zairisjim 28 Ιουνίου 2011 #1 Share 28 Ιουνίου 2011 Εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα 10 μικρές (1-1,5 cm ) γαρίδες red cherry για το φουλ φυτεμένο 100 λίτρων ενυδρείο μου. Μέσα έχω cory και sae και oto. Ε όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να δω ούτε μια. Για την ακρίβεια προχτές είδα μια αλλά γενικά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιουνίου 2011 #2 Share 28 Ιουνίου 2011 Εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα 10 μικρές (1-1,5 cm ) γαρίδες red cherry για το φουλ φυτεμένο 100 λίτρων ενυδρείο μου. Μέσα έχω cory και sae και oto. Ε όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να δω ούτε μια. Για την ακρίβεια προχτές είδα μια αλλά γενικά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;; Μην ανησυχεις θα ειναι κρυμενες στα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zairisjim 28 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 28 Ιουνίου 2011 Και πότε θα ... ξεμπουκάρουν να τις κάνω χαβά;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2011 #4 Share 28 Ιουνίου 2011 Οταν ταιζεις δεν κοβεις κινηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος