\/ag 3 Ιουλίου 2011 #1 Share 3 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους... Στο ενυδρείο μου αυτή την στιγμή βρίσκεται μία μπουκωμένη labido!Στο χτεσινοβραδινό τάισμα λοιπόν την είδα να βγαίνει και να τσιμπάει 2 φυλλαράκια!Να σημειώσω οτι το μεσημέρι την είχα δει να είναι μπουκωμένη!Όταν την είδα να τσιμπάει τα 2 φυλλαράκια,το βράδυ,δεν μου φαινόταν για μπουκωμένη και φαντάστηκα πως ή τα γέννησε(μιας και είναι οι μέρες της) ή τα έφαγε(γιατί είναι η πρώτη της φορά)... Αυτό που δεν πίστευα,και τρελάθηκα είναι,οτι αφού κρύφτηκε στις πέτρες και μετά πό λίγη ώρα την ξανα είδα,ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ!!! Το είδα με τα μάτια μου να τσιμπάει 2 φυλλαράκια..όχι με τρελή όρεξη βέβαια αλλά τα έβαλε κανονικά στο στόμα της...υπάρχει λογική εξήγηση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουλίου 2011 #2 Share 3 Ιουλίου 2011 Αν και χωρίς να ξέρω πολλά από Αφρική, μου φαίνεται λίγο παράξενο να είναι και μπουκωμένη και να τρώει. Τι να πω πάει τα αφήνει κάπου και τρώει και μετά τα ξαναφωρτώνει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Ιουλίου 2011 #3 Share 3 Ιουλίου 2011 (edited) Οι θηλυκές mbuna τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης τους κάτι τρώνε ,περνώντας όμως οι μέρες και είδικά τις τελευταίες δεν τρώνε καθόλου τουλάχιστον από την πείρα μου αυτό βλέπω. Τώρα αν ξεμπουκώθηκε και μετά την έιδες μπουκωμένη πάλι δεν μπορώ να απαντήσω αλλά να πω κάτι μην προβληματίζεσαι η μάνα ξέρει τι κάνει.Κάποτε στη πρώτη ή στις πρώτες γέννες δεν τα καταφέρνουν και τα καταπίνουν για διαφόρους λόγους.Παρακολούθησε την. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουλίου 2011 #4 Share 3 Ιουλίου 2011 Καποιες φορες τα μπουκωμενα θυληκα,μυριζοντας το φαγητο,το κυνηγουν,και καποιες φορες οταν ενα κομματακι ειναι μικρο,καταφερνουν και το τσιμπουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 5 Ιουλίου 2011 #5 Share 5 Ιουλίου 2011 Οταν τα ψαρακια της ειναι σε ικανοποιητικο μεγεθος(λιγο πριν να απελευθερωσει μονιμα) τα απελευθερωνει για λιγο(μερικα λεπτα) και στην συνεχεια τα ξαναπερνει στο στομα της, στο διαστημα αυτο μπορει να τσιμπησει και κανα φιλαρακι τροφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος