Jump to content

Μολις γυρισα.

Recommended Posts

Γυρνοντας με το παπι απο το πετ στο δρομο τσουλαγε μια μπαλιτσα.σταματησα να την δωσω σε ενα παιδακι που καθοτανε στην σταση μαζι με την μανα του τον πατερα του ενα αλλο κοριτσακι και μια αλλη γυναικα.περιμενοντας το λεωφορείο.το κοριτσακι ηταν 3-4 χρονων.και πριν προλαβω να της δωσω την μπαλα.η μανα η μαλ.... Της εχωνε σφαλιαρες πολυ δυνατες .κλαμα το παιδακι κοντευε να το σκοτωσει.ολα αυτα για την μπαλα που εφυγε στο δρομο.τα πηρα και της λεω τι κανεις στο παιδι δεν ντρεπεσαι.πεταγεται ο εξυπνος ο αντρας και λεει τι σε ενδιαφερει τραβα φυγε.

Τα πηρα και βριστηκαμε μεχρι που ποιαστηκαμε στα χερια.μετα απο κανα 3 λεπτο περναγανε με τις μηχανες η ομαδα διας.μας χωρισανε.και ολα τελειωσανε εδω.ανθρωποι σαν αυτους θελουν σκωτομα

Γυρνοντας με το παπι απο το πετ στο δρομο τσουλαγε μια μπαλιτσα.σταματησα να την δωσω σε ενα παιδακι που καθοτανε στην σταση μαζι με την μανα του τον πατερα του ενα αλλο κοριτσακι και μια αλλη γυναικα.περιμενοντας το λεωφορείο.το κοριτσακι ηταν 3-4 χρονων.και πριν προλαβω να της δωσω την μπαλα.η μανα η μαλ.... Της εχωνε σφαλιαρες πολυ δυνατες .κλαμα το παιδακι κοντευε να το σκοτωσει.ολα αυτα για την μπαλα που εφυγε στο δρομο.τα πηρα και της λεω τι κανεις στο παιδι δεν ντρεπεσαι.πεταγεται ο εξυπνος ο αντρας και λεει τι σε ενδιαφερει τραβα φυγε.

Τα πηρα και βριστηκαμε μεχρι που ποιαστηκαμε στα χερια.μετα απο κανα 3 λεπτο περναγανε με τις μηχανες η ομαδα διας.μας χωρισανε.και ολα τελειωσανε εδω.ανθρωποι σαν αυτους θελουν σκωτομα

Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζω οτι δεν κανουν για γονεις.Τετοια κανουν και μετα τα παιδια βγαινουν με ψυχολογικα,αλλοι βλεπεις οτι βγαζουν τα παιδια τους στα φαναρια να ζητιανευουν.Καλα εκανες και την εκραξες :thumbup:

:thumbup::bye2::bye2: Oι περισσοτεροι μπορει να γυριζαν απλα την πλατη,μπραβο σου!!

Σκέψου ότι για να υιοθετήσει παιδί ένα ζευγάρι, στη χώρα μας (και όχι μόνο) περνάει από χίλια κύματα (να μην μιλήσω για τα παράνομα κυκλώματα). Δυστυχώς για να γεννήσει ένα ζευγάρι ένα παιδί δεν υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο (εκτός από τα γνωστά :thumbup: ).

Ο καθένας μας δυνητικά μπορεί να γίνει γονέας και από και και πέρα όποιον πάρει ο χάρος. Κανένας τέλειος. ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικά.

Αλλά για κάποιους λυπάμαι που το λέω αλλά πραγματικά το πιστεύω ότι καλύτερα να τους είχε απαγορευτεί. Πράγμα αδύνατο φυσικά.

Μπράβο σου που δεν γύρισες την πλάτη :bye2::bye2:

Σκέψου ότι για να υιοθετήσει παιδί ένα ζευγάρι, στη χώρα μας (και όχι μόνο) περνάει από χίλια κύματα (να μην μιλήσω για τα παράνομα κυκλώματα). Δυστυχώς για να γεννήσει ένα ζευγάρι ένα παιδί δεν υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο (εκτός από τα γνωστά :thumbup: ).

Ο καθένας μας δυνητικά μπορεί να γίνει γονέας και από και και πέρα όποιον πάρει ο χάρος. Κανένας τέλειος. ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικά.

Αλλά για κάποιους λυπάμαι που το λέω αλλά πραγματικά το πιστεύω ότι καλύτερα να τους είχε απαγορευτεί. Πράγμα αδύνατο φυσικά.

Μπράβο σου που δεν γύρισες την πλάτη :bye2::(

Συμφωνω με τον φιλο Αντρεα,αλλα κακως ηρθες στα χερια,γιατι σημερα δεν ξερεις ο καθενας τι καπνο φουμαρει :bye2:

Φιλε εγω ενα πραγμα θα πω .... καταλαβαινω οτι η ταραχη σου εκεινη τη στιγμη θα ηταν ........ τελος παντων κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο ...... να 'σαι καλα με τον εαυτο σου .... και τα αλλα επωνται...!!! :thumbup: μπραβο παντως για την πραξη σου! :bye2:

Συμφωνω με τον φιλο Αντρεα,αλλα κακως ηρθες στα χερια,γιατι σημερα δεν ξερεις ο καθενας τι καπνο φουμαρει :thumbup:

+1000 :bye2:

Αυτoί οι ανεγκέφαλοι γιατί κάνουν παιδιά; :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - MIHALHS

Υπαρχουν οικογενειες που για να κανουν ενα παιδι σημερα παιδευονται παρα πολυ και αμα τα καταφερουν και αλλες που τα εχουν τα πετανε απο δω και απο εκει. Και εννοειται θελουν σκοτωμα και κλωτσιες.τρελενομαι οταν βλεπω κατι τετοια μου γυριζουν τα μυαλα.

Eπρεπε να δωσεις τη μπαλα στον πατερα,να του την εριχνες και να τον αρχιζες στις σφαλιαρες μετα.

Eπρεπε να δωσεις τη μπαλα στον πατερα,να του την εριχνες και να τον αρχιζες στις σφαλιαρες μετα.

:P:thumbup:

Συμφωνω με τον φιλο Αντρεα,αλλα κακως ηρθες στα χερια,γιατι σημερα δεν ξερεις ο καθενας τι καπνο φουμαρει :P

Μωρε δικιο εχεις το ξερω αλλα εκεινη την στιγμη μολις ειδα το κοριτσακι να κλαιει δεν λογαριασα τιποτα.ολα γινανε σε 2-3 λεπτα.αλλα δεν πεσανε σφαλιαρες γιατι για καλη του τυχη περναγε η αστυνομία.αλλιος θα ειμασταν μεσα τωρα.μπορουσα να εκανα μηνυση και για κακοποιηση ανηλίκου.αλλα δεν ηθελα να μπλεξω με δικαστηρια.δεν πρεπει να ηταν αλλοδαποί αλλα ελληνες.

Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου για αλλα μια φορα, :P και επειδη εχω παιδια :thumbup: μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι οπως μπορουν να δειχνουν στους τριτους!

Αν αυτο το γλυκο κοριτσακι τους ειχε βγαλει την παναγια ολη μερα στην γκρινια και ειχε πισμωση και πρηξη επειδη δεν της πηρανε την Μπαρμπι με τα κοκκινα κοτσιδακια και επιτηδες τοτε εριξε την μπαλα στον δρομο για να τους κανει ακομα ενα καψονι απο τα τοσα που θα μπορουσε να τους ειχε κανει ολη μερα;

Ε μετα το ΜΠΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!! ή δεν το Μπιπ!!! :hysterical:

Απο την αλλη δυστηχως ειναι αληθεια πως πολλοι γονεις δεν εχουν την αναλογη υπομωνη και κοιτανε την παρτη τους και να την βγαλουνε ανοδινα χρησημοποιωντας βιαιους τροπους τοτε παω πασο με χιλια!

Φιλε μου καλη καρδια, τελος οτι εγινε εγινε, να σε καλα, γιατι κατα τα αλλα εκανες το καθηκων σου μια που αυτο αναδικνηει την ανθρωπια, που σημερα γενικος ειναι σε ελειψη απο πολλους ειδικα σε αυτους τους γρηγορους και δυσκολους καιρους που ζουμε. :hysterical:

Δεν αποτελει δικαιολογια αν δεν καθοταν ησυχο.

Δυστηχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι ανθρωποι. :P

Δεν αποτελει δικαιολογια αν δεν καθοταν ησυχο.

Δυστηχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι ανθρωποι. :P

Κοιταξε να δεις, δεν ειμαι υπερ της βιας σε καμια περιπτωσει αλλα επειδη ειμαστε ανθρωποι και μερικες φορες μπορουμε να βγουμε εκτος εαυτου δυστηχως θα απλωσεις και χερι! Και Αγιος να εισαι αν σου στειλω τον δικο μου Ταρζαν για μια ημερα μονο, δυο ειναι οι εξεληξεις, ή θα μαλλιαση η γλωσσα σου και μετα θα αυτοκτονησεις ή καποια στιγμη θα του ριξεις και καμια στον κωλο για να επιβαλεις για πολυ λιγο την ταξη!

Πιστεψτεμε ειμαι ανθρωπος με παρα παρα πολυ υπομωνη!!! Ο τοιχος εχει αυτια ο γιος μου εχει μονο οταν θελει και αν μουλαρωσεις δεν τον κανεις καλα με τιποτα. Ειμαι σιγουρος πως οσοι εχουν παιδια καταλαβαινουν και αν ειναι τυχεροι οπως εμενα τοτε τα πιασανε τα λεφτα!

Κατα τα αλλα τα παιδια μου ειναι η ζωη μου και χωρις αυτα εχω πεθανει επιτοπου την επομενη στιγμη!!!!

ολοι ημασταν παιδια απλα ειχαμε αλλανες να παιξουμε και οχι αμαξια να φοβομαστε εμεις τα καναμε τα πραματα ετσι με 2 αυτοκινητα σε μια οικογενεια τα παδια δε φτενε ουτε εχουν αισθηση ευθυνης στα3 χρονια τους και κουβαλανε μπαλες στις βολτες και οχι μονο στο παιχνιδι....ας αναρωτηθουμε ολοι καθε ποσο βλεπουμε αλλανες στις γειτονιες μας και καθε ποσο παιδακια να παιζουν εξω...οχι στα ιντερνετ

πολλοι απο μας δεν φαγαμε ξυλο και γιναμε αξιολογοι ανθρωποι και αυτο το παιδακι αυριο μεθαυριο τι θα κανει θα δερνει το παιδι του ....

μπραβο στον φιλο gxsara απλα η βια φερνει βια και αυτος ο ανθρωπος δεν θα καταλαβει ποτε τι κανει με οποιονδηποτε τροπο... και υπαρχει κατανοηση προς ολους τους γωνεις

Κοιταξε να δεις, δεν ειμαι υπερ της βιας σε καμια περιπτωσει αλλα επειδη ειμαστε ανθρωποι και μερικες φορες μπορουμε να βγουμε εκτος εαυτου δυστηχως θα απλωσεις και χερι! Και Αγιος να εισαι αν σου στειλω τον δικο μου Ταρζαν για μια ημερα μονο, δυο ειναι οι εξεληξεις, ή θα μαλλιαση η γλωσσα σου και μετα θα αυτοκτονησεις ή καποια στιγμη θα του ριξεις και καμια στον κωλο για να επιβαλεις για πολυ λιγο την ταξη!

Πιστεψτεμε ειμαι ανθρωπος με παρα παρα πολυ υπομωνη!!! Ο τοιχος εχει αυτια ο γιος μου εχει μονο οταν θελει και αν μουλαρωσεις δεν τον κανεις καλα με τιποτα. Ειμαι σιγουρος πως οσοι εχουν παιδια καταλαβαινουν και αν ειναι τυχεροι οπως εμενα τοτε τα πιασανε τα λεφτα!

Κατα τα αλλα τα παιδια μου ειναι η ζωη μου και χωρις αυτα εχω πεθανει επιτοπου την επομενη στιγμη!!!!

Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα εσενα.

Διευκρινηση για να μην υπαρξει η οποιαδηποτε παρεξηγηση. :P

Δεν το χτυπουσε για κουκλες.αλλα του ελεγε η ηλ....α γιατι πεταξε την μπαλα.

Και εγω εχω υπομονή γαιδουρινη και εχω και παιΔι αλλα ποτε δεν θα το πλακωνα τοσο πολυ στο ξυλο για κανενα λογο.και ειδικα στο προσωπο.και δεν ειμαι ανθρωπος του τσακωμου αλλα στεναχωριεμαι οταν βλεπω τετοια πραγματα

Προς θεου, δεν προσπαθω να τους δικαιολογησω απλα ηθελα να παρουσιασω και την αλλη οψη του νομισματος! Τωρα εαν του φερθηκαν τοσο βαναυσα ξεκαθαρισα την θεση μου παραπανω!

Εννοειτε οτι δεν απαντησα προσωπικα μια που απλα συζητησει ηθελα να κανω!

Peace and Love! :P

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ανθρωποι ειναι αυτοι.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ανθρωποι ειναι αυτοι.

Δυστυχώς δεν ειναι ανθρωποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...