Jump to content

Δεν τρωει ο Αστακουλης μου

Recommended Posts

Ενω αλλαζε τα πουκαμισα σε 17-22-26 μερες τωρα συμπληρωσε 40 μερες και δεν εχει αλλαξει.Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τρωει εδω και 10 μερες,ενω κυκλοφορει κανονικα ,και δεν ειναι η αφαγεια πριν την αλλαγη.Τον τελεταιο μηνα του εδινα καμια αθερινα καπου καπου και εκανε σαν τρελος να την φαει,τωρα ουτε αυτην δεν τρωει.

Απο μετρησεις ειμαι μια χαρα,και δεν εχει κατι αλλο για να ανησυχω,αφου τον εχω μαθει να παιζουμε οταν πλησιαζω στο ενυδρειο και σηκωνετε ορθιος για να με τρομαξει,και τωρα μου τα κανει ,αλλα δεν τρωει

Καμια ιδεα :thumbup:

Ξεχασα να αναφερω οτι η μονη αρνιτικη αλλαγη ειναι η θερμοκρασια,επιδη τον εχω με κλειστω καπακι χτυπα 30αρια,λετε να ειναι αυτο :thumbup:

Ξεχασα να αναφερω οτι η μονη αρνιτικη αλλαγη ειναι η θερμοκρασια,επιδη τον εχω με κλειστω καπακι χτυπα 30αρια,λετε να ειναι αυτο :bye2:

Βασιλη παιζει,και δεν εχεις παρα να το τσεκαρεις.

Βαλε μπρος κανα ανεμιστηρακι

:thumbup:

Βασιλη παιζει,και δεν εχεις παρα να το τσεκαρεις.

Βαλε μπρος κανα ανεμιστηρακι

:thumbup:

Και εγω αυτο υποψιαζομαι Στρατο,γιατι σημερα το πρωι του εκανα την αλλαγη με λιγο δυνατοτερη ροη για δροσισει το νερο ,για πρωτη φωρα δεν φοβηθηκε βγηκε εξω και εκανε σουλατσα :bye2:

Θα του βαλω ενα πλεγμα απο πανω με βαριδια , το μεγαλο εχει σταθερα τωρα 26 βαθμους,οποτε θα πεσει και αυτο.Διαβασα οτι θελει απο 15 εως 25 με ιδανικη 22 βαθμους και μαλλον τα 30αρια του ειναι πολλα. :bye2:

Ενω αλλαζε τα πουκαμισα σε 17-22-26 μερες τωρα συμπληρωσε 40 μερες και δεν εχει αλλαξει.Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τρωει εδω και 10 μερες,ενω κυκλοφορει κανονικα ,και δεν ειναι η αφαγεια πριν την αλλαγη.Τον τελεταιο μηνα του εδινα καμια αθερινα καπου καπου και εκανε σαν τρελος να την φαει,τωρα ουτε αυτην δεν τρωει.

Απο μετρησεις ειμαι μια χαρα,και δεν εχει κατι αλλο για να ανησυχω,αφου τον εχω μαθει να παιζουμε οταν πλησιαζω στο ενυδρειο και σηκωνετε ορθιος για να με τρομαξει, και τωρα μου τα κανει ,αλλα δεν τρωει

Καμια ιδεα :thumbup:

αυτο το θελω σε βιντεο αμεσα :bye2:

αυτο το θελω σε βιντεο αμεσα :bye2:

:bye2::(

Αληθεια σου λεω,Καθε πρωι και βραδυ ,πλησιαζω το ενυδρειο με το δαχτυλο μου τεντομενο και το παω πανω του,αυτος στην αρχη περιμενει και μολις πλησιασει πολυ αρχιζει να σηκωνετε ορθιος με τις δαγγανες του τεντομενες,Αυτα τα ομορφα εχει το χομπι μας :thumbup:

:bye2::bye2:

Αληθεια σου λεω,Καθε πρωι και βραδυ ,πλησιαζω το ενυδρειο με το δαχτυλο μου τεντομενο και το παω πανω του,αυτος στην αρχη περιμενει και μολις πλησιασει πολυ αρχιζει να σηκωνετε ορθιος με τις δαγγανες του τεντομενες,Αυτα τα ομορφα εχει το χομπι μας :thumbup:

αν δεν ανεβασεις βιντεο δε σε πιστευω :(

αν δεν ανεβασεις βιντεο δε σε πιστευω :(

:bye2::bye2:

Δεν ξερω να ανεβαζω βιντεο αλλα παρε μια φωτο :thumbup:

astakos028.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...