Jump to content

Νέο ενυδρειο!

SofiaS

Recommended Posts

Πριν προχώρησω σε διαδικασίες ας μου πει κάποιος παρακαλώ τι να κάνω με το φιλτρο???Να το χρησιμοποιήσω ως έχει η να βάλω νέα υλικα και να στρώσω το ενυδρείο από την αρχή?(κάτι που θα ήθελα να αποφύγω :thumbup: )

*Να θυμίσω οτι είναι σε λειτουργία εδώ και ένα χρόνο αλλα φοβάμαι μηπως μεταφερθεί κάποια αρρώστια στα νέα ψαρια.Σήμερα δε, είναι η 3η μέρα θεραπείας για fin rot στα ζωοτόκα που έχω στο ενυδρείο*

Πριν προχώρησω σε διαδικασίες ας μου πει κάποιος παρακαλώ τι να κάνω με το φιλτρο???Να το χρησιμοποιήσω ως έχει η να βάλω νέα υλικα και να στρώσω το ενυδρείο από την αρχή?(κάτι που θα ήθελα να αποφύγω :bye2: )

*Να θυμίσω οτι είναι σε λειτουργία εδώ και ένα χρόνο αλλα φοβάμαι μηπως μεταφερθεί κάποια αρρώστια στα νέα ψαρια.Σήμερα δε, είναι η 3η μέρα θεραπείας για fin rot στα ζωοτόκα που έχω στο ενυδρείο*

Γιατι να πάρεις αυτό το ρίσκο?

Εγω θα έλεγα να το ξεκινήσεις από την αρχή!

Μορείς να ανοίξεις μια αγγελία και να ζητήσεις μπόλι απο συνχομπίστα στην περιοχή σου για να βοηθήσεις περισσότερο την κατάσταση.

:thumbup:

Υ.Γ. Βρήκες Eretmodus cyanostictus?????

Ναι!!!Ρώτησα ενα πετσοπ εδω και μου ειπε οτι θα παραγγειλει και θα ειναι εδω την αλλη εβδομάδα!!(Τόσο δύσκολο ειναι να βρεθούν?φανταζεσαι να μπερδεύτηκε και να φέρει καποιο αλλο ειδος???ντοιννννγκ :thumbup: )

Για να στρωθεί ξανά το ενυδρείο με μπόλι πόσες μέρες θα πάρει περίπου?

Ελπίζω να αποκτήσεις τα Eretmodus cyanostictus και να προσπαθήσεις να τα αναπαραγάγεις κιόλας. Η συνεισφορά σου στην ενυδρειακή και ειδικά στην αφρικάνικη κοινότητα, θα είναι τεράστια.

Συμφωνώ με τον Κώστα όσον αφορά το φίλτρο. Ξεκίνα από την αρχή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

:thumbup:

Ναι!!!Ρώτησα ενα πετσοπ εδω και μου ειπε οτι θα παραγγειλει και θα ειναι εδω την αλλη εβδομάδα!!(Τόσο δύσκολο ειναι να βρεθούν?φανταζεσαι να μπερδεύτηκε και να φέρει καποιο αλλο ειδος???ντοιννννγκ :thumbup: )

Αυτό θα το δεις στην πράξη!

Θα βάλεις βιολογικό υλικό στο φίλτρο σου νεράκι φρέσκο με αντιχλώριο αστο να δουλέψει κανα 2-3 μέρες.Μετά να βάλεις το μπόλι στο φίλτρο και τα ψάρια.

Στην αρχή ταίζεις πολύ προσεκτικά!!!

Μετα με τις απαραίτητες μετρησεις αμμωνίας, νιτρωδών, νιτρικών θα ελέγχεις εσυ την κατάσταση.

Κοίτα να δεις το Ηράκλειο! :bye2:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές.... :thumbup:

Όσο για τα cyanostictus...μηδένα προ του τέλους μακάριζε....αν δε τα δω με τα ματια μου.....

Θα ξαναστείλω για νεότερα συντομα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...