Jump to content

Recommended Posts

Εχθες εβαλα στο ενυδριο μου (250λτ) εναν καβουρα και μια γαριδα γλυκου νερου.

και τα δυο παραμενουν απαθη και απομακρα. Στο ενυδρειο εχω δυο κοπαδια. Τετρα και ινδιανους.

Παραεπιπτοντως ο καβουρας ανεβαινει απο το θερμοστατη στην επιφανεια και προσπαθει να βγει απο το ενυδριο.

οποιεσδηποτε πληροφοριες οσο αναφορα τι πρεπει να προσεχω εχετε παιδια???

και αν πρεπει να ανυσυχω για την συμπεριφορα τους!

Εχθες εβαλα στο ενυδριο μου (250λτ) εναν καβουρα και μια γαριδα γλυκου νερου.

και τα δυο παραμενουν απαθη και απομακρα. Στο ενυδρειο εχω δυο κοπαδια. Τετρα και ινδιανους.

Παραεπιπτοντως ο καβουρας ανεβαινει απο το θερμοστατη στην επιφανεια και προσπαθει να βγει απο το ενυδριο.

οποιεσδηποτε πληροφοριες οσο αναφορα τι πρεπει να προσεχω εχετε παιδια???

και αν πρεπει να ανυσυχω για την συμπεριφορα τους!

Διαβασε και θα καταλαβεις ποσο λαθος εκανες που τον πειρες.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=44019&st=0

Διαβασα το link αρκετες απο τις αποψεις των παιδιων αλλα δεν νομιζω οτι με βοηθησε.... Αντικειμενικα ποιοι ειναι οι λογοι που ειναι λαθος η αγορα μου.?? Υπαρχει η δυνατοτητα να επιστραφει, αν δεν αξιζει.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι καθετε μονιμα στην πανω γωνια του ενυδρειου και προσπαθει να φυγει μεσα απο την εγκοπη που βγαινουν οι σωληνες του φιλτρου?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι στρεσαρισμενος με την αλλαγη του περιβαλλοντος?

Υπολογιστε οτι εχθες που τον εβαλα μολις ειχε αφιχθει στο pet shop.

Διαβασα το link αρκετες απο τις αποψεις των παιδιων αλλα δεν νομιζω οτι με βοηθησε.... Αντικειμενικα ποιοι ειναι οι λογοι που ειναι λαθος η αγορα μου.?? Υπαρχει η δυνατοτητα να επιστραφει, αν δεν αξιζει.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι καθετε μονιμα στην πανω γωνια του ενυδρειου και προσπαθει να φυγει μεσα απο την εγκοπη που βγαινουν οι σωληνες του φιλτρου?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι στρεσαρισμενος με την αλλαγη του περιβαλλοντος?

Υπολογιστε οτι εχθες που τον εβαλα μολις ειχε αφιχθει στο pet shop.

Καταρχην πες μου αν ειναι αυτος που σου δειχνω,και θα σου πω. :P

Οχι ειναι πιο στρογγυλος με μπλε μωβ κεφαλι και κοκκινο - πορτοκαλι ποδια και διαμετρο χωρις ποδια περιπου 6-7 εκατοστα...

Τα περιγραφει στο λινκ που σου εδωσα ο φιλος Frank ολα,ξαναδιαβασετο :P

Λοιπον αυτα τα ζωα πρωτον ειναι νυχτοβια,που σημαινει οτι ,οταν τα ψαρια κοιμουνται αυτα βγενουν για να φανε,και τρωνε τα παντα.Επισης ειναι καλοι δραπετες ,γιατι αν βρουν χαραμαδα στο ενυδρειο ,μπορει να τον βρεις στο μαξιλαρι σου :hysterical: .Μεγαλονουν αρκετα,και μαζι με τα μουστακια τους φθανουν και στους 35 ποντους πεδιο βολης.Στηνουν παγιδες για τα ψαρακια,και γενικα δεν κανουν για ενυδρεια με ψαρια.Κατα τα αλλα ειναι υπεροχα ζωα αλλα μοναχικα,γιαυτο για να τα απολαυσεις θελουν δικο τους ενυδρειο :thumbup:

Ευχαριστω παρα πολυ κιχλιδατε για την βοηθεια.

Την ψιλιαστικα οτι το βραδυ τους αρεσει πιο πολυ, γιατι μολισ κλεινω το φως ψιλοκατεβαινει προς τα κατω αλλα μην φανταστεις. Η γαριδα δε κοκκινου χρωματος οπως σου ειπα, παραμενει απαθεστατη, και εχω την εντυπωση οτι μενει νηστικη :thumbup: ...

Θα επιστρεψω τον καβουρα σημερα και θα κοιταξω να τον αντικαταστησω με κατι αλλο... δεδομενου του ενυδρειου μου καθε προταση ειναι δεκτη :P

Επισυναπτω και link του προηγουμενου ερωτηματος μου με video για να εχετε πιο σαφη εικονα....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=63659

Ευχαριστω παρα πολυ κιχλιδατε για την βοηθεια.

Την ψιλιαστικα οτι το βραδυ τους αρεσει πιο πολυ, γιατι μολισ κλεινω το φως ψιλοκατεβαινει προς τα κατω αλλα μην φανταστεις. Η γαριδα δε κοκκινου χρωματος οπως σου ειπα, παραμενει απαθεστατη, και εχω την εντυπωση οτι μενει νηστικη :thumbup: ...

Θα επιστρεψω τον καβουρα σημερα και θα κοιταξω να τον αντικαταστησω με κατι αλλο... δεδομενου του ενυδρειου μου καθε προταση ειναι δεκτη :P

Επισυναπτω και link του προηγουμενου ερωτηματος μου με video για να εχετε πιο σαφη εικονα....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=63659

:hysterical:

:P

Κατα την αποψη σου αξιζει να προσθεσω κατι αλλο στο ενυδρειο μου...????

Θα ηθελα να γεμισει λιγο ακομα..

Σκεφτομουν για ramirezi.... (τα severum τα απεριψα)

Κατα την αποψη σου αξιζει να προσθεσω κατι αλλο στο ενυδρειο μου...????

Θα ηθελα να γεμισει λιγο ακομα..

Σκεφτομουν για ramirezi.... (τα severum τα απεριψα)

Σαυτο δεν μπορω να σε βοηθησω λογο καταγωγης,Αφρικανος γαρ :P

Αλλα νε 250 λιτρα μια χαρα Αφρικανος γινεσαι :thumbup: Και τοτε θα σε κανουμε αστερη :hysterical:

Σαυτο δεν μπορω να σε βοηθησω λογο καταγωγης,Αφρικανος γαρ :thumbup:

Αλλα νε 250 λιτρα μια χαρα Αφρικανος γινεσαι :hysterical: Και τοτε θα σε κανουμε αστερη :hysterical:

Που προυποθετει να βγουν τα κοπαδακια που εχω μεσα???

Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταληξει ακομα στο τι θα βαλω...

Οι κιχλιδες ναι μου αρεσουν αλλα φοβαμαι τις απωλειες , καθοτι απο πληροφοριες διασπαρτες που εχω παρει ειναι αρκετα επιθετικες.

Θα ανοιξω αλλο θεμα να με βοηθησετε... :P

Που προυποθετει να βγουν τα κοπαδακια που εχω μεσα???

Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω καταληξει ακομα στο τι θα βαλω...

Οι κιχλιδες ναι μου αρεσουν αλλα φοβαμαι τις απωλειες , καθοτι απο πληροφοριες διασπαρτες που εχω παρει ειναι αρκετα επιθετικες.

Θα ανοιξω αλλο θεμα να με βοηθησετε... :P

Ελα σε μας και ολα θα πανε καλα,Θα δεις πως ειναι η κολαση :thumbup:

Φιλικη συμβουλη πριν αγορασεις κατι να βρισκεις πληροφοριες και να ρωτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...