aggelonias 2 Ιουλίου 2011 #1 Share 2 Ιουλίου 2011 Πετσοπάς...τι να πρωτο πει καποιος γι αυτο το ειδος ανθρωπων ...ασχετοι...ασχετοι...ασχετοι...πριν μια εβδομαδα πηγα και εγω ο φουκαρας να δω εαν εχει ερθει κανενα καινουργιο ψαρακι...(μολυ για την ακριβεια)..μου λεει λοιπον ο τυπος..σε αυτο το ενυδρειο ειναι τα θυληκα και στο διπλα τα αρσενικα...κοιταζα και εγω,θυληκα εβλεπα στο ενα θυληκα και στο αλλο...του λεω εισαι σιγουρος?μου λεει φυσικα την δουλεια μου δεν ξερω...οταν ηρθε η ωρα να φυγω και αφου ειχα παθει πλακα με το ποσο ασχετος ηταν...του λεω και εγω...τι φυτα εχεις για ενυδρειο?και τι μου απανταει ο αθεοφοβος?ρε μην εισαι κοροιδο...βαλε ψευτικα φυτα μεσα...ειναι καλυτερα απο τα αληθινα....ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2011 #2 Share 2 Ιουλίου 2011 Ενταξει, οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν οι ασχετοι αλλα και οι πολυ διαβασμενοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιουλίου 2011 #3 Share 2 Ιουλίου 2011 Εγώ φίλε μου είμαι κάθετα αντίθετος στο τσουβάλιασμα για όποιον κλάδο και όποιο επάγγελμά κι αν συζητάμε. Να μην ξεχνάμε ότι είναι υπάλληλος και πληρώνεται από το κατάστημα και όχι από εμάς. Άρα θα φροντίσει για τα έσοδα του καταστήματος και όχι για την δική μας τσέπη. Από την άλλη υπάρχουν και υπάλληλοι που είναι πάνω απ'ολα χομπίστες και δεν θα μας φορτώσουν ποτέ με κάτι που δεν χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους κ.ο.κ. Μάλιστα να ξέρεις ότι πολλοί τέτοιοι υπάλληλοι είναι μέλη σε αυτό εδώ το φόρουμ. Γι'αυτό τον λόγο δεν πάμε ποτέ αδιάβαστοι στο κατάστημα και όχι μόνο στο ενυδρειακό, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Με το ίντερνετ στα χέρια μας δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 2 Ιουλίου 2011 #4 Share 2 Ιουλίου 2011 Εγώ φίλε μου είμαι κάθετα αντίθετος στο τσουβάλιασμα για όποιον κλάδο και όποιο επάγγελμά κι αν συζητάμε. Να μην ξεχνάμε ότι είναι υπάλληλος και πληρώνεται από το κατάστημα και όχι από εμάς. Άρα θα φροντίσει για τα έσοδα του καταστήματος και όχι για την δική μας τσέπη. Από την άλλη υπάρχουν και υπάλληλοι που είναι πάνω απ'ολα χομπίστες και δεν θα μας φορτώσουν ποτέ με κάτι που δεν χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους κ.ο.κ. Μάλιστα να ξέρεις ότι πολλοί τέτοιοι υπάλληλοι είναι μέλη σε αυτό εδώ το φόρουμ. Γι'αυτό τον λόγο δεν πάμε ποτέ αδιάβαστοι στο κατάστημα και όχι μόνο στο ενυδρειακό, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Με το ίντερνετ στα χέρια μας δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. οι πετσοπαδες χομπιστες ειναι λιγοι και αυτοι οχι σε αλυσιδες γνωστων καταστηματων για τον ιδιο λογο που λεει ο φιλος πιο πανω..επισης λιγοι ειναι αυτοι που θα σου πουν την αληθεια και τις δυσκολιες για καθε ειδος ψαριου και φυτων εαν δεν το αναφερεις εσυ ο ιδιος...δηλαδη αν προσπαθουν να σε ψαρεψουν καλυτερα να το κανεις εσυ σε αυτους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #5 Share 2 Ιουλίου 2011 Πετσοπάς...τι να πρωτο πει καποιος γι αυτο το ειδος ανθρωπων ...ασχετοι...ασχετοι...ασχετοι...πριν μια εβδομαδα πηγα και εγω ο φουκαρας να δω εαν εχει ερθει κανενα καινουργιο ψαρακι...(μολυ για την ακριβεια)..μου λεει λοιπον ο τυπος..σε αυτο το ενυδρειο ειναι τα θυληκα και στο διπλα τα αρσενικα...κοιταζα και εγω,θυληκα εβλεπα στο ενα θυληκα και στο αλλο...του λεω εισαι σιγουρος?μου λεει φυσικα την δουλεια μου δεν ξερω...οταν ηρθε η ωρα να φυγω και αφου ειχα παθει πλακα με το ποσο ασχετος ηταν...του λεω και εγω...τι φυτα εχεις για ενυδρειο?και τι μου απανταει ο αθεοφοβος?ρε μην εισαι κοροιδο...βαλε ψευτικα φυτα μεσα...ειναι καλυτερα απο τα αληθινα....ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...... Εγώ φίλε μου είμαι κάθετα αντίθετος στο τσουβάλιασμα για όποιον κλάδο και όποιο επάγγελμά κι αν συζητάμε. Να μην ξεχνάμε ότι είναι υπάλληλος και πληρώνεται από το κατάστημα και όχι από εμάς. Άρα θα φροντίσει για τα έσοδα του καταστήματος και όχι για την δική μας τσέπη. Από την άλλη υπάρχουν και υπάλληλοι που είναι πάνω απ'ολα χομπίστες και δεν θα μας φορτώσουν ποτέ με κάτι που δεν χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους κ.ο.κ. Μάλιστα να ξέρεις ότι πολλοί τέτοιοι υπάλληλοι είναι μέλη σε αυτό εδώ το φόρουμ. Γι'αυτό τον λόγο δεν πάμε ποτέ αδιάβαστοι στο κατάστημα και όχι μόνο στο ενυδρειακό, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα. Με το ίντερνετ στα χέρια μας δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Εαν δεν συνεργαζομουν με ενα σωστο μαγαζι,δεν θα ειχα ποτε το ενυδρειο που εχω. Βεβαια παντου υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιουλίου 2011 #6 Share 2 Ιουλίου 2011 Παιδια μη τα ισοπαιδονουμε ολα,παντου υπαρχουν αυτα.Εγω παω σε ενα συγκεκριμρνο ενυδρειακο καταστημα στο οποιο υπαρχουν και γνωστες αλλα και ασχετοι αλλα οι πιο πολλοι ειναι γνωστες.Να πω και ενα παραδειγμα για ενα παλικαρι που δουλευει εκει που απο την πρωτη φορα που πηγα με βοηθουσε απειρα,με ρωτουσε ph,τι ειδη σκοπευω να βαλω,μου ελεγε για τα φυτα και γενικα ηταν πολυ σωστος,μεχρι που τον εβαλα να μετρησει και το ph σε ενα ενυδρειο με αρλεκινους για να δω σε τι ph τα κρατανε και τα ειχαν σε πολυ σωστες συνθικες.Πιστευω οτι το καλητερο ειναι να ειμαστε παντα διαβασμενοι γι αυτο που θελουμε να αγορασουμε,να κοιταμε πολυ καλα τα ψαρια πριν τα αγορασουμε,χρωμα,συμπεριφορα,κινηση και προς θεου να μη βαζουμε ολους τους πετσοπαδες σε εα καζανι,υπαρχουν και αξιολογα ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 2 Ιουλίου 2011 Author #7 Share 2 Ιουλίου 2011 παιδια το θεμα ειναι οτι εδω που ζω εγω εχουμε μονο 2 πετ σοπ που ασχολουνται με ενυδρεια..τα αλλα δεν ξερουν καν τι ειναι..και πιστεψτε με δεν ξερουν την δουλεια τους...αυτος που μου ειπε ολα τα παραπανω ειναι ο ιδιοκτητης...οχι υπαληλος..τι θα λεγατε εαν σας προτειναν εσας για παραδειγμα να παρετε εναν πανγκασιους για 73 λιτρα...και οτν του απαντησα οτι γινετε θεριο και οτι εχω διαβασει αρκετα στο ιντερνετ για να μπορω να καταλαβω τα στοιχιοδει πραγματα για το χομπι που ασχολουμε...η απαντηση του ηταν μην ακους αυτους...εμεις ξερουμε πολυ καλυτερα την δουλεια μας...ολοι αυτοι στο ιντερνετ μονο εξυπναδες ειναι....σκευτειται οτι μου εδωσε παραδειγμα με τους μονομαχους..λεγοντας μου κοιτα τους..εγω σε ποτηρακια τους εχω και ειναι μια χαρα....δεν κατηγορω ολους τους πετσοπαδες...αλλα με οσους εγω μπορω να συνεργαστω δεν βρισκω ακρη...πανακριβοι και (γνωμη μου) ασχετοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιουλίου 2011 #8 Share 2 Ιουλίου 2011 Και εγω εχω εδω 2 μαγαζια τα οποια ειναι ετσι οπως τα λες,το μονο που αγωραζω απο αυτους ειναι σπαστο καλαμποκι για τις κοτες μου Μια μερα που πηγα ειχε σε ενα ενυδρειο μεσα,παπαγαλοψαρα,μικρα πιρανχας,αστακο,γκουραμι και κατι αλλα σε 80 λιτρα,και οταν του ρωτησα κανοντας τον ασχετο ποσο ζουν αυτα,μου ειπε,ζουν ζουν κανα τριμινο Γιαυτο και εσυ ψαξε σωστο μαγαζι,γιατι υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 2 Ιουλίου 2011 Author #9 Share 2 Ιουλίου 2011 εαν` δεν ειχα γραφτει στο φορουμ πριν αρχησω την ψαρασυνθεση μου..ενας θεος ξερει τι θα ειχα μεσα.... μπορει να μου ειχε πασαρει και καμια ορκα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουλίου 2011 #10 Share 2 Ιουλίου 2011 Γιατροί Δάσκαλοι (και λοιποί εκπαιδευτικοί) Μηχανικοί (πολιτικοί, μηχανολόγοι κλπ) βιομήχανοι, βιοτέχνες και λοιποί Υδραυλικοί ηλεκτρολόγοι (που δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία) σώματα ασφαλείας (είναι και της μόδας) κρεοπώλες αγρότες (και λοιπές δυνάμεις) έμποροι (αυτοκίνητα, ενδύματα, παπούτσια κλπ κλπ κλπ) μανάβηδες δικηγόροι εργολάβοι δημοσίων και ιδιωτικών έργων δημόσιοι υπάλληλοι όλων των τύπων και κατηγοριών πολιτικοί ( ) φοροτεχνικοί και συναφή οικονομοτεχνικά πλακάδες οικοδόμοι καφετζήδες, μπαρ, ταβέρνες (και λοιπά συναφή επαγγέλματα) περίπτερα και ψιλικά ξενοδόχοι, τουριστικά γραφεία (και συναφή) μπακάληδες μουσικοί απλοί αεριτζήδες (οι πωλούντες φύκια και άλλα αγαθά αξίας) μεσίτες όλων των τύπων (ακίνητα, όπλα, μωρά, αγροτικά προϊόντα κλπ κλπ κλπ) δηλώνοντες άνεργοι φαρμακοποιοί ταξιτζήδες οδηγοί λεωφορείων πιλότοι, αεροσυνοδοί (και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) κουρδιστές πιάνων βυρσοδέψες κομμωτές, αισθητικοί κλπ κληρικοί (φυσικά) ποδοσφαιριστές και παράγοντες ποδοσφαίρου ( εδώ γελάμε πάλι) πωλητές (όλων των κατηγοριών) Γενικά μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ κλπ κλπ συμπληρώστε τη λίστα και με τα δικά σας επαγγέλματα (γιατί εγώ το δικό μου το έβαλα) και αν βρείτε πουθενά τον αγγελικά πλασμένο κόσμο ειδοποιείστε και μένα. Καλό είναι να γράφουμε τις εμπειρίες μας αλλά πρωταρχικά να φυλαγόμαστε και ο μόνος τρόπος είναι η ενημέρωση. Πάντως θέμα με τίτλο "ΠΕΤΣΟΠΑΣ" εμένα δεν μου αρέσει. Ψάξτε να βρείτε πρώτα τι φταίει που δεν υπάρχει επάγγελμα στη χώρα μας στο οποίο να μην νοιώθεις ότι πρώτα και κύρια πρέπει να φυλάγεσαι και μετά αναρωτιέσαι αν ίσως μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Ιουλίου 2011 #11 Share 2 Ιουλίου 2011 (edited) Το είχα γράψει και παλιότερα και με έχουν καλύψει κάποιοι φίλοι πιο πάνω, σίγουρα σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και οι άσχετοι το χειρότερο είναι να βάζουμε τους άνθρώπους σε ενα καζάνι και να το ανακατανώμουμε. Τελοσπάντων ,είναι καλό να είμαστε λίγο εως πολύ διαβσσμένοι ώστε να μπορόύμε να τσεκάρουμε το κατάστημα αν γνωρίζει αλλά , το κυριότερο εφόσον είμαι διαβασμένος και ξέρω τι θέλω σημάινει ξέρω τι ζητώ ακριβώς οπότε ολα καλά.Πηγαίνω ζητώ αυτό που θέλω ή το παραγγέλω και τελείωσε ,δεν μου κάνει δεν πάω ξανά. Το κυριότερο Κύριοι είναι να είμαστε πρώτα εμείς διαβασμένοι και από κει και πέρα θα μπορύμε να διαλέγουμε πολύ πιο έυκολα το ή τα καταστήματα που θα συνεργαστούμε επαναλαμβάνω να συνεργαστούμε. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος