lagoudos 4 Ιουλίου 2011 #1 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα!το πρόβλημα που έχω ειναι ότι καταλαθος έριξα παρά πολυ τροφή απο ότι έπρεπε.τι πρέπει να κάνω;δοκίμασα με την σκοπα βυθού αλλά δεν μαζεψα τίποτα.σκέφτομαι να πάρω άλλη σκούπα βυθού τι μου προτινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 4 Ιουλίου 2011 #2 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλησπερα,θα κανεις μια καλη αλλαγη νερου,χρησιμοιησε το σωληνακι χωρις την σκουπα και κλεισε το φιλτρο για να μην στα ανακατευει συνεχως.Βαλε στο φιλτρο καινουργιο ενυδρειακο βαμβακι και φροντισε να το αλλαξεις συντομα.Διπλη δοση βακτηρια μετα την αλλαγη.Μην το αφησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουλίου 2011 #3 Share 4 Ιουλίου 2011 Ποσο καιρο τρεχει το φιλτρο σου,και ποσο υλικο εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 4 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 4 Ιουλίου 2011 Αλλαγή ετοιμασα για αύριο.τα υλικά ειναι βιομπαλες μακαρόνια ενυδριακο βαμβάκι,μαύρο σφουγγάρι,μάλλον ανθρακας,και πρασινο σφουγγάρι.αποφάσισα για 4μερες όχι ταισμα.έκανα μετρήσεις ph:8,no2:0,nh3/4:0,5 και no3:25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 4 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 4 Ιουλίου 2011 Το φιλτρο τρέχει κανά 2μηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Ιουλίου 2011 #6 Share 4 Ιουλίου 2011 Αλλαγή ετοιμασα για αύριο.τα υλικά ειναι βιομπαλες μακαρόνια ενυδριακο βαμβάκι,μαύρο σφουγγάρι,μάλλον ανθρακας,και πρασινο σφουγγάρι.αποφάσισα για 4μερες όχι ταισμα.έκανα μετρήσεις ph:8,no2:0,nh3/4:0,5 και no3:25. Με τι μετρησες;Κανε μια αλλαγη αμεσα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Ιουλίου 2011 #7 Share 4 Ιουλίου 2011 (edited) Με τι μετρησες;Κανε μια αλλαγη αμεσα καλυτερα. Ο Δημήτρης έχει δίκιο γιατί μέχρι αύριο δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχουμε ,λοιπόν σήμερα και αύριο αν χρειαστεί Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoudos 4 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 4 Ιουλίου 2011 δυστιχος επειδη δουλευω νυχτα και δεν προλαβα αυριο το πρωι θα την κανω γιατι κατα της 7 εβαλα νερο στο βαρελι και αντιχλωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadore 5 Ιουλίου 2011 #9 Share 5 Ιουλίου 2011 κανε μια καλη αλλαγη νερου περιπου το 50% του ενυδρειου... αστα αταιστα 2 μερες και ξανακανε αλλαγη... στην δευτερη αλλαγη πιστευω κοιταξε το φιλτρο να το καθαρισεις... να μαζεψει οτι ειναι απο τροφη και να το καθρισεις τοτε... εγω ετσι εκανα οταν το ειχα παθει και εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος