GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 #1 Share 4 Ιουλίου 2011 Γειά σας παιδιά, μήπως ξέρει κανείς κανέναν τρόπο για να χτίσει ο αρσενικός μου πιο γρήγορα? ενοω πως θα τον βοηθήσω για να την φτιάξει πιο σύντομα? τον εχω στο ενυδρείο 54ων λίτρων και εχω κάνει μια πατέντα τούλι σαν διαχωριστικό και στο μισό εχω τον αρσενικό και στο άλλο μισό την θυληκια , στον αρσενικό εχω ένα ποτηράκι από φελιζόλ ώστε να την κάνει εκεί, μπορώ να κάνω τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Ιουλίου 2011 #2 Share 4 Ιουλίου 2011 ναι αν εχεις φυτα επιφανεις δηλαδη πιστια,φακη κ.α βαλτου λιγα κομματακια για περισσοτερη σκια και ξεκουραση και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 4 Ιουλίου 2011 ναι αν εχεις φυτα επιφανεις δηλαδη πιστια,φακη κ.α βαλτου λιγα κομματακια για περισσοτερη σκια και ξεκουραση και πες μας όχι φίλε μόνο ποτηράκι εχω στην επιφάνεια. Τι προτίνεις να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Ιουλίου 2011 #4 Share 4 Ιουλίου 2011 όχι φίλε μόνο ποτηράκι εχω στην επιφάνεια. Τι προτίνεις να κάνω? να βαλεις κατω απο το ποτηρακι κλαδεματα απο τα φυτακια σου... λιγα και καλα... κερατοφυλλο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 4 Ιουλίου 2011 δενειςχω τίποτα φίλε από φυτά η από κλαδαιματα μόνο ένα ξύλο το οποίο είναι για να δένεις πάνω τα φυτά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κερατοφυλλο.. Πάντως δεν εχω τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Ιουλίου 2011 #6 Share 4 Ιουλίου 2011 δενειςχω τίποτα φίλε από φυτά η από κλαδαιματα μόνο ένα ξύλο το οποίο είναι για να δένεις πάνω τα φυτά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κερατοφυλλο.. Πάντως δεν εχω τίποτα άλλο μμμ...αστο και ετσι δεν εχει τιποτα απλα να ειναι λιγο σκιερο το μερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 4 Ιουλίου 2011 μμμ...αστο και ετσι δεν εχει τιποτα απλα να ειναι λιγο σκιερο το μερος Με λίγα λόγια να βάλω το ποτηράκι σε μέρος με σκιά και ο φωτισμός να είναι χαμηλός σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Ιουλίου 2011 #8 Share 4 Ιουλίου 2011 Με λίγα λόγια να βάλω το ποτηράκι σε μέρος με σκιά και ο φωτισμός να είναι χαμηλός σωστά? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 4 Ιουλίου 2011 ναι Έγινε ευχαριστώ φιλαράκι, και τι μπορώ να κάνω για να ετοιμαστεί πιο γρήγορα η θυληκια? υπάρχει κανένας τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 4 Ιουλίου 2011 #10 Share 4 Ιουλίου 2011 Έγινε ευχαριστώ φιλαράκι, και τι μπορώ να κάνω για να ετοιμαστεί πιο γρήγορα η θυληκια? υπάρχει κανένας τρόπος? τιποτα δεν γινεται με βιασυνη ολα στην ωρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #11 Share 4 Ιουλίου 2011 τιποτα δεν γινεται με βιασυνη ολα στην ωρα τους Σωστα απλα ενοω αν υπαρχει κανενα κολπακι που θα την βοηθουσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Ιουλίου 2011 #12 Share 4 Ιουλίου 2011 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4646 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4647 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 4 Ιουλίου 2011 #13 Share 4 Ιουλίου 2011 Για να κάνει φωλιά ο μονομάχος η θερμοκρασία πρέπει να είναι 29-30 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #14 Share 4 Ιουλίου 2011 Για να κάνει φωλιά ο μονομάχος η θερμοκρασία πρέπει να είναι 29-30 C αυτοί οι βαθμοί μπορούν να κάνουν τίποτα κακό στη θυληκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Ιουλίου 2011 Author #15 Share 4 Ιουλίου 2011 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4646 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4647 έγινε φίλε μου θα ρίξω μια ματιά ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος