GiannisBetta 6 Ιουλίου 2011 #1 Share 6 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια, εχω ψαξει σε ολα τα πετ σοπ της Βεροιας για να βρω εναν Μονομαχο Halfmoon αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα, μηπως ξερει κανεις που θα βρω εναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουλίου 2011 #2 Share 6 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια, εχω ψαξει σε ολα τα πετ σοπ της Βεροιας για να βρω εναν Μονομαχο Halfmoon αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα, μηπως ξερει κανεις που θα βρω εναν? στο εξωτερικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 6 Ιουλίου 2011 στο εξωτερικο Σε τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουλίου 2011 #4 Share 6 Ιουλίου 2011 απο 30 εως και 60 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 6 Ιουλίου 2011 απο 30 εως και 60 € με ποιον τροπο θα μπορεσω να φερω εναν ομορφο halfmoon απ'εξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουλίου 2011 #6 Share 6 Ιουλίου 2011 με ποιον τροπο θα μπορεσω να φερω εναν ομορφο halfmoon απ'εξω? δηλαδη? μπαινεις σε καταστημα που εχει μονο καλλιεργειες ψαριων και παραγγελνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 6 Ιουλίου 2011 δηλαδη? μπαινεις σε καταστημα που εχει μονο καλλιεργειες ψαριων και παραγγελνεις εδω στην βεροια δυσκολα θα δω, εδω στο quiko ρωτισα στην θεσσαλονικη που ειναι απ'τα μεγαλητερα μαγαζια και μου ειπαν πως δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος