nikosdks 4 Ιουλίου 2011 #1 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούριος στο χώρο μιας και μόλις παρέλαβα το πρώτο μου ενυδρείο. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις συμβουλές σας και να με καθοδηγήσετε στα πρώτα μου βήματα. Φιλικά, Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουλίου 2011 #2 Share 4 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουλίου 2011 #3 Share 4 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 4 Ιουλίου 2011 #4 Share 4 Ιουλίου 2011 καλησπέρα και καλώς ήρθες!θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα α)πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο β)τι σκέφτεσε να βάλεις και πως θα το διακοσμήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosdks 4 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα και πάλι, Το ενυδρείο είναι 120 lt (με βάσεις τις διαστάσεις της δεξαμενής). Μου το χάρισε φίλος που μετακόμιζε και έχω κάποια πράγματα από τον εξοπλισμό του (φίλτρο, Cο2 θερμοστάτη). Μετά από καθάρισμα, έστρωσα το χαλίκι λάβας που είχε, το γέμισα και έβαλα σε λειτουργία το φίλτρο. Για την ώρα διαβάζω όσα περισσότερα μπορώ από αυτά που δημοσιεύουν τα μέλη του φόρουμ και προσπαθώ να μην πανικοβληθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Ιουλίου 2011 #6 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα και πάλι, Το ενυδρείο είναι 120 lt (με βάσεις τις διαστάσεις της δεξαμενής). Μου το χάρισε φίλος που μετακόμιζε και έχω κάποια πράγματα από τον εξοπλισμό του (φίλτρο, Cο2 θερμοστάτη). Μετά από καθάρισμα, έστρωσα το χαλίκι λάβας που είχε, το γέμισα και έβαλα σε λειτουργία το φίλτρο. Για την ώρα διαβάζω όσα περισσότερα μπορώ από αυτά που δημοσιεύουν τα μέλη του φόρουμ και προσπαθώ να μην πανικοβληθώ ΜΗΝ πανικοβληθεις!! ειναι ολα τοσοο απλα ) καλώς ορισες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Ιουλίου 2011 #7 Share 4 Ιουλίου 2011 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosdks 4 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 4 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Θα την βρω την άκρη, που θα μου πάει :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 4 Ιουλίου 2011 #9 Share 4 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 4 Ιουλίου 2011 #10 Share 4 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosdks 6 Ιουλίου 2011 Author #11 Share 6 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα! Ελπίζω σύντομα να έχω πολλά να συζητήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts