vasilis82 30 Ιουνίου 2011 #1 Share 30 Ιουνίου 2011 γεια σας. υπαρχει περιπτωση η γκαπινα να ειναι εγκυος χωρις να εχει το μαυρο σημαδι πισω στη κοιλια? ειναι αρκετα φουσκωμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 30 Ιουνίου 2011 #2 Share 30 Ιουνίου 2011 απο οσο ξερω οχι...περημενε ομως να σου απαντησει και καποιος ποιο εμπειρος απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Ιουνίου 2011 #3 Share 30 Ιουνίου 2011 Όχι αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι παραταϊσμένη ή στη χειρότερη να έχει Dropsy. Πόσα ψάρια έχεις;Πως δείχνουν τα υπόλοιπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 1 Ιουλίου 2011 Author #4 Share 1 Ιουλίου 2011 Όχι αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι παραταϊσμένη ή στη χειρότερη να έχει Dropsy. Πόσα ψάρια έχεις;Πως δείχνουν τα υπόλοιπα; εχω αλλα 5 θυληκα και 2 αρσενικα. ολα τα αλλα ειναι μια χαρα, ζωηρα. μονο αυτο ειναι ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 1 Ιουλίου 2011 #5 Share 1 Ιουλίου 2011 γεια σας. υπαρχει περιπτωση η γκαπινα να ειναι εγκυος χωρις να εχει το μαυρο σημαδι πισω στη κοιλια? ειναι αρκετα φουσκωμενη.. Ειναι κίτρινο το χρώμα του ψαριού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 1 Ιουλίου 2011 Author #6 Share 1 Ιουλίου 2011 Ειναι κίτρινο το χρώμα του ψαριού? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 1 Ιουλίου 2011 #7 Share 1 Ιουλίου 2011 ναι Λοιπόν θα σου πω εγώ τι παρατήρησα για τα κίτρινα guppies!! Αυτήν την στιγμή θα έχω καμια 100aria ηλικίας 5 μηνών RED-yellow fire.. αλλα η μητέρα είναι το pan!! Όσες genes και να έκανε ποτε δεν έδειξε black spot από πίσω!! είναι πάντα μα πάντα ροζ και λίγο κόκκινο!! Άρα πιθανό να εχεις παρόμοιο θέμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 1 Ιουλίου 2011 Author #8 Share 1 Ιουλίου 2011 Λοιπόν θα σου πω εγώ τι παρατήρησα για τα κίτρινα guppies!! Αυτήν την στιγμή θα έχω καμια 100aria ηλικίας 5 μηνών RED-yellow fire.. αλλα η μητέρα είναι το pan!! Όσες genes και να έκανε ποτε δεν έδειξε black spot από πίσω!! είναι πάντα μα πάντα ροζ και λίγο κόκκινο!! Άρα πιθανό να εχεις παρόμοιο θέμα!! φιλε μοθ ετσι ειναι και εμενα τωρα. εκει που εχουν τα αλλα το μαυρο σημαδι, αυτο εχει προς το ροζ. ευχαριστω για τη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 1 Ιουλίου 2011 #9 Share 1 Ιουλίου 2011 φιλε μοθ ετσι ειναι και εμενα τωρα. εκει που εχουν τα αλλα το μαυρο σημαδι, αυτο εχει προς το ροζ. ευχαριστω για τη βοηθεια. Ωραια!! άντε σύντομα θα γίνεις και εκτροφεας! θα γεμίσει το ενυδρείο ουρίτσες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 1 Ιουλίου 2011 Author #10 Share 1 Ιουλίου 2011 Ωραια!! άντε σύντομα θα γίνεις και εκτροφεας! θα γεμίσει το ενυδρείο ουρίτσες!!! αντε να δουμε.. γιατι μονο απο τα πλατυ εχω δει μικρα. εβαλα και κερατοφυλλο εδω και 20 μερες περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 1 Ιουλίου 2011 #11 Share 1 Ιουλίου 2011 αντε να δουμε.. γιατι μονο απο τα πλατυ εχω δει μικρα. εβαλα και κερατοφυλλο εδω και 20 μερες περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος