\/ag 9 Ιουλίου 2011 Author #26 Share 9 Ιουλίου 2011 Τελικά η βάση και το ενυδρείο βάφτηκαν με μαύρο ματ βερνικόχρωμα μετάλλων!Όχι με χρήση πιστολιού αλλά με ρολάκι! Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό μπορώ να πω..φωτογραφίες το συντομότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Ιουλίου 2011 Author #27 Share 10 Ιουλίου 2011 Φωτο απτο αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιουλίου 2011 #28 Share 10 Ιουλίου 2011 Εργοστάσιο λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Ιουλίου 2011 #29 Share 10 Ιουλίου 2011 ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.πολυ καλη δουλεια.μηπως μπορεις να ερθεις να μου βαψεις τα καγκελα τις μαντρας μιας και εχεις παρει φορα και κανεις και καλη δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Ιουλίου 2011 #30 Share 10 Ιουλίου 2011 Πολύ καλό το αποτέλεσμα φίλε Βαγγέλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Ιουλίου 2011 Author #31 Share 10 Ιουλίου 2011 (edited) Χαχαχα!Ευχαριστώ παιδιά!Κώστα όποτε είναι φώναξε με... Ήθελα να δοκιμάσω με ανελίνες που μου πρότεινε ο κιχλιδάτος μήπως γινόταν και wegge αλλά με περιορίζει λίγο ο χρόνος για το πότε θα πρέπει να είναι έτοιμο και είπα να μην το καθυστερήσω... Έγινε επεξεργασία 10 Ιουλίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 10 Ιουλίου 2011 #32 Share 10 Ιουλίου 2011 αστα αυτα. δεν κρατιεσαι να το γεμισεις .Βαγγελη καλοριζικο και καλογεμιστο. περιμενω με αγωνια να δω τα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Ιουλίου 2011 #33 Share 11 Ιουλίου 2011 Τελειο και καλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Ιουλίου 2011 #34 Share 11 Ιουλίου 2011 Πολυ καλο το αποτελεσμα και πετυχημενη επιλογη το χρωμα ματ μαυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 11 Ιουλίου 2011 #35 Share 11 Ιουλίου 2011 αυτό το έκανες με ρολο;;;; Οο Μπράβο ρε θυρίο! Πες μου σε παρακαλώ την μάρκα της μπογιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 11 Ιουλίου 2011 Author #36 Share 11 Ιουλίου 2011 (edited) To έκανα με το βερνικόχρωμα της mobilac.. Ενδεικτική χρήση δείχνει με πιστόλι αλλά εγώ το έκανα με το ρολλάκι!Λίγο τρυψηματάκι,καθάρισμα και μετά κατευθείαν το χρώμα!Το πέρασα 3 χέρια εγώ...απαιτεί βέβαια λίγη γνώση βαψίματος με ρολό για να βγει το αποτέλεσμα! Επίσης εγώ πήρα το ματ..θα μπορούσα να είχα πάρει και το σατινέ,να έβαζα λίγο μέσα στο ματ ώστε να έβγαινε λίγο πιο γυαλιστερό.. Το προτείνω πάντως για παρόμοια χρήση γιατί το αποτέλεσμα μου βγήκε καλό.. Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 11 Ιουλίου 2011 #37 Share 11 Ιουλίου 2011 Επάνω στην μπογιά αναφέρει ότι είναι για μέταλλο. Εσυ τωρα που το έκανες στο ξύλο δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα; Π.χ να μην πιάνει η μπογιά... Δεν γνωρίζω απο βαψιματα γενικότερα. Απλα ρωτάω για να ξεστραβωθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 11 Ιουλίου 2011 Author #38 Share 11 Ιουλίου 2011 (edited) Δεν έχει κανένα πρόβλημα..η μπογιά πιάνει πολύ εύκολα και δεν ξεβάφει!έκανα τεστ χτυπώντας το σε σημείο που δεν φαίνεται και ούτε καν... Απλά αυτό το χρώμα θέλει μια 'ιεροτελεστία' με το ρολλάκι.. Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος