Big Blue 5 Ιουλίου 2011 Author #26 Share 5 Ιουλίου 2011 Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα, με την ανεμώνη να κρέμεται απο τον βράχο σε λίγα σημεία του κορμού της,και ο υπόλοιπος ήταν ξεχειλωμένος απο τν βράχο. Η αντίσταή της στην προσπάθεια μου να την ξεκολήσω ήταν πολύ πιό μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες,και επίσης σε ένα μικρό κομάτι του κορμού της, προς το πλάι, φαινόταν κοψίματα...κάτι σαν γδαρσίματα. Αφού έψαξα και εγω την ιστορία αυτη όσο μπορούσα, και αφού έχουν περάσει πλέον αρκετές ημέρες απο τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, η ότι κάτι γίνεται,και βλέποντας χειρώτερα τα πράγματα, πήρα την απόφαση και αφαίρεσα την ανεμώνη απο το ενυδρείο. Καλώς η κακώς, δεν ξέρω και ίσως ποτέ δεν πρόκειται να μάθω,όμως οι πιθανότητες πλέον ήταν πολύ μικρές στο να πήρα λάθος απόφαση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιουλίου 2011 #27 Share 5 Ιουλίου 2011 Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα, με την ανεμώνη να κρέμεται απο τον βράχο σε λίγα σημεία του κορμού της,και ο υπόλοιπος ήταν ξεχειλωμένος απο τν βράχο. Η αντίσταή της στην προσπάθεια μου να την ξεκολήσω ήταν πολύ πιό μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες,και επίσης σε ένα μικρό κομάτι του κορμού της, προς το πλάι, φαινόταν κοψίματα...κάτι σαν γδαρσίματα. Αφού έψαξα και εγω την ιστορία αυτη όσο μπορούσα, και αφού έχουν περάσει πλέον αρκετές ημέρες απο τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, η ότι κάτι γίνεται,και βλέποντας χειρώτερα τα πράγματα, πήρα την απόφαση και αφαίρεσα την ανεμώνη απο το ενυδρείο. Καλώς η κακώς, δεν ξέρω και ίσως ποτέ δεν πρόκειται να μάθω,όμως οι πιθανότητες πλέον ήταν πολύ μικρές στο να πήρα λάθος απόφαση..... Kαλα εκανες και την αφαιρεσες. Πιθανον να γλυτωσες απο πολυ χειροτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Ιουλίου 2011 #28 Share 5 Ιουλίου 2011 Δεν ειχες τη δυνατοτητα να τη βαλεις σε μια καραντινα με το νερο απο το ενυδρειο και απλα ενα κυκλοφορητη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 6 Ιουλίου 2011 Author #29 Share 6 Ιουλίου 2011 (edited) Δεν ειχες τη δυνατοτητα να τη βαλεις σε μια καραντινα με το νερο απο το ενυδρειο και απλα ενα κυκλοφορητη?? Δυστυχώς όχι, αν και τελικά είμαι πεπισμένος ότι θα μας άφηνε χρόνους, έτσι όπως πήγαινε. Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELIOS1983 25 Μαρτίου 2012 #30 Share 25 Μαρτίου 2012 λοιπον παιδες επειδη το ψαχνω πολυ το θεμα αναπαραγωγης αυτων των ζωντανων θελω να μου πειτε αν επιχειρησατε ξανα να βαλετε αυτο το ειδος ανεμωνης και αν καταφερατε τελικα να σας διχοτομηθει? οπως καταλαβα τα ποσοστα επιτυχιας μετα απο μια τετοια διαδικασια ειναι πολυ μικρα σ'αυτο το ειδος σε σχεση με τις bubble σωστα? δηλαδη στους τρεις BIG BLUE,SW1IXC,JIMMY996, μονο ο ενας τα καταφερε!ποσοστο περιπου 33% μηπως θυμαστε,μπορειτε να μου πειτε τι φωτισμο χρησιμοποιουσατε και ποσο συχνα ταιζατε τα ζωντανα σας πριν πανε να διχοτομηθουν?και με τι τα ταιζατε? ευχαριστω εκ των προτερων Στελιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELIOS1983 31 Μαρτίου 2012 #31 Share 31 Μαρτίου 2012 μηπως καποιο απο τα παιδια big blue,jimmy996 kai swixc ειδε το θεμα και μπορει να μου πει τι φωτισμο ειχε οταν πηγαν να διχοτομηθουν οι ανεμωνες και τι ταιζε?και αν το επιχειρησαν ξανα? φιλικα Στελιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος