elrod 29 Ιουνίου 2011 #1 Share 29 Ιουνίου 2011 Εχω στη διαθεση μου ενα fluval 205,θερμοστατη κ ενα ενυδρειο 75 λιτρων απο ενα φιλο.το προοριζω για θαλασσινο. ποσα χρηματα πιστευεται οτι πρεπει να διαθεσω για να το στησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Ιουνίου 2011 #2 Share 29 Ιουνίου 2011 Εχω στη διαθεση μου ενα fluval 205,θερμοστατη κ ενα ενυδρειο 75 λιτρων απο ενα φιλο.το προοριζω για θαλασσινο. ποσα χρηματα πιστευεται οτι πρεπει να διαθεσω για να το στησω? Δεν υπαρχει καποιο ποσο που να μπορει να απαντηθει.Και ο λογος ειναι απλος.Απο εσενα εξαρταται ποσα μπορεις να διαθεσεις.Η αγορα συνεχως ανανεωνεται με καινουργια πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 29 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 29 Ιουνίου 2011 Δεν υπαρχει καποιο ποσο που να μπορει να απαντηθει.Και ο λογος ειναι απλος.Απο εσενα εξαρταται ποσα μπορεις να διαθεσεις.Η αγορα συνεχως ανανεωνεται με καινουργια πραγματα. δικιο εχεις...λαθος διατυπωση... αυτο που θελω ειναι καποιες ιδεες για το στησιμο του κ για το ποσο βλεπουμε γιατι ξερω οτι μπορει να παει πολυ,αν κ εχω καποιες γνωριμιες που θα βοηθησουν στο να μειωθει το κοστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Ιουνίου 2011 #4 Share 29 Ιουνίου 2011 δικιο εχεις...λαθος διατυπωση... αυτο που θελω ειναι καποιες ιδεες για το στησιμο του κ για το ποσο βλεπουμε γιατι ξερω οτι μπορει να παει πολυ,αν κ εχω καποιες γνωριμιες που θα βοηθησουν στο να μειωθει το κοστος.... Πρωτα απο ολα πες μας τι θες να το κανεις.Reef,fish only;Τι κοραλλια σκεφτεσε να βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 29 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 29 Ιουνίου 2011 Πρωτα απο ολα πες μας τι θες να το κανεις.Reef,fish only;Τι κοραλλια σκεφτεσε να βαλεις. θελω να φτιαξω ενα reef με λιγες απαιτησεις γιατι ειμαι αρχαριος.ευκολα κοραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος