nickst 2 Ιουλίου 2011 #1 Share 2 Ιουλίου 2011 εχω παρατηρησει σε πολλα κοτσανια απο τις ανουμπιες μου αυτα τα μικρα σαν αυγα.ξερει κανενας τι μπορει να ειναι? http://i1090.photobucket.com/albums/i371/n...um/DSC00137.jpg http://i1090.photobucket.com/albums/i371/n...um/DSC00140.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 #2 Share 2 Ιουλίου 2011 μηπως ειναι σαλιγκαρια λαθρεπιβατες? τα βλεπεις να κουνιουντε καθολου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 2 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 2 Ιουλίου 2011 οχι ειναι σαν ενα μικρο στρογγυλο πραγματακι μεσα σε ενα διαφανες τετραγωνο λεπτο στρωμασαν κυβακια να καταλαβεις με τις βουλες μεσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 #4 Share 2 Ιουλίου 2011 οχι ειναι σαν ενα μικρο στρογγυλο πραγματακι μεσα σε ενα διαφανες τετραγωνο λεπτο στρωμασαν κυβακια να καταλαβεις με τις βουλες μεσα τους. δεν φαινετε και πολυ καλα στις φωτο..παντως αφου δεν ειναι σαλιγκαρακια λαθρεπιβατες κοιτα μηπως ειναι κανα αυγο ψαριου? αλλα τετραγωνο θα μου πεις τωρα λιγο δυσκολο τι να σου πω δεν ξερω υπομονη και ισως βγει απο κει μεσα κανα τετραγωνο ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 2 Ιουλίου 2011 Author #5 Share 2 Ιουλίου 2011 τωρα τελευταια εχω γμισει σαλιγκαρακια μικρα τα στρογγυλα να ειναι δικα τους αυγα μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 #6 Share 2 Ιουλίου 2011 τωρα τελευταια εχω γμισει σαλιγκαρακια μικρα τα στρογγυλα να ειναι δικα τους αυγα μηπως? πολυ ανετα φιλε..και εγω την πρωτη μερα που ειδα μετα απο 2-3 μερες εγιναν καμια 20αρια και παραπανω..λυση ειναι τα anentome helena http://www.shrimpnow.com/forums/showthread...helena-pictures η αλλιως και σαλιγκαρια δολοφονοι..εχω 3 μεσα στο ενυδρειο μου και απο τοτε δεν εχω ξαναδει σαλιγκαρι λα8ρεπιβατη..θα σου προτεινα να παρεις και εσυ απλα μην βαλεις αλλα σαλιγκαρια μεσα γιατι ειναι επιφοβο οτι θα τα φανε..αν και εγω εχω μεσα και τρια μηλοσαλιγκαρα και δεν τα εχουν πειραξει..επισης ολη μερα καθονται μεσα στο χωμα και το οξυγονονουν..οι λαθρεπιβατες τρωνε την αλγη μεν αλλα μεσα σε λιγες βδομαδες δεν θα ξερεις πως να τα βγαλεις οποτε helena !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 2 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 2 Ιουλίου 2011 εχω μωρε εδω και κατι μηνες 2 σαλιγκαρια που τρωνε τα αλλα και δεν ειχαν αφησει τιποτα αλλα εχω κανεναν μηνα τωρα που αρχισε και γεμισε πολυ μαυρη αλγη το ενυδρειο μου και απο τοτε αρχισαν και εμφανιστηκαν παλι παρα πολλα μικρα σαλιγκαρακια.και ελαττωσα την τροφη τωρα μπας και χαθουν και αρχισει και η αλγη να φευγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 #8 Share 2 Ιουλίου 2011 εχω μωρε εδω και κατι μηνες 2 σαλιγκαρια που τρωνε τα αλλα και δεν ειχαν αφησει τιποτα αλλα εχω κανεναν μηνα τωρα που αρχισε και γεμισε πολυ μαυρη αλγη το ενυδρειο μου και απο τοτε αρχισαν και εμφανιστηκαν παλι παρα πολλα μικρα σαλιγκαρακια.και ελαττωσα την τροφη τωρα μπας και χαθουν και αρχισει και η αλγη να φευγει. τι να σου πω φιλε τα σαλιγκαρια αυτα και να μην ριχνεις τροφη βρισκουν..ειναι αλγοφαγα κυριως..αν δεις το πρωι με ανοιχτο το φως κατι γραμμες στο τζαμι λεπτες σαν να κανει μπαντιλικια μηχανακι παει να πει ότι εχεις σαλιγκαρια λαθρεπιβατες..και 2 λυσεις υπαρχουν η δυσκολη και η ευκολη..η δυσκολη ειναι να βγαζεις οσα βλεπεις με το χερει αλλα και παλι θα συνεχισουν να πολλαπλασιζονται γιατι ειναι ερμαφροδητα και η ευκολη με τε χελενα που απλα αφηνεις την φυση να κανει την δουλεια της !! αυτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 2 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 2 Ιουλίου 2011 οκ ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουλίου 2011 #10 Share 2 Ιουλίου 2011 Είναι αυγά από anentome helena Δεν έχεις μέσα τέτοια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουλίου 2011 #11 Share 2 Ιουλίου 2011 Είναι αυγά από anentome helena Δεν έχεις μέσα τέτοια ? 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 3 Ιουλίου 2011 Author #12 Share 3 Ιουλίου 2011 εχω ναι λετε να ειναι τα αυγα τους ετσι?εχει γεννησει σε κανεναν που να τα εχει στο ενυδρειο του και να ειναι ιδια με αυτα της εικονας που εβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 3 Ιουλίου 2011 #13 Share 3 Ιουλίου 2011 εχω ναι λετε να ειναι τα αυγα τους ετσι?εχει γεννησει σε κανεναν που να τα εχει στο ενυδρειο του και να ειναι ιδια με αυτα της εικονας που εβαλα? Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Ιουλίου 2011 #14 Share 3 Ιουλίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=468065 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 3 Ιουλίου 2011 Author #15 Share 3 Ιουλίου 2011 ωραία ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Ιουλίου 2011 #16 Share 5 Ιουλίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος