aggelonias 30 Ιουνίου 2011 #1 Share 30 Ιουνίου 2011 φιλοι μου ξερει καποιος να μου απαντησει σε ποσες μερες θα μπορεσω να αφησω τα μωρακια μου ελευθερα μεσα στο ενυδρειο χωρις να φαγωθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrilos51 1 Ιουλίου 2011 #2 Share 1 Ιουλίου 2011 φιλοι μου ξερει καποιος να μου απαντησει σε ποσες μερες θα μπορεσω να αφησω τα μωρακια μου ελευθερα μεσα στο ενυδρειο χωρις να φαγωθουν? Καλημερα. Εαν εχεις αρκετα φυτα ωστε τα μωρα να εχουν την δυνατοτητα να κρυφτουν, νομιζω πρεπει να τα αφησεις ελευθερα.Σιγουρα θα υπαρξουν και καποιες απωλειες απο τα μεγαλυτερα ψαρια ,που θεωρουν οτι μικροτερο ειναι και ενας ωραιος μεζες. Εξ αλλου μην ξεχνας οτι οσα επιβιωσουν θα ειναι, τα πιο εξυπνα αλλα και τα πιο δυνατα. Επισης τα μεγαλυτερα σε μεγεθος ψαρια , απο ενα σημειο και επειτα εξοικειωνονται με την παρουσια των μικρων, με αποτελεσμα μετα να ψιλοαδιαφορουν με την παρουσια των νεων κατοικων του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 2 Ιουλίου 2011 Author #3 Share 2 Ιουλίου 2011 δυστηχως δεν μπορω να τα αφεισω ελευθερα.γιατι η φυση παρακανε την δουλεια της ..μονο 3 μου εμειναν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος