Jump to content

μπορώ να χρησιμοποιήσω Alpha-block?

Recommended Posts

Η ερωτηση είναι πολύ απλή αντι για νεκρο βράχω μπορώ να χρησιμοποιήσω alpha-block(υλικο οικοδομής)? και αν όχι γιατι?

Η ερωτηση είναι πολύ απλή αντι για νεκρο βράχω μπορώ να χρησιμοποιήσω alpha-block(υλικο οικοδομής)? και αν όχι γιατι?

Μιλας γιαυτη την πετρα στην φωτο ?

alpha-brown.png

βρήκα αυτό στο intrnet http://www.aeratedautoclavedconcrete.com/ αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι καθολου καλα.

λέω αυτόALFABLOK1-e1301305622130.jpg ίσως είναια υτό που δείχνεις αλλα χωρις χρωμα.

Aerated Autoclaved Concrete is a GREEN building material, starting at manufacturing, to construction, through demolition and recycling. It is an inert material that does not off gas or release CFCs. All waste material during manufacturing, such as trimmings, quality rejected units etc. is recycled and re-processed, resulting in zero waste. Waste material on individual sites need not go to the sanitary landfill as it can be crushed and safely used as fill, or buried shallow underground. Spread AAC dust on the lawn, or finely crushed material it's great as a lime supplement.

αυτή είναη η συμαντική παραγραφος ας το μεταφρασει κάποιος

Για alpha block δεν ξέρω , εαν και δεν μου φαίνεται οτι θα είναι λειτουργικό επειδή γίνετε κομμάτια εύκολα .

Αλλά έγω δεί ,να χρησιμοποιούν τσιμεντόλιθος ....

Σε καμία περίπτωση δεν το κάνουν για να αντικαταστήσουν το νεκρό βράχο , ο οποίος είναι πορώδες και θα αποικιθεί γρήγορα απο βακτηρίδια , συμβάλλοντας καθοριστικά στην απονοιτροποίηση , σε αντίθεση με όλα τυα άλλα υλικά (,alpha block ,τσιμεντόλιθος) τα οποία δεν πρόκειται να φτάσουν σε τέτοιο σημείο ποτε.

Τα χρησιμοποιούν σε μεγάλα ενυδρεία ,για το γέμισμα των κάτω χώρων , και στην συνέχεια πάνω τους βάζουν ζωντανό βράχο , δηλαδή τα χρησιμοποιούν για το aquascape ....

fracto τα είπες ωραία.Το θέμα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ να αγοράσω βράχο γιατι είναι πολλύ ακριβός για μένα οπότε προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να τα μειώσω όλο το κόστος.

fracto τα είπες ωραία.Το θέμα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ να αγοράσω βράχο γιατι είναι πολλύ ακριβός για μένα οπότε προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να τα μειώσω όλο το κόστος.

Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις νεκρο βραχο,αφου λες οτι ειναι ακριβος. :P

Οτιδηποτε αλλο και να βαλεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να εχεις αποικοιση μονο εξωτερικα των υλικων.

Για τί ενυδρείο μιλάμε ?

Πάρε μόνο ψόφιο βράχο ! Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος , θα μπλέξει ! Η πίο διαδεδομένη μέθοδος (και η πίο φθηνή ) δημιουργίας θαλασσινού ενυδρείου ,στηρίζετε στον βράχο . Υπάρχουν και άλλες μέθοδοί ,που συν της άλλης στηρίζονται και στον βράχο .

Πολλά εξαρτώνται απο το τί και πόσο μεγαλό ενυδρείο θέλεις να κάνεις ....

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι αν δεν μπορεις να αγορασεις σωστο βραχο, το θαλασσινο ενυδρειο δεν ειναι για εσενα, οπως δεν ειναι και για εμενα για τον ιδιο λογο...

Ετσι ειναι.

Αν δεν μπορεις να το στησεις με τον σωστο τροπο,τοτε καλυτερα ειναι να μην το κανεις. :P

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι αν δεν μπορεις να αγορασεις σωστο βραχο, το θαλασσινο ενυδρειο δεν ειναι για εσενα, οπως δεν ειναι και για εμενα για τον ιδιο λογο...

:P:thumbup:

Μια αλλη λυση ειναι να κανεις μια γερη βουτια σε μια καθαρη θαλασσα, να βγαλεις 5-6 βραχακια και να τα χρησιμοποιησεις για αρχη...Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποδεκτη αυτη η μεθοδος, ας απαντησουν τα παιδια που εχουν μεγαλυτερη πειρα...Αλλα απο την λιγοστη πειρα μου (μολις 2 χρονια) εχω βγαλει το συμπερασμα οτι στο βραχο ...τελικα... εχω δωσει τα λιγοτερα χρηματα! χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...