perry 6 Ιουλίου 2011 #1 Share 6 Ιουλίου 2011 καλημερα! ειμαι ο Φιλιππος,28.ελληνας του εξωτερικου(που βρισκεται στην πατριδα την παρουσα χρονικη στιγμη για οικογενειακες υποχρεωσεις) ψαρια δεν ειχα ποτε.ημουν πιο πολυ dog-friend.μαζευα και μαζευω οτι αδεσποτα εβρισκα στον αλιμο(την πολη μου).πλεον εχω ενα τζακ ρασελακι,τρελοκωμειο.απιστευτο.πρωτη φορα με καθαροαιμο και πεσαμε στην περιπτωση το ψαρι απο σποντα το απεκτησα.ενας γνωστος ηθελε να ξεφορτωθει τα ψαρια του και τα μου εφερε.εξακολουθω να απορω πως μερικοι ανθρωποι χαριζουν ετσι ευκολα τα κατοικιδια τους.τεσπα.αυτα πανω κατω για εμενα.καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Ιουλίου 2011 #2 Share 6 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Ιουλίου 2011 #3 Share 6 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Ιουλίου 2011 #4 Share 6 Ιουλίου 2011 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Ιουλίου 2011 #5 Share 6 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Ιουλίου 2011 #6 Share 6 Ιουλίου 2011 Καλως ορισες. Οτι χρειαστεις... εδω ειμαστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts