christos k 2 Ιουλίου 2011 #1 Share 2 Ιουλίου 2011 Πραγματικά ειμαι σε διλήμματα!! Πιος μπορεί να μου αναφέρει ετσι συνοπτικά ποσά θα τραβήξω αν προχωρήσω με την σκέψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #2 Share 2 Ιουλίου 2011 Βλεπεις τι κανουν η κακες συναναστροφες? Το αποτελεσμα ομως θα σε δικαιωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2011 #3 Share 2 Ιουλίου 2011 Μπορεις να φτιαξεις εναν πολυ ομορφο μπαχτσε! Προσεχε γιατι εκτος οτι τα θελει ο ποπος σου για να κανεις σωστη δουλεια τα ευρωπουλα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας! Απο την αλλη βεβαια θα ελεγα πως η θεση ειναι ιδανικη και μπορεις να φτιαξεις μια πολυ σουπερ κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 2 Ιουλίου 2011 #4 Share 2 Ιουλίου 2011 Μπορεις να φτιαξεις εναν πολυ ομορφο μπαχτσε! Προσεχε γιατι εκτος οτι τα θελει ο ποπος σου για να κανεις σωστη δουλεια τα ευρωπουλα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας! Απο την αλλη βεβαια θα ελεγα πως η θεση ειναι ιδανικη και μπορεις να φτιαξεις μια πολυ σουπερ κατασταση! Καμια 20αρια κρεμμυδιες 5 ντοματιες 6 αγγουριες και τρως ολο το καλοκαιρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Ιουλίου 2011 #5 Share 2 Ιουλίου 2011 Φτυάρι και άρχισε σκάψιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 2 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 2 Ιουλίου 2011 Ρε παιδες!! εδω μιλαμε για λιμνη και εσεις μου λετε για αγγουρακια και ντοματες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουλίου 2011 #7 Share 2 Ιουλίου 2011 Κοίτα Χρήστο αν ήσουν προς Ελλάδα μεριά θα σούλεγα κι εγώ φτιάξε κανένα μπαχτσέ καλύτερα γιατί έρχονται (ήρθαν) δύσκολες μέρες και θα σου χρειαστεί. Δεν είναι τυχαίο που και άλλοι το σκέφτηκαν πιο πάνω . Επειδή όμως είσαι στην Κύπρο και εκεί κρατάτε ακόμα νομίζω ότι μια λίμνη είναι μονόδρομος για σένα και καλό είναι να ξεκινήσεις το συντομότερο γιατί έχουν πιάσει και οι ζέστες (ειδικά εκεί σε σας). Η καλύτερη εποχή για να αρχίσεις μια λίμνη είναι αρχές της άνοιξης ώστε να δώσεις και την ευκαιρία να στρώσει, να εγκλιματιστούν τα ψάρια και να έρθει ομαλά το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2011 #8 Share 2 Ιουλίου 2011 Εγω παντως ολο με πατατες Κυπρου την βγαζω τελεταια! Χρηστο, λεμε και καμια Μακακια, ετσι για το καλο! Σου ευχομε τα καλυτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #9 Share 2 Ιουλίου 2011 Παντος ο χωρος σου ειναι ιδανικος για μια λιμνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιουλίου 2011 #10 Share 3 Ιουλίου 2011 Όπως σου είπα και απο κοντά που το συζητήσαμε... Ξεκινά σκαψιμο!! Σεπτεβρη-Οκτώβρη που θα ξαναερθω..... Θα βοηθήσω!! Υ.Γ. Έχεις και το Γιάννο και τον Μιχάλη να σε βοηθήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 3 Ιουλίου 2011 Author #11 Share 3 Ιουλίου 2011 Όπως σου είπα και απο κοντά που το συζητήσαμε... Ξεκινά σκαψιμο!! Σεπτεβρη-Οκτώβρη που θα ξαναερθω..... Θα βοηθήσω!! Υ.Γ. Έχεις και το Γιάννο και τον Μιχάλη να σε βοηθήσουν! Λιπον!!! οπως καταλαβαίνετε η ιδέα ειναι Υπο επεξεργασία!! υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να μελετηθούν.. Το θεμα το αφήνω λιγο εκκρεμείς μεχρι περετερω πληροφοριών.. Σαν πολίτικος μηχανικός ακουγουμε!! Σας ευχαριστώ για της αποψης σας!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος