενυδρεια ,γιατι ολο τον διακοσμο τον περενεις απο την φυση.Αρχισε να μαζευεις πετρες κοιτα και ισεες για στησιμοhttp://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495

Αλλα ο καλος Αφρικανος πρεπει να διαβασει το ευαγγελιο των Αφρικανων.

Οποτε αραξε και διαβαζε :hysterical:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48915

Και μετα ξεκινα ερωτησης.Οσο πολυ διαβασεις και εχεις πολλες αποριες ,τοσο καλο για μετα να μην εχεις κανενα προβλημα. :thumbup:

Αστειευομαι οσο το με πηρες στο λαιμο σου...

χαχαχαχ.. :P

εννοειτε οτι θα βαλω οτι μου αρεσει.

Το φιλτρο ειναι της eheim me 400 lt την ωρα.(Ακριβη στοιχεια μοντελου θα σας δωσω οταν παω σπιτι γιατι ειμαι δουλεια και γιαυτο καθυστερω να απανταω). :thumbup:

Υποστρωμα αμμος μπεζ 50% της επιφανειας( αν και φαινεται στο βιντεο)

Αστειευομαι οσο το με πηρες στο λαιμο σου...

χαχαχαχ.. :thumbup:

εννοειτε οτι θα βαλω οτι μου αρεσει.

Το φιλτρο ειναι της eheim me 400 lt την ωρα.(Ακριβη στοιχεια μοντελου θα σας δωσω οταν παω σπιτι γιατι ειμαι δουλεια και γιαυτο καθυστερω να απανταω). :hysterical:

Υποστρωμα αμμος μπεζ 50% της επιφανειας( αν και φαινεται στο βιντεο)

Το φιλτρο ειναι μικρο κατα την αποψη μου.Θα προτιμουσα καποιο με μεγαλυτερη ροη και λογικα μεγαλυτερο καδο υλικων(αληθεια ποσων λιτρων ειναι ο καδος:hysterical:.Καλο ειναι επισης να εχουμε και ενα 2ο φιλτρο.

Αυτο που λες για το υποστρωμα δεν το καταλαβα. :P

Σκεφτομουν για οτι πιο ηρεμο αν και εφοσον γινεται, και αν ειναι ευκολο στειλτε μου μερικες ονομασιες και φωτο για ναξερω πως να τις ζητησω. :P

Το φιλτρο ειναι μικρο κατα την αποψη μου.Θα προτιμουσα καποιο με μεγαλυτερη ροη και λογικα μεγαλυτερο καδο υλικων(αληθεια ποσων λιτρων ειναι ο καδος:thumbup:.Καλο ειναι επισης να εχουμε και ενα 2ο φιλτρο.

Αυτο που λες για το υποστρωμα δεν το καταλαβα. :P

το βιντεο δεν βοηθαει?

ειναι 50 % αμμος και 50 % χαλικι καφε

το βιντεο δεν βοηθαει?

ειναι 50 % αμμος και 50 % χαλικι καφε

Θα πας σε μια μαντρα με 10 ευρο θα παρεις αμμο θαλασης θα την πλενεις καλα και θα την βαλεις.Και στο τζαμπα ,θα πας με το αμορε σου σε μια καθαρη παραλια και θα την μαζεψεις,την θελου η Αφρικανες για πολους λογους. :P

οσο για το τι κιχλιδες να βαλω μπορειτε να μου στειλετε ονοματα και αν γινετε φωτο για να τις ζητησω?

ποσες μπορω να βαλω? και αν ειναι ευκολο εμπειρικα να μου δειξετε τις πιο ηρεμες.

η κοπελα με τον αντρα της που εχουν το pet shop, εχουν και νεογενητες 10 - 15 ημερων με 2 Ευρω,

η λιστα με τις κιχλιδες θα με βοηθησει παρα πολυ...

οσο για τις πετρες και την αμμο , εχω ηδη μεσα αμμο, αλλα νομιζω οτι θα χρειαστω πιο πολυ.αν αφησω το υπεδαφος ετσι και προσθεσω μεγαλες πετρουλες ειναι οκ?

Κοιτα τα ψαρια των λιμνων της Αφρικης,

http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 Αυτες ειναι η μπουνες που μπορεις να βαλεις,αλλα υπαρχουν και η τανγκανικα που μπορουν να σου πουν οι Ταγκανικανοι :P

Οσο για την αμμο που εχεις τι ειναι,δηλ,ποταμισια? Το χαλικακι που εχεις δεν κανει γιατι θελουν την αμμο για να <<πλενουν>> τα βραγχια τουςΑπο πετρες θα χρειαστης αρκετες,γιατι ειναι πετροψαρα και θελουν τις φωλιες τους,

Σου ειπα για κολαση,δεν υπαρχουν ηρεμες και αγριες,ολες ειναι μια χαρα ψαρια,απλα πρεπει να δωσεις σημασια στο τι συμβουλευουν τ παιδια και να το κανεις ,τοτε θα απολαυσεις ενα ηρεμο μεν ,αγριο δε ενυδρειο,

Αποφασισε τι ψαρια σου αρεσουν και θα σου πουμε τι να προσεξεις.Αλλα ειναι μονογαμικα,αλλα θελουν χαρεμι και αλλα ειναι σε κοπαδια.Εσυ αποφασισε και εμεις ειμαστε κοντα σου :thumbup:

Και κατι αλλο.

Οταν αποφασισεις για τα ψαρια ,βαλε εδω αγγελια,πολλα παιδια κανουν αναπαραγωγες και ειναι προσεγμενα ψαρια και φθηνα :P

καλως ηρθες στην αφρικη λοιπον! θα δεις πως αξιζε τον κοπο!

Και κατι αλλο.

Οταν αποφασισεις για τα ψαρια ,βαλε εδω αγγελια,πολλα παιδια κανουν αναπαραγωγες και ειναι προσεγμενα ψαρια και φθηνα :P

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

Τωρα το δυσκολο ειναι να παω στο pet shop και να τους πω οτι το ενυδρειο που με τοσο κοπο στισατε το αλλαζω .... :thumbup:

καλως ηρθες στην αφρικη λοιπον! θα δεις πως αξιζε τον κοπο!

καλα εδω και μια ωρα χαζευω το ενδρειο σου , και με εχεις βαλει σε μπελα...

επειδη τρελαινομαι και εγω με τις κατασκευες μπηκα σε αγρια μπριζα...

τεσ πα... θα παραμεινω στην γη...και θα στρωσω με την βοηθεια σας το 250λτ και βλεπουμε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...