thanashs 3 Ιουλίου 2011 #1 Share 3 Ιουλίου 2011 φιλοι μ οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων το οποιο προωριζοταν για γενηστρα σκαλαριων αλλα μ φανεται μικρο οποτε ειπα ασ μην μινει αδειο......τι προτεινεται εκτος απο ζωοτοκα με ευκολες αναπαραγωγες.......το ενυδρειο ειναι στρωμενο δουλευε 3 χρονια περιπου και πλεον ειναι αδειο απο ψαρια και λειτουργει κανονικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουλίου 2011 #2 Share 3 Ιουλίου 2011 φιλοι μ οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων το οποιο προωριζοταν για γενηστρα σκαλαριων αλλα μ φανεται μικρο οποτε ειπα ασ μην μινει αδειο......τι προτεινεται εκτος απο ζωοτοκα με ευκολες αναπαραγωγες.......το ενυδρειο ειναι στρωμενο δουλευε 3 χρονια περιπου και πλεον ειναι αδειο απο ψαρια και λειτουργει κανονικα...... μετρήσεις;;; καμιά φώτο να δούμε διακόσμηση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 3 Ιουλίου 2011 #3 Share 3 Ιουλίου 2011 (edited) πολυ ωραια επιλογη ειναι να βαλεις 3 γκουραμι και εγω θα σου προτεινα νανο γκουραμι!(colisa chuna) σε αναλογια 1m 2f,γαριδουλεσ,αμετρητα φυτακια,κανα ξυλαρακι και μεγαλη θεληση γιατι χωρις αυτη δεν γινετε τιποτα και θα εισαι Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2011 - JOHN12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 3 Ιουλίου 2011 #4 Share 3 Ιουλίου 2011 (edited) Μιας και εχω καιρο να τα δω σε ενυδρειο .... Θα μου αρεσε να εβλεπα ενα μικρο μποστανι με cpd ( Celestial Pearl Danio ) !!! Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2011 - minoas Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 3 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 3 Ιουλίου 2011 οριστε φωτο γ το πως ειναι τωρα....... θεληση υπαρχει μεγαλη παιδια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 3 Ιουλίου 2011 #6 Share 3 Ιουλίου 2011 τοτε καλη επιτυχια σε οποια προταση και να διαλεξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος